Bungalow Country Club Benelux 1 in Kelmis - La Calamine België beoordelingen 4.8 | Zoover

Beoordelingen Bungalow Country Club Benelux 1

25 mei 2012

Bungalow Country Club Benelux 1 Kelmis - La Calamine

Beoordelingen Bungalow Country Club Benelux 1

Kelmis - La Calamine
Bungalow Country Club Benelux 1 scoort een 4,8 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow Country Club Benelux 1? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow Country Club Benelux 1 in Kelmis - La Calamine, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Bungalow Country Club Benelux 1 vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Luik. Vergelijk Bungalow Country Club Benelux 1 met andere accommodaties in Kelmis - La Calamine.

11 beoordelingen over Country Club Benelux 1

5,6
4,1
5,5
"Vies! Kapot! Onvriendelijk! Schandalig!"
Anna
27-7-2011 Ongezellig appartement in verval. Vies keukengerei, muf beddegoed. Kapotte meubels. Onreine sanitair.

Familie
"Goede prijs/kwaliteit verhouding"
sabine
25-7-2008 Niks te klagen. Appartement proper, zeer rustige omgeving, totaal geen last van geluidshinder op welk tijdsstip van de dag ook, uitbater is zeer vriendelijk en hulpvaardig. Enig minpunt is het ontbreken van een open cafetaria/restaurant. Hierdoor heb je niet echt het vakantie gevoel. Anders kon je 's avonds lekker op het terras gaan buurten, nu ga je eerder de stad in of kruip je voor de tv. Maar voor 280€ voor een midweek, zeer geslaagd.

met partner, Juli 2008
"Nooit weer!!!!!!!!!!!!"
mensen uit frieslan...
1-8-2008 ik snap niet dat mensen hier willen blijven, wij vonden het ronduit vreselijk.
Alles was vies en oud, de bedden waren echt vreselijk. we hebben zelfs de matrassen van het stapelbed afgehaald zodat het ned niet helemaal doorzakte.
de keuken en het keuekgerei was te vies om beet te pakken, dus we werden min of meer gedwongen om ergens anders te eten.
Als ik dat had gewild, had ik wel een hotel geboekt waar je niet kunt koken!
En als je zwanger bent, en wat comfort wil hoef je er helemaal niet heen te gaan! want je kunt nergens goed zitten..

Familie, Juli 2008
"Goede prijs/kwaliteit"
sabine
25-7-2008 Ik snap de onderstaande negatieve beoordelingen niet. Ik kom net vandaag terug van een midweek daar en alles is prima in orde. Geen geluidshinder op geen enkel moment van de dag. Receptie open van 9-12 en van 14-17u. Zeer vriendelijke en hulpvaardige bediening. Enig nadeel is dat de cafetaria/restaurant niet geopend is waardoor je toch zeker 's avonds het vakantiegevoel beetje mist. Ik zit graag 's avonds rustig op een terrasje terwijl de kinderen spelen. Maar verder geen negatief woord. Het is geen grote luxe maar dat kan ook niet voor deze prijs. Ik betaalde 280€ voor een midweek.

Stientje
26-3-2007 Had de vorige beoordelingen gelezen en we gingen met een beetje schrik naar CCB maar voor ons was alles in orde. Vriendelijke ontvangst (om 15.00 HR open). Logement was zeer ruim, proper en voldoende ingericht. (koffiezet, microgolf, frigo, tv, waterkoker....)Hadden opgemaakte bedden gevraagd en dat was ook geen probleem. Matrassen was van goede kwaliteit.
Dus eigenlijk kan ik niet veel slechts zeggen van country Club Benelux. Enkel het weer viel tegen maar dat kan CCB niks aan doen he.

met partner, Mrt. 2007
Stientje

Familie, Aug. 2006
JH cardinaal
15-10-2006 alles was vies in t appartement en kapot Wij waren met 4 volwassen personen allen 55 plus 2moesten op een stapelbed slapen.Waar geen trapje bij was .de pannen waren te vies om er in de koken .Tegels in de keuken lagen los .De bedrading van t licht hing los En veel herrie smorgens .Echt niks was er goed voor 685 Euro
Voor 2 weken

martens
24-4-2006 tussen 3-5uur sleutel afhalen,niemand aanwezig bij de receptie,1é dag door lattenbodem gezakt,2é dag lattenbodem gerepareerd, en weer er door gezakt.toen maar 2nachten op de grond geslapen.Er slapen veel arbeiders s nachts,die s morgens tussen 6-7 uur opstaan en vertrekken,veel lawaai s morgens.Wij gaan nooit meer terug.

sylvia
21-3-2005 Country Club is niet meer wat het vroeger was, als niet te veeleisend bent, heb je geen enkel probleem.
Heel mooie omgeving voor wandelingen en uitstappen, supermarkt op 1 km, restaurants + frituur ook. Echt wel de moeite als je tot rust wil komen

Pierre de Valkenier
11-8-2004 let op: zwembad is kapot!; restaurant bestaat niet meer!