10-5-2010
We hebben ons ondanks het slechte weer goed vermaakt. De campingbaas heeft ons een aantal keer goed voorzien van informatie. Het eten in het restaurant was ons ook zeer goed bavallen, het heeft ons goed gesmaakt.
3-4-2008
geweldige camping, heel vriendelijke mensen. een aanrader voor mensen die van de natuur houden.
19-1-2008
alles kan alles mag
10-11-2007
we zijn met 20 pers. een weekend bij la gileppe geweest.
De bediening e.d. was super.
Dat ze geen 13 pers. aankunnen,lijkt me sterk overdreven.
Dit ligt volgens mij aan de groep zelf, hoe ze het vragen, doet ook heel .
je hebt altijd groepen of mensen waar je niets goed bij kunt doen( jammer) al bij al, ons weekend is voor herhaling vatbaar
17-8-2007
jl. 3 aug. 2007 de camping bezocht met 13 personen en een accommodatie geboekt voor een weekend. (slaapzaal voor max. 20 pers. met gebruikmaking van keuken) De camping is kleinschalig en slechts geschikt als doortrek camping. Activiteiten voor de gasten zijn er niet. Er is geen zwembad noch andere faciliteiten.
Het sanitair is proper en recentelijk van aard.
Er is een goed restaurant op de camping aanwezig met betaalbare prijzen. Ook de bar straalt gezelligheid uit. De prijzen voor een consumptie zijn aan de hoge kant voor een campingbar. (1.50 euro) Een grote groep eters kan men in het restaurant, ondanks tijdige reservering, niet aan. De campingbaas die tevens achter de bar staat en in het restaurant voor ober speelt laat dit op niet mis te verstane wijze blijken als bijv. gevraagd wordt “waar de aardappel kroketjes blijven” als men al 10 minuten naar een geserveerd bord compleet met “zigeunerschnitzel” aan het staren is. Voor rustzoekers, wandelaars en natuurgenieters perfect.
26-7-2009
Met een stelletje en de kids naar Gileppe geweest..
Was saai en verder niet veel te doen..
Veel wandelen, pijnlijke kuiten en zeurende kids..
Zelfs de frietzaken waren nergens te vinden...!!!