Beoordelingen Hotel Landgoed Altembrouck***

23 mei 2013

Landgoed Altembrouck***
Beoordelingen Hotel Landgoed Altembrouck***
Altembrouck 360 , 3798, 's-Gravenvoeren
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Landgoed Altembrouck*** in 's-Gravenvoeren, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Landgoed Altembrouck*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Landgoed Altembrouck scoort een 8,8 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Landgoed Altembrouck*** in 's-Gravenvoeren, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Landgoed Altembrouck***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Landgoed Altembrouck*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 46 vakantiefoto's van Hotel Landgoed Altembrouck*** vinden. Je kunt 4 video's van Hotel Landgoed Altembrouck*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg (België). Vergelijk Hotel Landgoed Altembrouck*** met andere accommodaties in 's-Gravenvoeren.

10 beoordelingen over Landgoed Altembrouck***

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Geweldige onhaastings beleving!"
Pascal
30-8-2012 Altembrouck ligt verscholen tussen de bossen en heuvels van de Belgische Voerstreek. Het biedt veel rust en ruimte. De authenticiteit is ondanks een grote verbouwing prima bewaard gebleven.
De kamers zijn ruim en van alle gemakken voorzien, tot en met een eigen Nespresso apparaat.
De combinatie van kamers, ruimte, culinaire verwenning was een uitstekende ervaring!

met partner, Jan. 2012
"Uitermate vriendelijk personeel"
P.B. van der Pijl
29-12-2012 Het eten heeft voor de kwalitiet welke je krijgt een schappelijke prijs! Zelfs Wagiyu rund en Mangalitza zwijn.
Meld ff als je vegetatiër bent: dan komt ook dat prima voor elkaar (vooral de bospaddesotelen soep was voortreffelijk).
Wij kregen een persoonlijke rondleiding door het kasteel! En werden uitgenodigd bij het optreden van een regionale diner-club: er goed en gezellig! Let op dat het een landelijke omgeving is: inclusief (bijzondere) koeien, varkens, kippen en een haan). Klein minpuntje was dat er voor de halfronde ramen geen gordijnen hingen,: maar snel opgelost met de fauteuilles welke in de kamer aanwezig waren. Oftewel: fantastisch verblijf en een aanrader voor een iedereen die ff een weekendje weg wilt in een rustieke omgeving met heerlijk eten!

met partner, Nov. 2011
"Gemengde gevoelens bij Altembrouck"
floris_gerritsen
19-11-2011 Locatie is top, eten is heerlijk, bediening is van niveau eerstejaars middelbare hotelschool. Kamer is mooi ingericht maar met structurele vochtproblemen. Kmr 21. De eerste receptioniste kende de problemen. De receptioniste de volgende ochtend en de conciërge wisten van niets... Ik vind het desondanks een aanrader voor een weekend Maastricht of voor wandelen in het schitterende landschap.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Landgoed Altembrouck*** bij...

met vrienden, Aug. 2011
"Toplocatie met kanttekeningen"
S
21-8-2011 Plus:
- Prachtige ligging in de natuur
- Kwalitatief goed eten
- Sfeervol

Min:
- Prijs/kwaliteit kamer niet optimaal (kleine badkamer met op een paar punten achterstallig onderhoud)
- De klantgerichtheid en service van het personeel viel op sommige punten tegen

