Vakantie Beoordelingen Zutendaal Limburg (België) vakantie, hotels, last minutes | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.523 bezoekers online
Home > België > Limburg (België) > Zutendaal

Beoordelingen Zutendaal

-3  °C

10 februari 2012

5,7
mooie pastorij van zutendaal

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Zutendaal. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Zutendaal. Ben je zelf op vakantie geweest naar Zutendaal? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Zutendaal scoort een 7,0 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Bed and Breakfast, 1 Camping, 1 Vakantiepark en 3 Hotels in Zutendaal. Op Zoover vind je bovendien 5 vakantiefoto's van Zutendaal. Je kunt 2 video's van Zutendaal bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Zutendaal. Bekijk ook andere accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg (België).

10 beoordelingen over Zutendaal

met een groep, Jan. 2012
Achteraf liggend gebied
a den otter
Sfeer
6-1-2012 in de zomer is er van alles te doen in de omgeving maar bij slechter weer is er in de wijde omgeving weinig of niets te doen

met partner, Dec. 2011
Zutendaal is heerlijk groen
Mw. De Zeeuw
Sfeer
13-1-2012 De gemeente Zutendaal is ideaal voor natuurliefhebbers, met het enorme nationaal park om de hoek. Ook is het een geschikte uitvalsbasis om naar Hasselt en Masstricht te gaan. Ook Tongeren ligt om de hoek, maar daar zijn we niet geweest.

met partner, Dec. 2011
Leuk klein dorpje
Elke
Sfeer
12-12-2011 Het dorpje zelf stelt niet zoveel voor maar er zijn schitterende natuurgebieden in de omgeving en je kunt er heerlijk fietsen. Naar het centrum van Maastricht is het 11 km fietsen naar Genk maar 6km.
Dus er is genoeg te doen voor zowel de rust zoeker als de stedenbezoeker.

met jonge kinderen, Nov. 2011
Leuk om te doen !
Nele
Omgeving
15-11-2011 Mooi wandelgebied en park Pietersheim een aanrader voor met kids.

met jonge kinderen, Okt. 2011
Mooie omgeving
J. Fransen
Sfeer
1-11-2011 Mooie wandelroutes en fietstochten. Leuk, Maastricht 10 min rijden en Valkenburg is ook een leuk uitstapje.

met jonge kinderen, Okt. 2011
Geweldige vakantie
a
Sfeer
3-11-2011 geweldige en vakantie ,de houten chalets met overkapte veranda zijn zeer sfeervol!!!

met jonge kinderen, Juli 2010
Mooie gezellige omgeving
J. van der Spek
Sfeer
17-7-2010 We zijn net terug uit Zutendaal. Daar zaten we 12 dgn. met 2 volwassenen en 2 kinderen. Het park zag er mooi uit..We gaan er zeker nog een keertje terug.
Chalet 514 waar we in zaten was op zich ook wel goed.Alleen jammer dat we erg last van mieren hadden iedere ochtend.En als we op het terrasje zaten voor het huisje hadden we het idee dat we niet de enige waren met dat probleem.
Indeling is goed te doen.. Je moet alleen niet langer zijn dan 1,80 want dan pas je niet in het bed.. (1.78 ging net.)Animatie team deed veel met de kinderen. (Dolle Danny, Doortje Disco en Rana Bandana)Knutselen, sport en spel. Iedere ochtend behalve op de aankomstdagen en vertrekdagen een ochtend gym met de kinderen. 's avonds een mini kinderdisco. Zwembad was ook wel goed te doen. Winkeltje op het park liet te wensen over.. Weinig keuze.. en duur.
Op 5 minuten rijden zat in het dorp een Delhaize. die hadden wel veel keus..
En als je echt wilt shoppen moet je naar de Carrefour gaan in Hasselt 15 min.

alleenreizend, Mei 2009
Prachtig Groen!
Timmy
Sfeer
15-10-2009 Prachtig gelegen tussen het groen. Vriendelijke mensen en uitstekende fietsparcours. Het hoogtepunt is het blotevoetenpad met zijn hoge uitkijktoren. Gezellige en prachtige cafés en restaurants zijn er te vinden. Er is een mooi buitenzwembad en forellenvijver, allemaal gelegen in het mooie groene woud dat Zutendaal omringd.

Familie, Aug. 2007
Fam vd Sluis
Omgeving
7-9-2007 Wij zijn net terug uit mooi zutendaal en standen op de camping ,de plaatsen mogen wat ruimer want onze caravan paste net.ik ben op veel campings geweest maar nog nooit zo'n mooie speeltuin gezien,onze kinderen hebben 3 weken genoten in speeltuin en zwembad ook bij ons was het weer niet zo ,maar jah dat weet je toch als je dicht bij huis opvakantie gaat kan er een buitje vallen en loop je wel is onder hoort er bij anders moet je niet gaan kamperen tevens was het personeel van de receptie meer dan lof.en aartje Jah de kinderen vonden het leuk dat is toch het belangrijkste.

6,5
5,2