Bed and Breakfast Chanson du Vent in Jevigné België beoordelingen 7.1 | Zoover

25 mei 2012

Achterkant huis

Beoordelingen Bed and Breakfast Chanson du Vent

Jevigne 20-22, 4990 , Jevigné
Bed and Breakfast Chanson du Vent scoort een 7,1 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Chanson du Vent? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Chanson du Vent in Jevigné, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Chanson du Vent vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Luik. Vergelijk Bed and Breakfast Chanson du Vent met andere accommodaties in Jevigné.

6 beoordelingen over Chanson du Vent

met partner, 2011
"Een aanrader"
De Jonge-van der Li...
27-11-2011 Al verschillende jaren zijn wij op vakantie geweest bij Mary en Koos in Chanson du vent.
Wij zijn vol lof over de ontvangst, de kamers en het eten. gezellige hartelijke mensen.
Hartelijk dank Mary en Koos
Agaath en Koos uit Delft

met partner, Okt. 2011
"Nooit meer hierheen"
jan
25-11-2011 In het kort: de kamer was koud bij aankomst, de verwarming kapot. De badkamer werd niet schoongemaakt, de bedden niet opgemaakt. Bij het ontbijt kregen we verse boter op die van de vorige dag. Thee en koffie op de kamer ontbreekt, staat wel in de keuken maar dan moet je ervoor betalen!

met partner, 2011
"Warm, gastvrij, vriendelijk en hartelijk"
Martin & Alper
3-5-2011 We hebben van maandag 25 april t/m donderdag 28 april 2011 een bezoek gebracht aan dit pittoreske dorpje in de Belgische Ardennen. Zelfs met een Smart en zónder TomTom was het sfeervolle "Chanson du Vent" zeer makkelijk bereikbaar vanuit Amsterdam.

Wij verbleven in het aparte vakantiehuis "Het Atelier" aan de achterzijde van de boerderij. De ontvangst door Mary & Koos, en Pilou de hond was zeer warm, gastvrij, vriendelijk en hartelijk! We werden de eerste avond verrast met een heerlijk 3-gangen diner. Het Atelier zag er keurig onderhouden uit en was van alle gemakken voorzien.

De omgeving is prachtig! Aanraders zijn: La Roche, Durbuy, Liège (Luik) en de druipsteengrotten van Hotton.

Mary & Koos, bedankt voor de gastvrijheid en graag tot ziens!

met partner, Apr. 2011
"Warm, gastvrij, vriendelijk en hartelijk"
Martin & Alper

Mary & Koos, bedankt voor de gastvrijheid en graag tot ziens!

met oudere kinderen
"Een aanrader: kamers, eten ligging – fantastisch!"
Sorrel Hidding
27-7-2009 Wie een weekendje weg wil in de Ardennen is dit een aanrader. Geweldige accommodatie: de kamers waren mooi met heerlijke bedden en uitzicht op een prachtige tuin en vallei. Wij hebben gebruik gemaakt van ontbijt en diner en geen restaurant in de omgeving kon hier tegenop! Wij hebben zowel in de kamers als een keer met de kinderen in het appartement overnacht - beide goed.

met oudere kinderen, Apr. 2009
"Een aanrader: kamers, eten ligging – fantastisch!"
Sorrel Hidding

Tot slot, de eigenaren zijn zeer vriendelijk en gaven ons veel tips voor uitstapjes.