14-5-2012
Ruime plekken op een rustige camping. Je kijkt zo op de rivier. Bij aankomst is het schrikken als je niet hebt opgelet. Je rijdt eerst langs een pretpark(Plopsaland Coo), langs bijbehorende parkeergelegenheden. De toegangsweg loopt tussen een aantal restaurants door. Niet schrikken: daar merk je, eenmaal op de camping helemaal niks meer van.
8-8-2011
Kleine camping aan de rand van Coo. Mooie omgeving en de camping ligt aan een riviertje, kinderen kunnen hier lekker struinen.
Verschillende wandelroutes en terassen in de buurt.
Ik zet grote vraagtekens bij de andere beoordelingen op deze site. 10-en voor het sanitair? Het sanitair was toch wel behoorlijk oud en door regen was het al snel vies. Daar kan je niet altijd wat aan doen maar een inloopmat had al heel wat viezigheid op gevangen. Ook vind ik douchemuntjes echt niet meer van deze tijd.
Ik hoor ook niemand over de trein die toch regelmatig voorbij komt.
De campingeigenaar is een beetje een vreemd figuur. Komt als een kleuterleraar naar je toe als hij vind dat je niet meer mag praten bij je tent (dit kan best wat vriendelijker).
14-8-2011
Wij voelden ons goed thuis op de camping, rustig, gemoedelijk, veel mogelijkheden in de omgeving. Wandelen, Plopsaland, poedelen in het water, kayakken en nog veel meer. Gezellige kantine met boeken en spelletjes voor de regenmomenten.
Voor ons gelukkig geen animatie, geen zwembad of disco. Met de groeten aan de eigenaar.