Vakantiehuis Groepsaccommodatie Molen Van Medael in Hombourg België beoordelingen 8.1 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Groepsaccommodatie Molen Van Medael

25 mei 2012

Vakantiehuis Groepsaccommodatie Molen Van Medael Hombourg

Beoordelingen Vakantiehuis Groepsaccommodatie Molen Van Medael

Rue de Remersdael 98, B-4852, Hombourg
Vakantiehuis Groepsaccommodatie Molen Van Medael scoort een 8,1 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Groepsaccommodatie Molen Van Medael? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Groepsaccommodatie Molen Van Medael in Hombourg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Vakantiehuis Groepsaccommodatie Molen Van Medael vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Luik. Vergelijk Vakantiehuis Groepsaccommodatie Molen Van Medael met andere accommodaties in Hombourg.

6 beoordelingen over Groepsaccommodatie Molen Van Medael

6,3
6,2
met vrienden, Okt. 2011
"Heerlijke locatie!"
Cleo Kwaaitaal
1-1-2012 We komen hier al jaren omdat het een goed gelegen gastvrije plek is. De omgeving is onhollands, heuvelachtig en heeft veel te bieden. Wandelgebied met vele aantrekkelijke eet en drink gelegenheden. Het contact met de familie Schreurs is ronduit vriendelijke te noemen. Ze staan altijd voor ons klaar. De huisjes zijn praktische ingericht en bieden alles wat je nodig hebt voor een fijne vakantie. De kinderen vinden het heerlijk om op het landgoed te spelen.

We verheugen ons weer op de komende week!

"Tegenvaller"
Jan
4-8-2011 We hadden melkhuisje geboekt, maar kregen om te beginnen een ander type. Het was kiezen of delen.
Inrichting waardeloos (goedkoopste van blokker) en sfeerloos. 2 uurtjes in de Sauna moest 45 Euro kosten. Draadloos internet werkte niet. Voor kleine kinderen waren in het huisje geen voorzieningen.

met jonge kinderen, Mei 2011
"Prachtige plek"
Roy
7-5-2011 zeer mooi gelegen met veel ruimte voor de kinderen en ideaal voor mensen/gezinnen/groepen die in de natuur willen verblijven i.p.v. de bekende vakantieparken met subtropisch zwemparadijs etc. Alles goed geregeld en zeker niet te duur in vergelijking met Nederlandse accommodaties.

met jonge kinderen
"Topper"
Monique
12-3-2010 Geweldig rustig gelegen en mooi wandelgebied, voor de kinderen geweldig midden in de natuur, kunnen lekker ravotten en enorm veel spelruimte in de weide.

met partner, Aug. 2009
"Unieke locatie"
bardiebart
16-6-2010 Van collega tip gekregen om hier te boeken. Het is vooral een groepsaccomodatie (scoutinggroepen etc), maar wij hadden geluk en geen groepen tijdens onze week. Het heeft ook ca. tien 2-6 persoon accomodaties. Accomodatie is goed in orde. Behoorlijk ruim en van prima kook en sanitairmogelijkheden voorzien. Wij hadden in de douche echter wel een douchegordijn verwacht (nu alles droogmaken) en hebben al na 1 dag aangegeven dat toiletverlichting kapot was. Dat is ook niet meer gemaakt.

Deze locatie moet het vooral hebben van de prachtige ligging in de Voerstreek nabij Hombourg. Over het terrein loopt een beekje en de "molen van medael" is snachts mooi verlicht. Al met al een topweek gehad!

met vrienden, Aug. 2009
"Mooi maar te duur"
Steven Nijs
24-8-2009 Het Herenhuis op domein de Molen van Medael is zeer mooi gelegen, maar zeker de helft te duur vergeleken met andere huizen in de omgeving.
De Wellnesruimte op het domein (gemeenschappelijk) moet gereserveerd én bijbetaald worden (20€/h), wat nergens beschreven staat (site?, infomap?).
Voor de prijs dat we betaald hebben had dat er zeker bij in mogen zitten.

Kortom: je kan gemakkelijk een goedkoper alternatief vinden in de Voerstreek