Vraag en Antwoord over vakantie in Peer in Limburg (België) | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.591 bezoekers online

Vraag & Antwoord Peer

5,6
Omgeving
Sfeer
Wandelparadijs  Begijnenvijvers            Peer

kinderbed in bungalow (2 reacties)
ctdekoster
17-1-2012
ik heb voor deze zomer voor een week een 5 pers.comfort huisje beboekt bungalownr.107 als voorkeur. vorig jaar ben ik in het meerdal geweest en daar hadden ze een mooi houten ledikant die inklapbaar was en die je evt.ook als box in de woonkamer kon gebruiken. weet iemand of zo een soort bedje ook in de 5 pers.huisjes staan op erperheide. hopelijk wel dan hoef ik mijn eigen campingbed met extra matras niet mee te nemen zoals vorig jaar,die kon ik had ik het geweten toen gewoon thuis laten,scheelt weer ruimte in de auto.

oudvrouwtje
21-1-2012
wij hebben in huisje 107 gezeten. en dat is ons prima bevallen . er stond eeen inklap baar houten lelikantje,kinderstoel,en soort box. wij gaan over 14dgn weer en dan huisje 106 :) hopelijk bevalt t net zo goed als huisje 107

sv72
6-2-2012
Je kunt contact opnemen met de reeptie van de Erperheide. Ze zijn er namelijk wel maar ik weet niet of ze al in alle huisjes aanwezig zijn. Wanneer je erom vraagt zetten ze er 1 voor je in de cottage.

8pers.huisje (0 reacties)
w.honkoop
13-1-2012
er is mij beloofd , door center parcs, dat als ik eind febr. een midweek daarna toe ga, alle 8pers. huisjes zijn gerenoveerd. nu hoor ik berichten dat dat niet zo is.maar er is wel geboekt. kunt u mij daar een antwoord op geven.

De 8 persoons-cottages van ERPERHEIDE (1 reacties)
bdekeyzer
2-9-2011
Hey heb een vraagje...ben samen met mijn gezin van 5 kids vaste center parcs gangers..gingen dit jaar naar Vossemeren, maar was niet tevreden van de cottage.Premium cottage,maar sterk verouderd en dat voor 1729 euro!!! Ik boek steeds een 8 persoons cottage..heeft iemand toevallig ervaring met de 8 persoonscottages van Erperheide? Iemand al in een propere cottage gelogeerd - welk nr? Zouden graag voor onze volgende 'holliday' naar Erperheide gaan..THANX

henriette
5-12-2011
hallo wij zijn in november naar de erperheide geweest en we hadden een 8 persoons comfort cottage. 589 deze was schoon en netjes. ook was deze vlak bij de market dome en bij de baluba. echt een aanrader hoor.

8 persoonshuisje (1 reacties)
D. van Elswijk
7-8-2011
Wij gaan in november naar een 8 persoonshuisje op de Erperheide. Weet iemand of deze huisjes een beetje dicht bij de dome staan of staan ze verspreid over het park? Hoe is de staat van de 8 persoonshuisjes?

?
28-8-2011
De huisjes waar wij hebben gelegen van 4 personen lagen langs de huisje van 8 personen! en die lagen best dicht bij de market dome ! je hoeft alleeen een paadje door en dan be je al bi market Dome ! maar de 8persoonshuisjes liggen verspreid over het hele park! Maar als je een huisje dicht in de buurt van 580 hebt dan lig je er dicht bij!

Wie weet... (1 reacties)
Kim
29-7-2011
Mensen die al in een appartementje geweest zijn in Erperheide, gewone comfort, is het te doen om met een kindje van 1 jaar in dit appartementje te logeren? Ik lees veel reactie dat het klein is... Zou er plaats zijn om een kinderstoel te plaatsen en desnoods een reisbedje in kamer of living te zetten? Het bed is het een tweepersoons of twee eenpersoonsbedjes?

