Bed and Breakfast Emely's Place in Zonhoven België beoordelingen 9.5 | Zoover

25 mei 2012

Onze ruime kamer

Beoordelingen Bed and Breakfast Emely's Place

Kneuterweg 5, B-3520, Zonhoven
Bed and Breakfast Emely's Place scoort een 9,5 uit 10, op basis van 34 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Emely's Place? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Emely's Place in Zonhoven, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Emely's Place vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg (België). Vergelijk Bed and Breakfast Emely's Place met andere accommodaties in Zonhoven.

10 beoordelingen over Emely's Place

9,7
9,7
"Fantastisch weekend gehad"
Collyns
26-7-2011 Uitstekend B & B. Veel wandelingen in de omgeving. We hebben van ons weekend genoten. Het ontbijt was heel lekker. Emilia en haar man zijn heel vriendelijke mensen. We kunnen hun B & B aan iedereen aanraden.

met partner, Apr. 2011
"Authentieke B&B waar gast koning is"
peter en greet en o...
30-4-2011 wij deden met ons 4 het 3-daags fietsarrangement en het was top: goed en warm onthaal, lekker ontbijt, kraaknette ruimtes, oprechte bezorgdheid toen een van ons is gevallen, goede culinaire tips,..
het feit dat we zeker nog eens terug gaan zegt wellicht genoeg?!

met partner, Sept. 2010
"The place to be"
Luut en Jacques Ver...
3-10-2010 Super gastvrouw (warme ontvangst, leuke gesprekken tijdens een heerlijk ontbijt), ruime kamer. Veel documentatie aanwezig over restaurants, fietsen, musea, en alle andere dingen die te doen zijn in de Kempen/Belgisch Limburg.

met partner, 2010
"Fantastische B&B"
Frank Breye
9-9-2010 Zeer aangename,rustige B&B met zwembad en ruime kamers.Centraal gelegen om te fietsen en te wandelen en te shoppen.
Prijs/kwalitet=zeer goed

met partner, Sept. 2010
"Een gezellig, warm en hartelijke b&b!"
An Wouters
6-3-2011 Deze predicaten verdient deze b&b zonder twijfel! De kamers waren tip-top, veel privacy, een heerlijk ontbijt met een uiterst gezellige gastvrouw. En dat alles in een groene omgeving. Je mist wat als je er nooit geweest bent!

met een groep, Sept. 2010
"Fantastische plek"
N.Oosterwijk
6-3-2011 Emely's place is echt een aanrader
mooie kamers schone en nette badkamer
alles is er perfect geregeld
ook het ontbijt is zeer goed verzorgd
en een prima gastvrouw waarvan je ook nog goede tips krijgt voor
de omgeving

met partner, Aug. 2010
"Heerlijk pension. Erg hartelijk."
Theo Schuurman
6-3-2011 Bij Emely's Place in Zonhoven is het goed toeven. Gezellige kamer. Eigen badkamer en toilet. TV en WiFi. Verder heerlijk ontbijt en er valt altijd wat te kletsen. Mooie tuin met zwembad en ligstoelen. In de omgeving kun je geweldig fietsen. Mocht het slecht weer zijn, dan is er genoeg te doen. Hasselt bezoeken, een enorme bioscoop met de hele dag films dichtbij en een bezoekje aan het planetarium is ook leuk. Verder kun je in de directe omgeving heerlijk uit eten. Belgisch biertje vooraf. Heerlijk. Leven als God in België, dat doe je daar. Een absolute aanrader.

met oudere kinderen, Juni 2010
"The place to be!"
Lambrecht Kim
6-3-2011 B&B Emily's Place in Zonhoven is gewoonweg GENIETEN! Verzorgde ruime kamers, behulpzaamheid i.v.m. fietsroutes, super ontbijt en onbeschrijfelijke gastvrijheid!

met vrienden, Mei 2010
"Fantantisch"
Rimke van den Brink
6-3-2011 Superplek met supergastvrije gastvrouw. Niets is haar teveel. Ze heeft een fantastisch concept ontwikkeld om voor een schappelijke prijs top te kunnen eten. Wil je een elektrische fiets, dan regelt ze een elektrische fiets. Wil je wat anders, dan kan het altijd. Kamers super verzorgd. Groot en super de super schoon.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Geweldig voor herhaling vatbaar"
jan en wilhelmien l...
6-3-2011 Emely's Bed en Breakfast was fantastisch.Vierden daar onze 40-jarige bruiloft met ons zevenen,waarvan 3 kleinkinderen.Gastheer en gastvrouw ontvingen ons zelfs met champagne aan de rand van het zwembad.Zelfs voetballen met de kleintjes vond de gastheer geen probleem.Ikzelf was er voor de 2e keer.