99x.xxx beoordelingen - 39.858 bestemmingen - 237.004 accommodaties - 13.373 bezienswaardigheden - 167 bezoekers online
Home > Europa > België > Limburg (België) > Zutendaal > Vakantiepark Hogenboom Mooi Zutendaal*****

Beoordelingen Hogenboom Mooi Zutendaal*****

17 maart 2010

Onderkomens

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Hogenboom Mooi Zutendaal*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Hogenboom Mooi Zutendaal***** in Zutendaal, geschreven door andere reizigers.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Hogenboom Mooi Zutendaal***** bij:

Aankomst (optioneel)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

147 beoordelingen van Hogenboom Mooi Zutendaal*****

NL (147)

Onderkomens

Toon score en beoordelingen van :
Met partner (16)
Fam. met oudere kinderen (3)
Fam. met jonge kinderen (29)
Vrienden (7)
Groepsreis (1)
Alleen reizend (1)
Fam. met jonge kinderen, Dec. 2009 agnes den dunnen, 11-3-2010
Onderkomens
kindvriendelijk park , en centraal gelegen
Aangekomen rond kerst:
- ontvangst was goed
- mooi park - zeer kindgericht, animatie +++
- ruim en schoon huisje, wel koud bij aankomst en beperkte keukenbenodigdheden
- gordijn voor deur is noodzakelijk anders heb je zwaar inkijk als je bv naar de wc loopt in de gang of naar de badkamer.
- zeer centraal gelegen, plopsaland,hasselt en maastricht
- friet is echt niet te eten en nog duur ook!
- vooraf buffet (overdag voor 1e kerstdag) gereserveerd: wat ongelooflijk dom was, is dat er op kerstochtend iemand kwam vragen of wij naar de avond konden om te komen eten omdat er maar een paar mensen voor dat tijdstip hadden gemeld en dit dus niet in te plannen was met eten. Ze dachten wel mee voor mogelijkheden maar niet van harte. A la carte konden wij komen eten. Zaten wij daar met ons 6-en alleen. Het eten was niet eens ontdooid, bah! Hopelijk smaakte het buffet beter! Mis wel verschoonruimte bij binnenspeelplaats!
Al met al een goed park, eten lekker zelf maken of buiten het par

Vrienden, Feb. 2010 Pascale, 22-2-2010
Onderkomens
Prima plek voor weekendje weg
Met 5 vrienden een Narvik Chalet voor 6 personen gehuurd voor een weekendje. Gezellig huisje met alle basisvoorzieningen. Prima schoongemaakt. Wel aan de krappe kant als je veel langer dan een weekend blijft, want er is geen kastruime. Ook de matrassen waren wel erg doorgelegen.
Het park zelf was lekker rustig en lag op 20 min afstand van Maastricht. Verder geen gebruik gemaakt van faciliteiten op het park. Na 22.00 kan je niet meer met de auto van het park af (of op), dus als je gaat stappen eraan denken de auto van tevoren buiten op de parkeerplaats te zetten. Ook de openingstijden van de receptie zijn beperkt.

Fam. met jonge kinderen, Feb. 2010 Suzan, 15-2-2010
Leuk weekend!
Wij zaten met 4 personen in Narvik Chalet voor 6 personen, ik zou niet graag met 6 personen in dit chalet verblijven. Daarvoor is het echt te klein, ook omdat er geen kledingkast is. Wij hebben 1 slaapkamer gebruikt om alle kleding op te bergen.
Verder alles ok: schoonmaak goed, inventaris goed. Ook met dit weer niet koud gehad, chalet goed warm te stoken. Park: eenvoudig zwembad met 2 peuterbadjes, goede friture, winkel, leuke binnenspeelzolder met klimrekken en luchtkussen. Wij hebben met 2 kleine kindjes een leuk weekend gehad. Wij zijn ook nog naar Plopsa Indoor in Hasselt geweest.

Fam. met jonge kinderen, Apr. 2009 Marcia, 9-2-2010
Erg goed!
Wij hebben hier een paar nachten op de camping gestaan. Mooie plaatsen, hele mooie speeltuin voor alle leeftijden. Binnenzwembad is een beetje saai, maar verder wel praktisch. Zeker voor herhaling vatbaar!