Verwaal
2-1-2012
Het is wel mogelijk, maar centerparcs laat het niet toe om brandveiligheids-redenen.

Wie weet als er uitgaansgelegenheed is? (1 reacties)
Kim
3-7-2011
Ik heb een vraag in augustus gaan wij met de familie een week naar De Erperheide! Wij zijn daar dan met kinderen tussen de 16 en 20 jaar en onze ouders ! Maar wij (De kinderen) willen dan graag uitgaan! Maar de vraag is Kun je ergens uitgaan! Want bij het Heijderbos is een disco in het park zelf is dat bij Erperheide ook? of is er in de buurt iets waar we uit kunnen gaan? Alvast bedankt als mensen reageren!

De Vakantieman
19-7-2011
Op het park is voor jullie 's avonds weinig te beleven. In Eksel (ca. 7 km) zit wel iets, maar ik weet niet of dat wat is: www.dancingdeark.be Veel plezier!!

wie weet in de buurt goedkope supermarkt (2 reacties)
henriette
15-3-2011
wij gaan in november een week naar de erperheide en zouden graag onze boodschappen niet op het park halen maar ergens in de buurt wie weet waar we dan zijn moeten en hoe lang is dat rijden .

karin
26-3-2011
hoi henriette ik zag je vraag op zoover,dus vandaar dit mailtje er is in het plaatsje Peer zelf een hele grote aldi,zeker de moeite waard om daar je boodschappen te doen,ik denk dat het ongeveer 10 min rijden is,het ligt dichtbij de rotonde in peer,dus als je daar bent kan je het altijd even naar vragen bij een inwoner het is echt heel dichtbij en heel makkelijk mvgr karin

Dennis
10-9-2011
In het plaatsje Peer, op enkele minuten van het park, zijn meerdere supermarkten. Keus genoeg, gewoon even zoeken in het plaatsje of even vragen. Viel ons op dat er in de supermarkten veel producten zijn die wij niet kennen, terwijl je echt net over de grens zit. Ik snap dat je even naar een supermarkt in het dorp wil voor je boodschappen, maar ik moet zeggen dat de winkel op het park qua prijs wel meevalt voor een boodschap die je vergeten bent ofzo.

centerparcs bij warm weer (2 reacties)
jolanda
5-1-2011
dit word de eerste keer centerparcs de kids hebben de erperheide uit gezocht mijn vraag is als het nu erg warm is kun je dan bij het zwembad ook lekker buiten liggen mag je eventueel ook in het meer zwemmen alvast bedankt voor de reactie jolanda

lalala
11-3-2011
zover ik weet kun je niet in het meer zwemmen maar ik weet het niet zeker

Dennis
10-9-2011
In het meer mag en wil je niet zwemmen. Bij het zwembad kan je prima buiten liggen/zitten. Het is buiten niet heel groot bij het zwembad dus ik denk dat je bij mooi weer wel op tijd moet zijn.

Anja
12-10-2010
Weet iemand hoe het met de bedden in het park is, zijn ze goed voor mensen met rugklachten? In andere parken is het namelijk diep triest en zijn ze helemaal doorgezakt.

Mariël
25-10-2010
Hoi Anja, voor zover ik weet was het allemaal prima in orde. En meestal kan je bij het reserveren via de telefoon naar goede matrassen vragen, of bij aankomst in de receptie. of per email met aansluitend het reserveringsnummer. Wij hebben zelf ook een familie lid met rugklachten en wij worden altijd geholpen. Ik weet dat de meeste parken over het algemeen altijd behulpzaam zijn als het gaat om gasten met lichamelijke klachten. Dus ik zou er gewoon voor de zekerheid naar vragen om (extra) goede matrassen te hebben op de bedden. groetjes Mariël

BVerwaal
2-1-2012
Wat mariel beschrijft klopt, ik moet er wel bij zeggen dat het makkelijker is om het gewoon bij aankomst te regelen, uit ervaring is gebleken dat ze het soms vergeten.