18-8-2011
camping t soete dal is een mooie in de bossen liggende camping met veel groen , mooie plaatsen ,aardige beheerders en erg behulpzaam ( je moet je wel aan de regels houden maar dat kan ook niet anders met +-400 staanplaatsen ) anders zou het een zooitje worden en dat wil toch niemand. er is veel voor kinderen te doen en daar gaan ze ook helemaal voor. een mooi groot zwembad aan de overkant van de camping. sanitair zeer mooi bij gehouden en schoon . bij de taverne kun je voor een mooi prijsje iets drinken en eten . de omgeving ja wat wil je nog meer je kunt er heerlijk wandelen in de bossen, er zijn mooie fiets route s en zo heerlijk vlak. ook in het najaar en de winter is het er erg mooi dan zie je veel eekhoorntjes en zelf grootwild. dus echt een aanrader!!!!!!
29-6-2010
Heel gezellige familie camping. Wordt in seizoen veel georganiseerd, zwembad aan de overkant, ligging tussen de bomen en langs bosrand. Gratis internet op terras. Een camping om vaker naar terug te komen.
15-5-2011
misschien is het ook wel omdat het een verplichting was dat ik er een hekel aan kreeg, maar blij dat ik ben dat ik niet meer hoef te gaan!
Voor kleine kinderen is er volop iets te doen, maar voor de iets oudere jeugd( 12jr en ouder ) die moeten zich maar zelf zien te redden !
Ik heb zelf een jaar of 3 in de organisatie gezeten om iig iets te doen te krijgen voor de groep 12jr en ouder, maar fijn was het niet! Daarbij is op een gegeven moment een zgn "grote schoonmaak" geweest waar een hoop mensen (en veel geheel onterecht) van de camping af gegooid zijn geworden!
Dit gebeurde dan ook in een van de laatste jaren van de eerste eigenaar, daar er veel stress en frustratie bij kwam naarmate de jaren versleten! daarna is de oudste zoon dit gaan overnemen, en is het er ook niet veel beter op geworden ( Veel moet niets mag). en nu, met de derde eigenaar , heb ik begrepen dat er net zo veel georganiseerd wordt voor de iets oudere kinderen als toen ik er nog was. Blij dat ik niet meer ga