Hotel The Oak* in Zutendaal België beoordelingen 7.1 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.751 bezoekers online
Home > België > Limburg (België) > Zutendaal > Hotel The Oak*

Beoordelingen Hotel The Oak*

-3  °C

10 februari 2012

Hotel The Oak

Hotel The Oak scoort een 7,1 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel The Oak*? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel The Oak* in Zutendaal, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 25 vakantiefoto's van Hotel The Oak* vinden. Je kunt 1 video van Hotel The Oak* bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg (België). Vergelijk Hotel The Oak* met andere accommodaties in Zutendaal.

6 beoordelingen over The Oak*

Een knus familiaal fietshotelletje.
Erwin
28-6-2011 Wij werden zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen door Hilde en Paul.
Het was meteen duidelijk dat hun hotelgasten centraal staan.
Paul had al meteen een aantal fietsroutes voorgesteld in functie van ons verblijf.
Wij kregen de 'Bruidskamer' achteraan het hotel die ons de rust gaf die we nodig hadden.Alles zeer verzorgd en uiterst proper.
We genoten ook van hun mooi aanbod aan Limburgs bier, zeker aan te raden.
Mijn echtgenote werd verwend met een schitterende chardonnay, blauw etiket, van het Limburgs wijnkasteel Genoels-Elderen. Zij zijn een vaste afnemer van deze Haspengouwse wijn.
De verfijnde menu's zijn afgestemd op sportieve hotelgasten, lekker en zeker voldoende.Het ontbijt was eveneens voorzien op een sportieve dag.
De ' Maasvallei fietsroute ' van Paul is absoluut een aanrader, zelfs bij minder mooi weer.
Verder zijn er de nodige voorzieningen voor de fietsen nl. veilige stalling, ruimte om kledij te drogen, oplaadpunt enz...
Geen vraag is teveel voor Hilde en Paul.
zaakvoerder Hilde De Backer, 29-6-2011
Eigenaar zegt:  Goedemorgen sportieve fietsgasten! Fijn dat u het naar jullie zin hadden bij ons! Dank je wel voor jullie positieve commentaar, dit doet ons enorm veel deugd! :-)

Niet veel
de vier koppels
26-4-2010 met 4 koppels gastro weekend april.
hier vindt je de kleinste badkamers, of de wc die je alleen kan gebruiken als de deur open staat,gastronomische weekend,huis aperitief smaakloos(een fruit smaakje met eenvoudige witte wijn)
te duur voor wat je krijgt,fietser of wandelaars eten zeker graag wat meer.eten op een houten tafel op papier onderlegger(gastro weekend!)
zaakvoerder Hilde De Backer- gastvrouw, 16-11-2010
Eigenaar zegt:  Ik wil u bedanken voor uw commentaar op deze website,maar..bij uw vertrek heb ik gevraagd naar uw tevredenheid (wat we ook doen bij al onze gasten) - U was zeer tevreden meldde u mij- verbaasd was ik dan toen ik op 2 internetsites uw negatieve commentaar las! ik heb u gecontacteerd via brief en telefoon - maar u wou absoluut geen gesprek meer. Wat ik zeer jammer vond. Ik herinner mij dat jullie gezelschap -zelf de 5de gang-kaasschotel wou overslaan omdat jullie voldaan waren. We weten dat er een kamer is waar het sanitair klein is, maar ben er zeker van dat indien dit een grote hinder was voor jullie en het toen ter plaatse hadden gemeld - we een oplossing hadden gevonden. Als gastvrouw van een kleinschalig hotelletje staan wij graag elke dag voor 100% klaar voor onze gasten en hun tevredenheid.Ik hoop alsnog dat de totaliteit van uw vakantie- toen prachtig mooi weer, apero op het terras, aanbieding van wandelroutes op uw 5 daagse vakantie u toch een positief gevoel heeft nagelaten

met partner, Sept. 2008
Jo en Nancy
16-9-2008 We zijn er heel vriendelijk en zeer goed ontvangen.
Het is een zeer proper en knus hotel.Zeker een aanrader voor iedereen die van fietsen houdt en van de prachtige streek daar.
zaakvoerder Hilde De Backer, 16-11-2010
Eigenaar zegt:  Dank u voor uw beoordeling, inderdaad het is hier zeer mooi fietsen en we maken net de 10 de fietsroute in orde! We verlangen terug naar fietsseizoen 2011! Steeds Welkom!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel The Oak* bij:

met partner, Mei 2008
Vanderhegghen Pierr...
2-7-2008 HET fietshotel bij uitstek in de streek. Centrale ligging om mooie fietstochten te ondernemen. Het hotel biedt u trouwens gratis fietsroutes aan. Gelligheid troef. Uitgebreid ontbijtbuffet en 's avonds een overheerlijke maaltijd. Gezellige kamers en top service. Hilde en Paul verwennen hun gasten...

Anke
12-4-2007 Gezellig hotel met mooi ingerichte kamers.
Het eten is er eveneens lekker!

met partner, Juli 2006
Hilde en Jaak
22-7-2006 In de week van 17 juli tot 21 juli 2006 gefietst door 3 landen. We zijn vertrokken in hotel de Oak in Zutendaal. Paul en Hilde hebben ons gastvrij ontvangen. We kregen een duidelijke uitleg alsook een verrassingspakket. We werden heus verwend.
Op elke vraag kregen we een antwoord. Geen moeite was hen teveel. Alles gebeurde in een heel gemoedelijke sfeer. Het eten was uitmuntend. De kamers zijn nogal aan de kleine kant en met die hitte was het wel puffen.
Maar ondanks dit klein minpuntje is dit hotel zeker een warme aanrader.
Hou je van gezelligheid, lekker eten, een gemoedelijke babbel...? Neem dan je fiets en/of je wandelschoenen en reis naar hotel de Oak in Zutendaal. U voelt zich als het ware in een aards paradijs.
Beslist een aanrader! Doen dus!

Jaak en Hilde