Camping Heidestrand*** in Zonhoven België beoordelingen 7.2 | Zoover

uitzicht vanuit de caravan

Beoordelingen Camping Heidestrand***

Zwanestraat 105, 3520 , Zonhoven
Camping Heidestrand scoort een 7,2 uit 10, op basis van 31 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Heidestrand***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Heidestrand*** in Zonhoven, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Camping Heidestrand*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg (België). Vergelijk Camping Heidestrand*** met andere accommodaties in Zonhoven.

29 beoordelingen over Heidestrand***

6,6
"Mooie camping"
Familie van der wou...
14-8-2011 Net terug van heidestrand, mooie plek aan het zwemwater, aardig personeel, aardige mensen die een vaste plek hebben, word veel georganiseerd voor de kids,
Leuk animatieteam (Danielle en Maaike) Bedankt:) , als er iets word georganiseerd word door de vaste mensen dan rijdt er een auto rond die iedereen uitnodigd en verkondigd word er is en hoe laat. zoals Kienen(bingo), dansen, muziek,kaarten enz... Alleen jammer dat je als karpervisser in een klein meer moet vissen met een vaste stok terwijl je voor de deur van je caravan de karpers ziet zwemmen:). Mooi restaurant en goede frituur(snackbar) (aardige mensen).
Wij hebben genoten ondanks het regenachtig weer
Met jonge en oudere kinderen en 2 volwassenen

met oudere kinderen, Juli 2011
"Nooit meer !!!"
fam van Tiggelen
5-8-2011 Net terug van 2 weken Heidestrand en wat is dit een saaie camping!!Onze 2 kinderen van 12 en 15 waren blij, dat we naar huis konden. Er werd bijna niets voor hen georganiseerd, maar voor kinderen tot 10 jaar is het een leuke camping. De camping op zich is prachtig, maar de basisvoorzieningen zoals warm water, douches, afwasplaatsen en reiniging chemisch toilet is het waardeloos. We moesten erg ver lopen naar het toiletgebouw, er zijn er 2 tussen de stacaravans, maar 1 toiletgebouw heeft maar warme douches. Je kunt als trekker naar het toilet boven het café, maar die zijn niet altijd even schoon. Er zijn geen toiletborstels, dus zelf kun je niets schoon maken. Na wat geklaag bij de receptie konden we hier wel warm water halen om af te wassen, anders is het steeds pannetjes water koken. Als je(zoals wij) op het veldje bij de speeltuin staat, moet je met de auto naar het toiletgebouw om je chemisch toilet te gaan legen.Van de disco, waar wij tegenover stonden, merk je niets! Nooit meer!!

met oudere kinderen, Juli 2011
"Nooit meer!!"
Gerrit
5-8-2011 Wat een saaie camping!!Wel erg rustig en een mooie ligging. Zwembad is leuk, maar de basisvoorzieningen zijn erg slecht.Wij stonden op het veldje bij de speeltuin, dan is het erg ver lopen naar de douches. Er zijn 2 toiletgebouwen tussen de stacaravans, 1 heeft er maar warme douches. Geen afwasplaatsen, chemisch toilet moet je met de auto gaan legen.Na wat geklaag bij de receptie van ons en de medekampeerders, kon je warm water gaan halen bij de toiletten boven het café.Anders blijf je aan het pannetjes water koken. Voor kinderen tot 10 jaar is het een leuke camping. Onze kinderen zijn 12 en 15 en zij hebben zich stierlijk verveeld, weinig animatie voor deze leeftijden. We stonden tegenover de disco, maar hebben niet gemerkt dat die er was. Zwembad is leuk, er is alleen toezicht met mooi weer en dan gaan ook de waterglijbanen pas aan. Niet alle receptiemedewerkers zijn vriendelijk!!!!

met vrienden, Aug. 2010
"Fijne camping!"
Susan
22-8-2010 Prima camping:
- Ruime plekken waar je makkelijk meerdere trekkerstenten + een auto kwijt kunt.
- Warm water + douches zijn gratis.
- Vriendelijke eigenaren.
- Campingwinkel + bar/restaurant aanwezig.
- Leuk zwembad + een meer om in te zwemmen.

