Camping Les Murets in Hony-Esneux België beoordelingen 8.8 | Zoover

mooie gescheiden plaatsen

Beoordelingen Camping Les Murets

Chemin d´ Enonck 75, 4130, Hony-Esneux
Camping Les Murets scoort een 8,8 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Les Murets? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Les Murets in Hony-Esneux, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 19 vakantiefoto's van Camping Les Murets vinden. Je kunt 1 video van Camping Les Murets bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Luik. Vergelijk Camping Les Murets met andere accommodaties in Hony-Esneux.

22 beoordelingen over Les Murets

met jonge kinderen, 2012
"Echt fantastisch"
Peter
17-4-2012 De sfeer op deze camping is gewoon super.
Heerlijk vissen,wandelen, eigenlijk te veel om op te noemen.

"Prachtige plek, ontspannen sfeer"
Ans Derks
8-8-2011 We zijn een week op Les Murets geweest.
Mooie plek, prachtige omgeving. Gezellige sfeer. Echt kamperen.
Camping is eenvoudig.
Verder geen extra voorzieningen, zoals brood bestellen of restaurantje.
De boulangerie in Hony is op 5 minuten loopafstand langs de Ourthe.
Mooie wandeling voor het ontbijt.
Ook met kinderen; heerlijk spelen in natuur met het water, stenen, en speeltuin.
Kampvuurstookplaats vlak bij de speeltuin.
Jos, Ans Hulsman-Derks Bemmel

"Dit nooit meer"
Shahram
20-8-2011 Een geweldige camping wij hebben hier op de heenreis gestaan. Een mooie plek in de natuur met een rivier de eigenaar is super aardig ik weet zeker dat we elk jaar deze mooie camping gaan bezoeken. Wij wilden hier alleen voor een dag kamperen maar dat wordt twee weken.

met partner, 2011
"Sfeervolle camping in prachtige omgeving"
Lukas en Maartje
6-6-2011 Een gezellige ongecompliceerde camping, met een breed publiek. Rond de entree is een sfeervol terras waar je zowel een lekker belgisch biertje of koffie kan bestellen, of je eitje kan koken op je gaspitje (als je die meeneemt). Verder ligt het in een verukkelijk beekdal met stijle beboste hellingen en glooiende velden. Veel mooie plekjes te ontdekken. En gezellig stadje in de buurt. We waren even helemaal in het buitenland deze hemelvaart.

met vrienden, Juni 2011
"Prachtig gelegen gastvrije camping"
René & Tineke
6-6-2011 Na jaren met onze vienden, kinderen en aanhang met hemelvaart in Brabant gekampeerd te hebben zijn we dit jaar met z'n allen (24) op deze schitterende plek aan de Ourthe beland. De zeer relaxte, behulpzame en gastvrije eigenaren (Manja en Jan)zorgden samen met het fantastische weer en de prachtige omgeving (je waant je net over de grens al snel "ergens in Frankrijk") voor een aantal topdagen. Beetje wandelen in de prachtige natuur, vissen, zwemmen, Luik bezoeken, lekker eten en niet te vergeten de overheerlijke belgische bieren zorgen snel voor het ware vakantiegevoel. In de nabijheid zijn niet veel voorzieningen als supermarkt, restaurants etc.(wel een bakker), maar met de auto is er voldoende bereikbaar op niet al te grote afstand. Op de camping zelf zijn wat snacks, drankjes, ijsjes etc verkrijgbaar, het sanitair is oud maar schoon, de eigenaren zijn druk bezig om iets (nog mooiers) op te bouwen dus kortom een prima plek om te onthaasten.

