Vakantie Beoordelingen Neerpelt Limburg (België) vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Neerpelt

24 mei 2012

treinstation Neerpelt

Beoordelingen Neerpelt

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Neerpelt. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Neerpelt. Ben je zelf op vakantie geweest naar Neerpelt? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Neerpelt scoort een 8,3 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement en 4 Bed and Breakfasts in Neerpelt. Op Zoover vind je bovendien 12 vakantiefoto's van Neerpelt. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Neerpelt. Bekijk ook andere accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg (België).

3 beoordelingen over Neerpelt

"Vriendelijk dorp"
Arija
Sfeer
26-9-2011 De routes van het bekende fietsroutenetwerk lopen door Neerpelt. Vaak langs het Kanaal Bocholt-Herentals. De omgeving is echt Vlaanderenland, rustig, ruimtelijk en ideaal voor fietsroutes. Even stoppen in Neerpelt: vriendelijk dorp. We zagen een mooi kapelleke in Herent (is een dorp in de gemeente Neerpelt). Hier zou Willibrordus in de 8e eeuw al een kapel hebben gebouwd.

met een groep, 2011
"Muziekconcours."
Dineke
Sfeer
20-6-2011 leuke tijd gehad met het muziekconcours.. uit elk eurpees land een koor.
Leuke hostess.. (inez) en vriendelijke mensen.
Veel georganiseerd. incl stadswandeling en parkwandeling.
mooie omgeving.

met vrienden, Mei 2009
"The place to b"
liesje
Sfeer
14-8-2009 het is echt geweldig in neerpelt, al vanaf mijn geboorte daar ois dat zo. zo een mooi park waar we lekker onze jointjes kunnen oproken. en een bos waar we al veel magische tripjes hebben beleefd. dan nog het kanaal waar we al oneindig veel met onze kano zijn geweest. vroeger de drempel enal, ma das nu verkloot.