Enige nadeel is dat de douches voor de trekkers wat ver lopen zijn en dat de camping zich vlak bij een racecircuit bevindt, waardoor je soms wat geluidsoverlast kunt hebben, maar hier heb je 's nachts geen last van.

met jonge kinderen, Mei 2010
"Nooit meer daarheen"
tweety
10-8-2010 Zeer veel stacaravans waartussen zich het beste sanitair bevindt;voor de trekkers slechts 1,weliswaar nieuw maar slecht onderhouden,sanitair (str... in de urinoirs die 2dagen bleef liggen!vrouwentoiletten niet 1keer gekuist!lavabo's bleven vies,sigarettenpeuken bleven in de afvoer zitten en brandden nog na en dit met een strooien dak!).Vrij ver te voet naar ander sanitair.Zeer veel lawaai in het weekend,tot laat in de nacht,glas in het gras en op het speelplein,afval,camping slechts afgesloten met een slagboom die niet dicht gaat,geen controle 's nachts,winkeltje slechts open op zondagmorgen,maar zeer weinig nuttig aanbod.geen animatie.Zwembad niet open ondanks zeer warm weer (pinksteren).Neen, bedankt, ik ga er niet meer terug.

"Toppertje"
J.B
10-8-2009 Heb een leuke week gehad op de camping kan er geen slechte dingen over zeggen alles was wel naar zin..

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Heel wat samen"
Familie met kindere...
13-8-2009 kinderen (10-12) vonden het de beste camping ooit: vooral leuk voor hen om vrij te vissen, zwembad is zeer goed en spectaculair, zwemvijver leuk, speeltuin is ook boeiend en professioneel; erg volledig winkeltje; veel vrijheid en ook internationaal (veel Nederlanders); Bokrijk is vlakbij;
de baan maakt idd nogal wat lawaai, er wordt soms ook gevochten op de parking tegenover de camping - dus wel een probleem van afzakkende jongeren (zwembad) bij mooi weer (camping en zwemaccomodatie zouden van elkaar moeten gescheiden zijn want jongeren blijven na het zwemmen nog hangen) - wij hebben daar geen last van gehad (weer was net wat minder) maar ik kan aannemen dat dit een afknapper kan vormen...

met jonge kinderen
"Vast staander :-)"
lalala
26-6-2009 Wij staan met onze sta-caravan vast op camping heidestrand en wij hebben het er echt naar onze zin!
echt een goede camping zenne!!!!

met jonge kinderen, Sept. 2008
"Nooit meer!"
Nicky
18-4-2009 Vorige zomer hebben we een week een caravan gehuurd. De caravan was goed verzorgd en de omgeving was mooi, maar verder hoef je hier niet te komen voor je rust. In het weekend tot half 4 's nachts disco en doordeweeks tot 2 uur. Je kan gewoon niet slapen en dreunt uit je bed. Ook heel veel vaste gasten met huisjes waarvan de aanblik soms a-sociaal aandoet. Toen ik iets van de disco zei die tot midden in de nacht duurt, zei de mevrouw van de leiding dat ze er moeilijk iets van konden zeggen, omdat het veel vaste gasten zijn, die je hun plezier niet kunt ontnemen, terwijl ze op hun site beweren dat er 's avonds rust heerst. Veel last in het weekend van langsrazend verkeer. Bij slecht weer valt er weinig te beleven. De bootjes lagen trouwens ook allemaal op de bodem van het water.

Familie
"Leuke camping"
Fam Baars
9-8-2008 Op zich mooie camping met zwembad met duikplanken en glijbanen. Vriendelijke medewerkers, sanitair en camping schoon.
Nadeel is wel wanneer het mooi weer wordt, veel mensen uit de omgeving het zwembad bezoeken. Tip neem een staanplaats aan het water en NIET op het veld, anders vliegen de voetballen je om de oren. avond en nacht erna is vrij onrustig jeugd blijft hangen.