met vrienden, Juli 2011
"Mooi en verzorgd, maar prijs niet in verhouding"
Bart
4-7-2011 Keurig verzorgd landgoedje op fraaie locatie, met frisse kamers die van wisselend sanitair zijn voorzien. Zo had onze kamer een wel heel kleine badkamer en ook al was het buiten niet warmer dan 22 graden warmde de kamer wel heel snel op. Gelukkig is er een prima arico. Zeer vriendelijke receptioniste en fijne ontvangst, je voelt je welkom en vrij. Echter de prijs/kwaliteit verhouding van de kamers is niet in balans, deze zijn naar mijn mening minstens 25% overpriced met zijn 200 euro voor een 2p kamer.
Het eten in restaurant Fogo is uitstekend en het menu inspirerend maar zowel tijdens het diner als tijdens het ontbijt was de bediening slordig, bijzonder vergeetachtig en rommelig. Bij herhaling werden er in onze groep van 9 gerechten vergeten en drankjes overgeslagen. Zeker niet perfect dus en niet in lijn met de kwaliteit van het geserveerde eten en de prijs die daarvoor werd gevraagd. Overigens waren diner en wijnarrangement in verhouding beter in balans qua prijs en kwaliteit.

met partner, Apr. 2011
"Onvergelijkbaar"
b. van den Toren
28-4-2011 Altembrouck valt nauwelijks te categoriseren. Het is een gemoedelijke sfeer op een top lokatie met uitmuntende keuken. De kamers zijn excellent en het personeel; Limburgs hoffelijkheid. Met Maastricht als buurman een prima keuze om het winkelen te combineren met verblijf midden in de natuur. Wij hebben er genoten, absolute aanrader.

zakelijk, Mrt. 2011
"Grandioos Hotel, Unieke beleving."
H. van der Velzen
3-3-2011 Het bijzondere van dit hotel is dat het eigenlijk niet als een hotel aanvoelt. Alsof je gewoon in je privé vleugel zit van een sprookjesachtig kasteel.
Het eten was geweldig. Chefkok Levels heeft ons culinaire hart gestolen.
Goed uitgeruste vergaderruimtes. Top.
We komen zeker terug

met vrienden, Jan. 2011
"Fantastisch, Adembenemend en lekker."
PR Bosman
7-2-2011 Beste accomodatie in wijde omtrek. Mooi landgoed met kasteel, park, eigen bos en boerderijen. Super comfortabele kamers die schitterend zijn ingericht. Het restaurant is op sterrenniveau waar eten een feest is.
Vlees van eigen boerderijen en dat is dan Wagyu, Mangalica, Bronze Turkeys en eigen Kurohits Lam, maar dat hebben we niet gebproeft.
Bediening was hartelijk en welgemeend.
Reuze genoten

met partner, Mei 2010
"Genieten in 'the middle of nowhere'"
Rogier
14-5-2010 Dit landgoed is niet zomaar een hotel. Heeft meer weg van een herberg waar de waard je persoonlijk kent. Verwacht geen supergelikte bedoening, eerder gemoedelijk. Keuken is fantastisch: beter heb ik in jaren niet gegeten. Er zijn altijd een paar dingen die anders kunnen maar da's juist de charme. (Neem je eigen netwerkkabel mee!) Tijdens het diner viel een paar keer het licht uit. Wel romantisch met al die kaarsen. Je merkt dat ze er alles aan doen om het je naar de zin te maken. Wij zaten in kamer 31 met uitzicht op de vijver en de runderen. Bedden zijn heel goed en op de kamer kan je thee en Nespresso maken. Wij hadden een enorme kamer. Ben benieuwd hoe groot de suite dan is. Oh ja, doe de andere gasten een plezier en laat de kids thuis. (wandelschoenen mee!)

met jonge kinderen
"Duur, slecht te vinden, en niet voor kinderen"
Sophie Janssen
10-12-2009 Ter gelegenheid van ons huwelijksfeest wilden we graag een weekendje weg met de kinderen. Toen eindelijk na 20 minuten lopen van de dichtsbijzijnde bushalte arriveerden, onze voeten zaten helemaal onder de blubber, was de sfeer gelijk gezet.
Gelukkig was het een mooie kamer. Helaas was het die avond niet mogelijk om te dineren, het restaurant is nog niet open, maar het ontbijt smaakte niet slecht.
Kinderen hebben zich verveeld, dit was echt niet hun ding. Volgende keer naar een fatsoenlijk hotel.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit