Hotel De Kommel*** in 's-Gravenvoeren België beoordelingen 8.4 | Zoover

Hotel De Kommel***

Beoordelingen Hotel De Kommel***

Kommel 1, B-3798, 's-Gravenvoeren
Hotel De Kommel scoort een 8,4 uit 10, op basis van 29 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De Kommel***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De Kommel*** in 's-Gravenvoeren, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Hotel De Kommel*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg (België). Vergelijk Hotel De Kommel*** met andere accommodaties in 's-Gravenvoeren.

22 beoordelingen over De Kommel***

"Mooie locatie, goed hotel , lekker eten"
fam Van Dorst
8-8-2011 Wij hadden geboekt voor 1 overnachting, en niet voor 2 zoals de meesten. De ontvangst kon dan ook met een beetje met meer enthousiasme.Het diner was zeer verzorgd en voortreffelijk. Dit mag best een tijdje in beslag nemen. Ook bediening vooraf op het terras was zeer vlot en aangenaam. Doordat wij slechts voor 1 nacht geboekt hadden kregen we waarschijnlijk kamer 17. Dit is de enige kamer aan de noorzijde die direct uitgeeft op de parking van het hotel. Vergeet dan maar het prachtige uitzicht, en bovendien door een gebrek aan zonneinval en de naastliggende parking was de kamer slecht verlucht.(muffig) Ook de verluchtingsgaten in de ramen zat vol met stof. De brochure stelt alles wel wat mooier voor als in realiteit, maar de andere kamers zijn wel ok, maar nr17 is te mijden. Maar het eten blijft een aanrader!!

"Prettige vakantiedagen"
Boussermaere
14-7-2011 Tergend langzame bediening in het restaurant.Prima keuken en uitstekende accomodatie.

met partner, Sept. 2010
"Mooi hotel met zéér lekker eten"
Fam. Deckers-Jacobs
2-10-2010 Goed hotel met lekker avondeten, ontbijt vonden wij iets minder.
Goede ligging.
Ruime kamers. Zeker een aanrader!!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel De Kommel*** bij:

"Gezellig weekend"
Dirk
16-5-2010 Juist terug van een weekendje 'De Kommel'. Mooi hotel, eenvoudige kamers, eenvoudig ontbijt maar lekker. Heel vriendelijke bediening. Mooi diner. Goede ligging om te wandelen, en prachtig als het mooi weer is zoals dit weekend.

"Uitzonderlijk goed "
Goole Georges
1-1-2010 Wij hebben in De Kommel 3 prachtige dagen gehad . Het eten was er zeer goed , de bediening was uitstekend en wat ook een aanrader is zijn de aangepaste wijnen .Er is maar 1 klein minpuntje en dit is de verwarming op de kamer .

met partner, Mrt. 2009
"Té goed? En nachtlawaai uitzonderlijk?"
K&L
23-3-2009 Er valt weinig of niets aan te merken op kamers, onthaal, eten etc. Toch enkele bedenkingen. Doordat ik de recensies hier las, waren mijn verwachtingen misschien te hoog, maar onze algemene indruk was dat De Kommel niet helemaal aan de status voldoet die het op de site wordt toebedeeld. Rustiek kader creëren in een nieuwbouw met goedkopere materialen in de afwerking kom je niet 100% mee weg. Bij het eten de aangepaste wijnen uitvoerig - maar duidelijk ingestudeerd - voorstellen, maakt het soms ongemakkelijk ipv klassevol. Maar dit is muggenziften, want we hebben een schitterend verblijf gehad. Misschien was het nog beter als ze niet op alle vlakken té goed probeerden te zijn... "Gewoon" heeft charme genoeg.
Een puntje nog: tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag was er in een aanpalend café/danszaal een fuif met ontzettend veel lawaai. Hebben amper geslapen daardoor. Waarschijnlijk uitzonderlijk, want lees het niet in andere commentaar, maar wel nuttig om te checken als je rust wil.

alleenreizend
"In de winter nooit meer. Eten uitstekend."
levensgenieter
28-12-2008 In de kamer van de nieuwbouw is geen centrale verwarming aanwezig.De verwarming gebeurt door een soort airco die nu eens warme lucht en dan weer heel koude lucht de kamer in blaast. Voor een gelijkmatige warmte is dit door de grote ramen die tot op de grond doorlopen volkomen onvoldoende. Deze airco zorgt voor een ernstige verkoudheid en draagt derhalve niet bij aan het comfort van deze kamer en dus ook niet aan een aangenaam verblijf in dit hotel.
De diners en de wijnen zijn uitstekend.
De bediening is goed en gebeurt vriendelijk.
Het ontbijtbuffet is bepaald niet uitgebreid te noemen.

met partner, Nov. 2008
Luc
27-11-2008 Nette, comfortabele kamer. Lekker gastronomisch tafelen. Niets op aan te merken.

"Voor de gastronoom hét adres !"
Anna en Herwin
20-8-2008 Wij hebben een zondag/maandagarrangement geboekt. En of we genoten hebben ! Het diner met aangepaste wijnen was fantastisch !
We keren zeker terug. Een echte aanrader.

met partner, Aug. 2008
JACAMB ANTWERPEN
11-8-2008 Wij moeten het laatste commentaar bijtreden: de kwaliteit van het eten is inderdaad verminderd tegenover de laatste maal dat wij er waren (september 2006). Nog steeds goed maar niet meer zo verfijnd, spijtig toch!
En de duur van het diner is zeker te lang, bijna drie uur aan tafel. Ligt aan gebrek aan personeel want de twee aanwezige "kelners" doen hun uiterste best maar 32 mensen bedienen is niet gemakkelijk. Kamers en ligging: zeer goed.