Vakantie Beoordelingen Hamoir-sur-Ourthe Luik vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Hamoir-sur-Ourthe

25 mei 2012

Hamoir-sur-Ourthe

Beoordelingen Hamoir-sur-Ourthe

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Hamoir-sur-Ourthe. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Hamoir-sur-Ourthe. Ben je zelf op vakantie geweest naar Hamoir-sur-Ourthe? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Hamoir-sur-Ourthe scoort een 7,5 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 2 Bed and Breakfasts, 1 Camping, 1 Chalet en 11 Vakantiehuizen in Hamoir-sur-Ourthe. Op Zoover vind je bovendien 16 vakantiefoto's van Hamoir-sur-Ourthe. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Hamoir-sur-Ourthe. Bekijk ook andere accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Luik.

4 beoordelingen over Hamoir-sur-Ourthe

met vrienden, 2011
"Leuke camperplaats"
Ben Leenman
Sfeer
3-3-2012 De camperplaats is eenvoudig. Op de naast gelegen camping kan men van de voorzieningen gebruik maken

met partner, Aug. 2010
"Ik blijf er elk jaar opnieuw naartoe gaan"
sve
Sfeer
24-8-2010 Elk jaar ga ik wel minstens 1x naar Hamoir en verblijf ik op Camping Communal Dessous Hamoir in een stacaravan van mijn grootouders.
Het bevalt mij daar zo goed dat ik er nu ook reeds een paar jaar naartoe ga met mijn vriendin die het daar ook zeer goed kan treffen.
Mooie streek en ideale uitvalsbasis voor wandelingen en daguitstappen, rustig gelegen en toch alles in de nabijheid (max. 15km) maar in Hamoir zelf is ook alles te vinden van supermarkt tot slagerij, bakkerij, frituur, pita, pizza en noem maar op.
Verscheidene markten in de buurt op max. 20km afstand, Barvaux, Bomal, Aywaille, Esneux, etc.
Durbuy op 15km afstand!!!

met vrienden, Sept. 2009
"Leuke plaats in de Ardennen"
Toon
Sfeer
16-11-2009 Hamoir is een leuk klein plaatsje in de Belgische Ardennen. Mooi uitgangspunt voor tochten in de omgeving. Het kent vanaf de brug en daarlangs een fraaie blik over de Ourthe. Enkele terrasjes en winkeltjes. Verder is het rustiek en rustig.

De beste prijzen en lastminutes voor Hamoir-sur-Ourthe bij:

met vrienden, Mrt. 2009
"Leuk voor een weekend"
karin Pennewaard
Sfeer
13-3-2009 Mooi gelegen aan de Ourthe. Veel mogelijkheden om te wandelen, kanoën e.d.
Lekker gegeten bij een Italiaans restaurant