Fam. met jonge kinderen, Juli 2009 martin, 8-2-2010
een mooi park
leuk om voor een paar dagen naar toe te gaan, mooie huisjes, prima voorzieningen

Fam. met jonge kinderen, onbekend Jonker, 11-1-2010
mooi vakantiepark
Mooi park, voor kleine kinderen is er van alles te doen.
Wij waren met z n vieren en hadden een Narvik Chalet voot 6 personen, voor 4 personen is dit een prima chalet.
Knus ingericht, alleen misten wij wel een magnetron of oventje.
De schoonmaak was redelijk.
Wel veel tokkie achtige figuren, maar verder geen last van geluid , zit je er rustig.
Wij gaan zeker nog een keer terug, in de winter.
Maastricht en Hasselt zijn vlakbij.

Fam. met jonge kinderen, Dec. 2009 fam. Faber, 7-1-2010
Goed bevallen
Verblijf oud & nieuw - week met vrienden in totaal 3 chalets. De gewone chalets en niet de Narvik (konden we niet via touroperator boeken).
De chalets waren allen relatief nieuw van goede kwaliteit en zeer handig ingedeeld. Er was namelijk ruimte genoeg voor het opbergen van kleren, eten en zelfs toiletspullen. (Wat een simpel kastje op de badkamer niet doet.) Tevoren waren we angstig over de gaskachel, want zeer koud (sneeuw/regen/ijs). Onterecht, want kachel werkte als een dolle, er werd geen kou geleden én alles was binnen no time droog.
Het is natuurlijk niet enorm groot, maar inderdaad door de handige indeling voelde het prima. Eten deden we in shifts van kids of volwassenen en dat ging prima. Chalets liggen dicht genoeg bij elkaar dat je de kids kon melden bij de buren te zitten voor het eten (en dan sloften ze in snowboots & badjas naar de buren als er iets was zoals een knuffel kwijt), zonder dat je direct alles bij elkaar kon zien, want vitrages...

Fam. met jonge kinderen, Juli 2009 Anoniem, 22-11-2009
Mooie camping
Zeer geschikt voor kinderen. Er is ook een binnenzwembad, fijn als het slecht weer is. Mooie speeltuin voor kleine kinderen. Uitstekend voor een vakantie in eigen land!

Fam. met jonge kinderen, Nov. 2009 Marianne van Vessem , 22-11-2009
Mooie kindervilla
In november een weekendje in de kindvriendelijk Narvik Villa gezeten met een baby en een 5 en 7 jarige. Het huis (no 307) kijkt uit op het buitenzwembad en de grote speeltuin. Ruime slaapkamers en een kinderspeelkamer met stapelbed. Geen speelgoed aanwezig alleen een hobbelpaard en een traptractor, buiten staat een speelhuisje. Men is nog wel aan het bouwen maarwij hadden er geen last van omdat je binnen zit. Punt ter verbetering het restaurant en de bar mag wat gezelliger aangekleedt worden het ziet er niet erg uitnodigend uit om wat te eten of te drinken. Mooi gelegen in het bos, klein zwembad maar wel kindvriendelijk. Beter verblijven in lente of zomer ivm de faciliteiten.

Fam. met jonge kinderen, Okt. 2009 Peter Zuid , 10-11-2009
mooi gelegen park.
We zaten met 4 personen en baby in een 6 persoons chalet. Erg knus zo'n houten villa. De slaapkamers zijn zeer ruim en daardoor is de living naar verhouding wat kleiner uit gevallen. Het kan wel maar alles staat wat kort op elkaar. Een nadeel was dat je de entree/voordeur niet kon afschermen met een gordijn of zo. Zodat als je in je nachtgoed of minder naar beneden gaat voor het sanitair je te kijk staat voor de hele wereld. Het dousche was ook wat ondermaats. Een telefooncel achtig gevalletje in de overigens zeer ruime badkamer. Met wat tegelwerk en een glasdeur zou dit veel comfortabeler zijn geweest. Verder qua omgeving zeer aan te bevelen. Wandelpaden en fiets routes zijn perfect aangegeven. Maastricht is slechts 8 km en ook Hasselt is een prachtige winkelstad. Op het park een mooi zwembad en een prima en erg vriedelijk restaurant. De kampwinkel is duur en heeft een beperkt assortiment (of je moet erg van chips houden) maar in Zutendaal is een prima supermarkt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Zoeken
  • Vliegticket
Van: Vul een vluchthaven van vertrek in Naar: Vul een aankomstvluchthaven in
Heen:
Terug:

De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen Verkeerde datum
Volwassenen:
Kinderen(0-11):

Goed beoordeeld

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Wat drink jij het liefst op vakantie?