Villa Demeure du Boukai-Moulin in Aubel België beoordelingen 9.8 | Zoover

25 mei 2012

Villa Demeure du Boukai-Moulin Aubel

Beoordelingen Villa Demeure du Boukai-Moulin

Rue de Battice 137, 4880 , Aubel
Villa Demeure du Boukai-Moulin scoort een 9,8 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Villa Demeure du Boukai-Moulin? Bekijk hier dan de beoordelingen van Villa Demeure du Boukai-Moulin in Aubel, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Villa Demeure du Boukai-Moulin vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Luik. Vergelijk Villa Demeure du Boukai-Moulin met andere accommodaties in Aubel.

4 beoordelingen over Demeure du Boukai-Moulin

9,6
9,6
met jonge kinderen, Sept. 2011
"Heerlijk weekend."
gemma uiterwijk wi...
9-10-2011 Wij waren met 12 een lang, zonnig en warm, weekend gast in Demeure du Boukai-Moulin. Het overtrof onze verwachtingen. Vanaf de hartelijke ontvangst t/m het vriendschappelijke afscheid. Het huis was meteen ons home. Overal zag je de liefde voor de gast, in de inrichting van de kamers, de kleuren van de slaapkamers, het schattig opgemaakte babybedje, de cider in de koelkast van de bar, de speeltjes in een hoekje, 2 barbecues bij het terras, zwembad, trampoline, royaal servies, volle linnenkast etc. etc. je zag het in alle finesses. Wij hebben ook gebruik gemaakt van het kampvuur, heel romantisch. En de Hr. en Mevr. Stassen wilden niets liever dan al onze wensen in vervulling te laten gaan en dat is gelukt. Wij hebben genoten en iedereen wilde heel graag terugkomen.

"Heerlijk weekend weg"
Wendy
16-11-2008 In 2005 hebben wij met een aantal vrienden een lang weekend doorgebracht in deze mooie vila.
Alles ziet er keurig netjes uit en je krijgt van te voren een goede uitleg over hoe alles werkt en waar alles staat. Je hebt thema kamers en zien er heel erg netjes uit. Iedere kamer met eigen badkamer. Aan het huis zit een hele grote tuin met vijver. Ook is er de gelegenheid om te bbq-en. Je hebt in het huis een relaxruimte met sauna en ook een binnen zwembad. Voor een lekker weekendje weg met een grote groep is het echt een aanrader. Wij gaan over 2 weken weer

Familie, Okt. 2008
"Paradijs!!"
saskia
28-10-2008 Een heel mooi gelegen landhuis met vriendelijke eigenaar die er samen voor zorgen dat je geweldig verblijf hebt.

met jonge kinderen, Aug. 2008
"Geweldig landhuis met uitzonderlijk serviceniveau"
Michel
6-7-2009 De afgelopen vijf jaar zijn we met familie in de zomer gast geweest van de familie Stassen in hun landhuis Boukai-Moulin. Het huis is bijna overcompleet uitgerust, ligt prachtig en heeft voor ieder wat de bieden. Wat een verblijf in Boukai-Moulin uitzonderlijk maakt is de gastvrijheid van de familie Stassen. Vanaf de reservering, via de ontvangst met koffie, thee, cider en koekjes tot en met het gesprekje bij het afscheid, stellen Jean-Pierre en Ruth alles in het werk om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Reserveringen in een restaurant maken, zorgen voor een privékok, boodschappen laten bezorgen, pieren verzamelen voor het vissen, een baan regelen bij de plaatselijke tennisclub in het dorp, etc., etc. Niets is teveel gevraagd.

Voor een familie-uitje, een verblijf met een grotere groep of enkele bedrijfsdagen is Boukai-Moulin het perfecte adres!