Bed and Breakfast La Bonne Auberge in Hamoir-sur-Ourthe België beoordelingen 9.3 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast La Bonne Auberge

9,5

25 mei 2012

La Bonne Auberge

Beoordelingen Bed and Breakfast La Bonne Auberge

Place Delcour 10, 4180 , Hamoir-sur-Ourthe
Bed and Breakfast La Bonne Auberge scoort een 9,3 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast La Bonne Auberge? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast La Bonne Auberge in Hamoir-sur-Ourthe, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 27 vakantiefoto's van Bed and Breakfast La Bonne Auberge vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Luik. Vergelijk Bed and Breakfast La Bonne Auberge met andere accommodaties in Hamoir-sur-Ourthe.

11 beoordelingen over La Bonne Auberge

met partner, Nov. 2011
"Geweldig!"
Marja Quak
7-11-2011 Prachtige ambiance, sfeervol ingericht met veel antiek en brocante. De smaakvol ingerichte kamers zijn comfortabel met een kleine maar zeer schone moderne badkamer. En wat een gastvrijheid! Het 3-gangen diner is heerlijk, met veel zorg klaargemaakt en wordt elke avond op een ander servies geserveerd. Prachtig gedekte tafels. Ronduit klasse.
Het ontbijt kan niet op met o.a. zelfgebakken brood. Kortom een aanrader. Wij hebben ons een weekend lang ontzettend verwend gevoelt.

met partner, Mei 2011
"Aangename verrassing en superlekker eten"
fransvannuff
27-5-2011 alles proper in een rustiek kader
gastheer was super en te bewonderen
voor al hetgeen hij op zijn eentje voor elkaar bracht
deze b&b is zeket aan te bevelen

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Heerlijke korte break gehad"
Els
24-4-2011 Net een heerlijke korte break gehad bij La Bonne Auberge. En goed was het zeker. Voor de meiden was het echt een avontuur. Een paar uurtjes rijden van Amsterdam en we zijn in een totaal andere omgeving. Het was mooi weer en de meiden hebben lekker in de tuin kunnen spelen. Het slapen met kinderen in de familiekamer (met tussendeur) is luxe, heel wat prettiger dan een matrasje op de grond! Het dierenpark (Monde Sauvage Aywaille) was een groot succes. Een aanrader als je met kinderen in La Bonne Auberge logeert.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Hier ga wij weer terug!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Ineke de Zeeuw
31-7-2009 Wij, John en Ineke de Zeeuw, hebben hier een week doorgebracht met kinderen en kleinkinderen i.v.m ons 40 jarige trouwdag. Ik kan niets anders zeggen dan lof.
Gastvrijheid staat boven aan het lijstje en geen enkele moeite is te veel.
De kamers zijn geweldig en wat mij direct opviel waren de dekbedhoezen en handdoeken in en in wit. Wat het ontbijt aangaat, daar kan nog menig hotel een puntje aanzuigen. Bijna alles zelf gemaakt (brood,jam enz). Wat wij ook bijzonder vonden was het servies dat iedere dag anders was, voor ons dus 7x
Wij gaan hier zeker terug, het was een onvergetelijke week.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Fantastisch verzorgde bed and Breakfast"
Mirella de Zeeuw
26-7-2009 We zijn hier met 6 volwassenen en 2 kinderen een week geweest. We kunnen alleen maar zeggen dat het super was. De kamers zijn fantastisch gerenoveerd, prachtige badkamers. Beneden is het nog niet helemaal klaar, maar oogt nu al heel huiselijk, waardoor je je daar ook meteen thuis voelt. Ik heb begrepen dat de eigenaren deze in het najaar/winter verder gaan opknappen. Nou, als dat dan ook af is, dan is het helemaal een paradijsje midden in de Ardennen, waar je heerlijk tot rust kan komen. (In de tuin kan je heerlijk van de zon genieten).
Het ontbijt is geweldig, elke dag een ander antiek servies en niks is te veel gevraagd. Hebben de kinderen trek in pannenkoeken, geen probleem, dan krijgen ze pannenkoeken voor het ontbijt, vers gemaakt (waar maak je dat nog mee).
Je kan er ook anvondeten, hebben we 1x gedaan, was ook goed.
We hebben hier een heerlijke tijd gehad en gaan zeker nog een keer terug.

