Hotel Apollo*** in Zutendaal België beoordelingen 8.1 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.016 bezoekers online
Home > België > Limburg (België) > Zutendaal > Hotel Apollo***

Beoordelingen Hotel Apollo***

-3  °C

10 februari 2012

Vooraanzicht vanaf parkeerterrein

Hotel Apollo scoort een 8,1 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Apollo***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Apollo*** in Zutendaal, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Hotel Apollo*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg (België). Vergelijk Hotel Apollo*** met andere accommodaties in Zutendaal.

3 beoordelingen over Apollo***

met partner, Dec. 2011
Grandioos gelegen familiehotel
Elke
12-12-2011 De kamer was van alle gemakken voorzien die je verwacht van een 3 sterren hotel. Mijn man is bijna 2 meter en de eigenaresse bood ons aan de kamer te ruilen naar een kamer met een bed van 2,20 meter.
Je kunt gratis parkeren bij het hotel en de sfeer is echt grandioos. Voor slechts 4 Euro boek je een ontbijt bij waar je bij een ander hotel veel meer voor betaald.
De eetzaal is echt heel gezellig ingericht voor de kerst.

met een groep, Mei 2010
Origineel
geertonk
22-3-2011 Hotel Apollo is eigenlijk een belevenis op z'n eigen . Wij gingen in groep, met zo'n 20 personen ,vooraf afgesproken , en toen wij daar aankwamen zaten ze met een overboeking . Gelukkig werd dit opgelost . De bazin is een verhaal op z'n eigen waard , trekt overal haar plan . De kamers zijn ouderwets maar proper. Op iedere kamer is er draadloos internet en een minibar. Volgens mij word er niet gekookt in de keuken , alles komt iedere avond van een of andere traitteur uit de streek . Ontbijt zijn producten uit Aldi, lidl of Colruyt ; er was wel telkens genoeg. Er is wel een ruime parking en een garage om fietsen te stallen . Mooie streek om in te fietsen .

met vrienden, Mrt. 2008
Goed te doen
roel
13-8-2008 de mevrouw regelt alles voor je, even gereedschap nodig vraag maar aan de gargagist van het bijbehorende transportbedrijf,
we vonden het een leuk weekend lekker gefietst in de omgeving en de service van de madam van apollo was goed.

w

met een groep (1)