6-6-2011
Een gezellige ongecompliceerde camping, met een breed publiek. Rond de entree is een sfeervol terras waar je zowel een lekker belgisch biertje of koffie kan bestellen, of je eitje kan koken op je gaspitje (als je die meeneemt). Verder ligt het in een verukkelijk beekdal met stijle beboste hellingen en glooiende velden. Veel mooie plekjes te ontdekken. En gezellig stadje in de buurt. We waren even helemaal in het buitenland deze hemelvaart.
6-6-2011
Na jaren met onze vienden, kinderen en aanhang met hemelvaart in Brabant gekampeerd te hebben zijn we dit jaar met z'n allen (24) op deze schitterende plek aan de Ourthe beland. De zeer relaxte, behulpzame en gastvrije eigenaren (Manja en Jan)zorgden samen met het fantastische weer en de prachtige omgeving (je waant je net over de grens al snel "ergens in Frankrijk") voor een aantal topdagen. Beetje wandelen in de prachtige natuur, vissen, zwemmen, Luik bezoeken, lekker eten en niet te vergeten de overheerlijke belgische bieren zorgen snel voor het ware vakantiegevoel. In de nabijheid zijn niet veel voorzieningen als supermarkt, restaurants etc.(wel een bakker), maar met de auto is er voldoende bereikbaar op niet al te grote afstand. Op de camping zelf zijn wat snacks, drankjes, ijsjes etc verkrijgbaar, het sanitair is oud maar schoon, de eigenaren zijn druk bezig om iets (nog mooiers) op te bouwen dus kortom een prima plek om te onthaasten.
18-5-2011
Wij (gezin met 2 zonen 9-12 jr.) hebben hier zeer naar onze zin 5 dagen gekampeerd. Een authentieke, sfeervolle plek! Echt iets voor de liefhebber! Geen herrie of kinderanimatie etc. wel natuur, rust en eenvoud. Voor ons, zonder auto, bovendien ideaal gelegen, nl. 5 min. lopen vanaf stationnetje Hony, vlak onder Luik. We kwamen hier direkt in een compleet andere wereld terecht! Het geluid van de rivier, de ruisende bladeren, de vele vogels, en het prachtige groen van de bomen en heggen zorgen voor een speciale sfeer. Door de heggen hebben de kampeerplekken veel privacy. De beheerders vonden wij behulpzaam en vriendelijk, met goede tips op gebied van cultuur en natuur. Onze zonen amuseerden zich met dammen bouwen en zwemmen. In de direkte omgeving hebben we mooie wandelingen gemaakt op een paadje langs de Ourthe naar een barage, en naar een spectaculair gelegen punt:La Roche au Faucons. Ook op geleende campingfietsen langs de Ourthe gefietst en een uitstapje met de trein
gemaakt, mooi!
19-9-2010
leuke , authentieke camping aan de ourthe met vriendelijke en behulpzame leiding. Prachtige plekken met veel privacy. Geen discodreunen of hangjongeren. Prachtig wandelgebied, routes zijn op camping aanwezig. gewoon een heel leuke bestemming voor een (lang) weekend in voor- of naseizoen.