Vakantiepark De Sonnevijver*** in Rekem België beoordelingen 7.7 | Zoover

24 mei 2012

Nieuwe huisjes 2008, Rekem Sonnevijver

Beoordelingen Vakantiepark De Sonnevijver***

Heidestraat 101, B3621, Rekem
Vakantiepark De Sonnevijver scoort een 7,7 uit 10, op basis van 48 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark De Sonnevijver***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark De Sonnevijver*** in Rekem, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Vakantiepark De Sonnevijver*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg (België). Vergelijk Vakantiepark De Sonnevijver*** met andere accommodaties in Rekem.

1 2 3 4 5 volgende

48 beoordelingen over De Sonnevijver***

zakelijk, Apr. 2012
"Genieten en relaxen in HUISJE 79"
Marcel Baas
Onderkomens
11-5-2012 We zijn in de meivakantie naar “ huisje 79” op park de Sonnevijver in Rekem geweest.
We hadden super weer in een fantastisch nieuw bungalowhuisje in een geweldige omgeving net over de grens in België.
Mooie smaakvolle inrichting, 2 slaapkamers en een luxe keuken met een zeer uitgebreid inventaris.
Op het terras is het heerlijk relaxen in de zon en genieten van allerlei vogels .
In de schuur staan 4 mooie fietsen die je zeker zult gaan gebruiken in de prachtige fietsomgeving.
Wij hebben ons prima vermaakt, zowel in de natuur als in het drukke stadsleven, want Maastricht ligt op een kwartiertje met de auto , en ook Maasmechelen met grote Outlet is een aanrader.
Kortom onze vakantie was veel te snel voorbij, genoeg reden om gauw weer een keer terug te gaan.

met partner, Feb. 2012
"Lang weekend genoten in huisje 79"
P. van der Stok
Onderkomens
19-2-2012 Wij gingen een er lang weekend tussenuit en kwamen terecht in huisje 79 op het park Sonnevijver. Prachtig gelegen en zeer volledig ingericht. Na een lange wandeling in de winterse omgeving (ligt midden in nationaal park de Hoge Kempen) lekker de in het huis aanwezige sauna gegaan. Echt super! Alles is aanwezig in de volledig ingerichte keuken. Super gezellig 's-avonds bij de open haard. Outlet Maasmechelen in de buurt om lekker te shoppen. Toppie! Wij komen snel terug want we willen ook de omgeving ontdekken op de mooie fietsen die klaar staan. Huisje 79 is echt een aanrader.

met jonge kinderen, 2012
"Heerlijke midweek in huisje: Waterlelie 34"
Catelijne
Onderkomens
8-1-2012 Zin in een tijdje rust en alle comfort vinden in een huisje?
Dan is de Waterlelie 34 wat u zoekt! (op terrein De Bosvijver)
Het huisje heeft alles wat je wilt, goede bedden, lekkere hangbank, gezellige keuken (inclusief voorraad met bv zout, olie, pasta etc) en veel sfeer.
Wij waren er met een baby en van alles hiervoor aanwezig, babyfoon, aankleedkussen, bedje(s), badje, speelkleed etc.
Wij kwamen voor rust en gekregen, het is een heel stil park.
Voor wat actie ben je in kwartier en Maastricht en in 40 min in Tongeren.
Ook zijn de eigenaren heel vriendelijk en behulpzaam.
Zeker voor herhaling vatbaar!

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Waterlelie 61, luxe en prachtig uitzicht!"
N. Geurten
Onderkomens
6-1-2012 Wat een comfortabel huisje (Waterlelie 61), van alle gemakken voorzien dus mooi sanitair, keuken + inrichting. Fijn dat de hal is af te sluiten, met kinderen is wasmachine en droger erg handig. Verder is alles herlijk schoon en heel sfeervol!! Mooie locatie met prachtig uitzicht. Goede bedden en fijne gaskachel, heerlijk warm en knus. Buiten konden mijn kinderen rond het huisje en bij de speeltuin lekker spelen! De trampoline was een succes. Door jullie huisje (Waterlelie 61) hebben we sinds lange tijd weer eens fijne dagen vrij gehad. Bedankt. Wij waren met 4 volwassenen, 1 kind 7 jaar, 1 peuter 2 jaar en een baby 1 jaar.

met partner, Dec. 2011
"Waterlelie Huisje79 rustgevend..."
Andre de Brabander
Onderkomens
13-2-2012 Dit huisje biedt precies wat je nodig hebt. Je kunt lekker tot rust komen in de sfeervolle woonkamer, grote slaapkamers en op het ruime terras. De keuken is voorzien van de nieuwste snufjes en van alle gemakken. De open haard creeert een gezellige sfeer. Er staan zelfs fietsen in het schuurtje..Wij hebben intens genoten van de serene rust en heerlijk gegeten en gewinkeld in Maastricht.
Wij komen hier zeker nog een keertje. Dit kunnen wij iedereen aanbevelen. Top kwaliteit !

met partner, Dec. 2011
"Heerlijk rustig en toch alles dichtbij!"
Jolanda Doorenbosch
Onderkomens
13-2-2012 Je kunt genieten van rust en een prachtige omgeving. Daarnaast ligt Maastricht dichtbij en kan er dus volop gewinkeld worden.
Het huisje is van alle gemakken voorzien. Een ruime keuken, open haard, prima zithoek en grote slaapkamers. Zelfs fietsen en een sauna zijn aanwezig. Kortom: wij hebben een heerlijk weekend gehad en zullen zeker nog eens terugkomen!

met oudere kinderen, Nov. 2011
"Waterlelie huisje 79"
Erna Barkhuis
Onderkomens
30-1-2012 Het huisje is sinds kort te huur en is enorm luxe ingericht.
Sauna, open keuken met kookeiland aanwezig
Nespresso / Senseo apparatuur voor heerlijke koffie.
4 goede fietsen aanwezig voor de goed aangegeven fietsroutes in de mooie streek Belgisch Limburg.

met partner, Nov. 2011
"HEEERRRLLLLIIIJJJJJKKKKK"
N
Onderkomens
16-12-2011 Prachtig park in heerlijk groen. Echt een aanrader!! Nieuw gebouwde vakantiehuizen zijn voorzien van alle comfort. het restaurant is een echte aanrader, gezellig, vriendelijke bediening en heerlijk eten met een prachtig uitzicht over de vijver. echt genieten. wij gaan er zeker vaker onze vakanties doorbrengen

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Mooi huisje nr 34, maar verder rustig park."
Thewi
Onderkomens
24-10-2011 We zaten in huisje nr; 34, supermooi en netjes. Met vaatwasser, wasmach. en droger. Parkeerplaats voor de deur. Het vijverke restaurant is ook een aanrader, gezellig en goed eten! Is niet altijd open! Verder valt er op het park zelf niks te beleven, je moet erop uit overdag met de auto of fiets naar omliggende plaatsen. Wie van rust houdt is hier op zijn plek.
Voor de kinderen was er voldoende aan spelletjes en boeken in het huisje, zoals gezegd op het park zelf is er niks voor de kinderen.

"Nooit meer ,er is niets te doen daar."
petra
Onderkomens
28-8-2011 We kwamen aan bij de vakantiewoning in de sonnevijver en constateerden meteen dat de deur naar de tuin er bijna uitlag.
De kinderen gingen dhet park verkennen en van een mooie visvijver kon niet gesproken worden.
We hebben weinig bij ons huisje verbracht en het restaurant op het park was ook dicht.
Dit was dus echt een dure vakantie.

1 2 3 4 5 volgende