met jonge kinderen, Mei 2011
"Een groene, sfeervolle oase!"
Wouter
18-5-2011 Wij (gezin met 2 zonen 9-12 jr.) hebben hier zeer naar onze zin 5 dagen gekampeerd. Een authentieke, sfeervolle plek! Echt iets voor de liefhebber! Geen herrie of kinderanimatie etc. wel natuur, rust en eenvoud. Voor ons, zonder auto, bovendien ideaal gelegen, nl. 5 min. lopen vanaf stationnetje Hony, vlak onder Luik. We kwamen hier direkt in een compleet andere wereld terecht! Het geluid van de rivier, de ruisende bladeren, de vele vogels, en het prachtige groen van de bomen en heggen zorgen voor een speciale sfeer. Door de heggen hebben de kampeerplekken veel privacy. De beheerders vonden wij behulpzaam en vriendelijk, met goede tips op gebied van cultuur en natuur. Onze zonen amuseerden zich met dammen bouwen en zwemmen. In de direkte omgeving hebben we mooie wandelingen gemaakt op een paadje langs de Ourthe naar een barage, en naar een spectaculair gelegen punt:La Roche au Faucons. Ook op geleende campingfietsen langs de Ourthe gefietst en een uitstapje met de trein
gemaakt, mooi!

met partner, Sept. 2010
"Authentieke camping"
herman wehkamp
19-9-2010 leuke , authentieke camping aan de ourthe met vriendelijke en behulpzame leiding. Prachtige plekken met veel privacy. Geen discodreunen of hangjongeren. Prachtig wandelgebied, routes zijn op camping aanwezig. gewoon een heel leuke bestemming voor een (lang) weekend in voor- of naseizoen.

met partner, 2010
"Super toffe camping"
hilde
23-8-2010 Rustige camping gelegen aan de ourthe waarin je kan gaan zwemmen.
De plaatsen geven je veel privacy maar wie graag een praatje maakt kan hiervoor steeds terecht bij de eigenaars.
Deze mensen zijn echt heel gedreven in hun werk.Sanitair is ouder maar steeds proper.De stress valt van je af zodra je de camping opkomt.
Voor kinderen zijn er speeltuigen deze bevinden zich aan de ingang en verstoren zeker niet de rust,ook voor hen is het hier super.
Ideaal vertrekpunt voor wielertoeristen om deel te nemen aan o.a Sean Kelly,Tilff,les géant ...
Van hieruit kan je ook lange looptochten maken langs de ourthe.
Wij brengen onze weekends hier graag door om te sporten maar ik zou hier gerust wat langer willen verblijven.

met vrienden, Aug. 2010
"Ideaal startpunt voor Luik-Bastenaken-Luik!"
Jan en Gerrit
29-8-2010 Wij hebben met veel plezier twee nachten op de camping van Manja Moos en Jan Scholten gestaan in het weekend van 14 augustus 2010. De camping heeft mooie, rustige plekjes en ligt op slechts een kwartiertje rijden van het centrum van Luik. Op de camping tref je een leuke mix aan van vaste gasten en sportieve voorbijgangers die de ardennen opzoeken om te fietsen, te lopen of het water van de ourthe op te gaan.
Om even wat te eten kun je terecht in één van de vele dorpjes in de omgeving. En wat smaakt er na 250km op de fiets nou lekkerder dan een Karmeliet op het schaduwterras van Les Murets?

Kortom: heerlijke plek aan de voet van de Ardennen!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Op doorreis... en 2 weken gebleven"
Derk
22-6-2011 We kwamen op doorreis met als doel het zuiden van de Belgische Ardennen of zo. Eerste camping die we aandeden, dus reden we door na wat twijfel. Die twijfel werd alleen maar sterker en weer terug. Een paar dagen werden een week, een week werd twee weken... Heerlijk. Geen seconde spijt van gehad.

Het is een vrij kleine camping maar met hele lekker plaatsen. Groot open veld waar kinderen zich verzamelen en waar je als ouders op het idyllisch overgroeide terras van koffie naar een van de heerlijke Belgische bieren kan glijden. Super gastvrije eigenaren, prima omgeving en, groot voordeel met kleine kinderen, je bent er zo. Tegelijk is het wel echt totaal buitenland. Hier komen we echt nog wel terug zeggen we een jaar later nog terwijl we dat eigenlijk nooit doen. Net als beoordelingen schrijven ;-) Ik zal er wat foto's bij plaatsen.