Camping Hohenbusch***** in Burg-Reuland België beoordelingen 8.0 | Zoover

Camping Hohenbusch***** Burg-Reuland

Beoordelingen Camping Hohenbusch*****

Grüfflingen 44A, 4791, Burg-Reuland
Camping Hohenbusch scoort een 8,0 uit 10, op basis van 49 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Hohenbusch*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Hohenbusch***** in Burg-Reuland, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 23 vakantiefoto's van Camping Hohenbusch***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Luik. Vergelijk Camping Hohenbusch***** met andere accommodaties in Burg-Reuland.

1 2 3 4 5 volgende

47 beoordelingen over Hohenbusch*****

met oudere kinderen, Mrt. 2012
"Prima plek!"
NGR
7-5-2012 Hohenbusch is een rustige zeer verzorgde camping, prachtig gelegen. In de buurt van de camping veel mooie bewegwijzerde wandelwagen en fietsroutes. Ook leuke toeristische plaatsen. Zeer vriendelijke uitbaters, bij receptie maar ook in de frituur, op het terras. Lekker gegeten!
Camping en het sanitair zijn erg schoon en modern. Voor kleine kinderen zijn er genoeg speeltoestellen, zandbakjes. Voor iets oudere kinderen is er eigenlijk niets.
Zwembad was nog niet open maar ook dat zag er veelbelovend uit.

"Alles klopt hier!"
henk joziasse
23-9-2011 Net teruggekeerd van camping hohenbusch. Wij verbleven een week in september op deze camping. Mooi verzorgd goed onderhouden terrein, wij boekten een prive-badkamer dit was geweldig. Wandelplek bij uitstek, voor fietsen moet je eerst een paar km. langs de weg voor je op een uitgebreid fietsen-knooppunt-netwerk komt, een fietskaart kun je kopen bij de receptie. Lekkere en betaalbare dagschotels in de Taverne en iedere dag verse broodjes verkrijgbaar. Wij vinden deze camping een aanrader!

"Fantastisch,heel gastvrij"
Familie Nevelsteen
27-8-2011 Fantastische camping,heel gastvrij,nieuw sanitair,tip top in orde,vooraan goede bar en lekkere frituur,heel netjes,knappe speeltuin,verwarmd zwembad en brubbelbaden,bar in het midden van de camping was ook dik in orde,heel kindvriendelijk,kinderanimatie en s'avonds kinderfilms op groot doek, en een leuke kinderboerderij,de kindjes kunnen bij de geitjes om ze te voederen,receptie en onthaal,dik in orde,heel vriendelijk en gastvrij.Er is ook gelegenheid om te wassen,maw,deze camping verdiend dik uitmuntend.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Hohenbusch***** bij:

"Prima camping"
henk
18-8-2011 heeeeeerlijk broodje hamburger speciaal gehad.
je zou er bijna weer voor terug rijden vanuit friesland.
verder prima camping met vriendelijke beheerders

"Hoog tuinkaboutergehalte"
Tuur
16-8-2011 Wij zijn afgegaan op de hoge zoover score, tot onze spijt. Smaken verschillen, dat is duidelijk. Wij vonden de camping niet gezellig, staat vol met lelijke stacaravans met struiken er rond voor de privacy, ok, maar de sfeer is daardoor niet echt open. Wij gaan kamperen om het gevoel te hebben dat je midden in de natuur zit, dat gaf de camping niet. Er was geen restaurant, enkel een frituur. Het toilet gebouw: wel fijn dat het binnen is maar de douches zijn minder: temperatuurregelaar niet in orde je moet tegen de muur en tegen de draaistok van de kraan staan om onder de douchestraal te staan, weinig druk op het water. Niet echt ontspannend wat een douche nemen normaal wel is voor ons. Veel omgevingslawaai van machines. We zijn eerder weggegaan dan gepland, zo ongezellig vonden we het.

"Ideaal voor kleine kinderen"
Fam. Helms
30-8-2011 Heerlijke twee weken gehad, vriendelijk personeel, mooie plek, goede faciliteiten, schoon en mooie sanitaire voorzieningen.
Vooral voor kleine kinderen een goede camping, wij zaten op het autovrije veldje met zandbak voor onze neus, dubbel genieten voor onze zoon maar ook voor ons als ouders, met leuk uitzicht op de velden met koeien.
In de buurt veel leuke uitstappen gemaakt, vliegtuig museum bij Trier was favoriet bij onze zoon (1 uur rijden). Ook mooie wandelingen gemaakt in de omgeving, alles wel binnen max 1 uur rijden. Monschau in Duitsland zeker een bezoek waard. Kortom wij komen graag terug.

"Heerlijke vakantie met de kids"
Visscher
1-8-2011 We hebben 2 weken genoten, ookal was het vooral in de voortent. De kids vermaakten zich erg goed in de zandbak op het kindvriendelijke autovrije veld. Echt een aanraader.
We waren met 3 kids van 5 1 en 0 jaar, en het is ons allemaal erg goed bevallen. Ook de kinderverschoonplaats was top. En snachts als 1 van de kids wakker was, gingen we gewoon naar het sanitairgebouw. Lekker warm, en niemand die ze hoorde huilen. Dus echt top. Ook de friet vooraan is heel goed, en niet duur. Gewoon een familiezak. 4 euro en nog over houden. En dan de omgeving. Prachtig. Luxemburg is dichtbij, en prachtige shoppinghal. Leuk voor een regendag. Echt om weer naar terug te gaan.

"Fantastische Plek, zeer kindvriendelijk"
Familie Moris
23-7-2011 Camping Hohenbusch is voor ons een onvergetelijke vakantie geweest, helaas te kort, 1 week verbleven in een stacaravan type Horizon. Van alle gemakken voorzien. Kindvriendelijk. Mooie omgeving, genoeg te beleven in de omstreken en op het park zelf. Het weer was niet geweldig maar we hebben alle dagen niet te klagen gehad. Niet te vergeten het verwarmd buiten zwembad met 2 jacuzzi's en het super sanitair gebouw, een dikke pluim voor deze prachtige camping. Tot volgend jaar!!!! Familie Moris

met jonge kinderen, Juni 2011
"Wij zijn zeeeer tevreden over deze camping."
Fam Baert-Verswyvel
13-6-2011 Wij zijn zeeeer tevreden over deze camping.
We zijn pinksterweekend geweest en het was voor herhaling vatbaar.
zeer vriendelijk.
zeer mooie kampeerweide. ( koeien die komen kijken )
ongelooflijk nog nooit geziene sanitair gebouw.
Zaakvoerders en personeel zijn top.
gewoon niet twijfelen om naar deze camping te komen.

met partner, Mei 2011
"Als hij maar niet langs drukke weg lag ..."
Jan
9-9-2011 Dit is echt een zeer verzorgde en goed georganiseerde camping. Maar hij ligt op de foute plaats. Ook 's nachts is de weg nog druk bereden en lawaaierig. Zeer knap en origineel douchesysteem: privédouches, gezinsdouches, douchen op kaart ( je betaalt enkel de werkelijk nuttige minuten). Vriendelijke mensen. Maar omgeving niet echt denderend.

1 2 3 4 5 volgende