Ben je op zoek naar een Bed an Breakfast in de Ardennen, dan moet je hier zijn.

met vrienden, Mei 2009
"Uiterst kleurrijk en smaakvol."
Mia Bleek
11-6-2009 Heerlijk adres om naar toe te gaan, sommigen nemen een abonnement, de ontvangst is als een warm bad, zelfs fitness oefeningen in de ontbijtkamer bij piano muziek bleken mogelijk, wel even o4 bellen dat je er bent, de gastheer kan nl. in de keuken zo hard aan het werk zijn dat de voordeur niet onmiddellijk open gaat. Het gebeuern is in opbouw en mijn ervaringen zijn nu al zo goed dat ik een en al lof ben en met mij mijn gezelschap.
Deze poort naar de Ardennen ligt heel gunstig, vlak naast de kerk en dus fantastische verlichting aldaar.

met vrienden, Mrt. 2009
"Charmante B&B"
karin Pennewaard
13-3-2009 Leuke kamers, met zorg ingericht. Kleine, maar schone/moderne badkamer. Binnenkort wordt er ook nog een brocante aan toegevoegd, met name met serviezen e.d. We zijn heel benieuwd en gaan dan zeker weer kijken bij gastheer Anri.
Ontbijt was heerlijk en geserveerd op mooi, oud servies (iedere maaltijd een ander servies). We hebben ook gebruik gemaakt van de keuken (die kan apart gehuurd worden als je de B&B in zijn totaliteit afhuurt) en dat was super: leuk om in zo'n grote keuken met zijn allen gezellig een mooie maaltijd klaar te maken. Wij hebben in ieder geval een fantastisch Belgisch diner klaar gemaakt.

met partner, Jan. 2009
"Gulle gastvrijheid in een prachtige ambiance!"
Liesbeth Mulder
19-2-2009 Na een weekend in La Bonne Auberge, hadden we bij thuis komst het idee weken weg te zijn geweest. De gastvrijheid, het eten,de ambiance, alles is zo goed verzorgd, je voelt dat er met hart en ziel in de B&B gewerkt wordt. De omgeving is prachtig maar ook aan cultuur ontbreekt het niet.
Wij gunnen iedereen daar ook een heerlijke tijd toe!

met vrienden, Dec. 2008
"Fantastisch!"
Els
9-1-2009 La Bonne Auberge is een nieuw en prima bed & breakfast waar je schandalig wordt verwend. Als gast voel je je hier speciaal. Elke kamer is anders, en als je vaker komt of meerdere dagen verblijft krijg je je uitgebreide ontbijt elke dag op een ander (prachtig) servies geserveerd. De kamers zijn luxe, met dikke dekbedden. Elke kamer is anders, zeer zorgvuldig en met smaak ingericht. Er zijn vijf kamers, dus ook erg geschikt voor groepen/families. Het bed & breakfast beschikt over een grote luxe keuken die desgewenst ook door de gasten kan worden gebruikt. Ook kan de gastheer (Anri) een diner bereiden.

Kortom, ben je in de buurt, laat je hier dan minstens een nachtje in de watten leggen. Een echte aanrader.

met vrienden, Dec. 2008
"Lekker slapen hier."
Klaas
9-1-2009 Met vrienden hier een nachtje geslapen. Mooie omgeving! We hebben een stevige wandeling gemaakt. (Neem wel goede wandelschoenen mee! Geen gladde zolen...) Het ontbijt was perfect. Met zelfgebakken brood en eigengemaakte abrikozenjam. Lekker! Wij komen hier nog wel een keertje terug.