Hotel Van Eyck**** in Maaseik België beoordelingen 8.6 | Zoover

superior room

Beoordelingen Hotel Van Eyck****

Kitano-Cho 1-1, 3680, Maaseik
Hotel Van Eyck scoort een 8,6 uit 10, op basis van 20 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Van Eyck****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Van Eyck**** in Maaseik, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Hotel Van Eyck**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg (België). Vergelijk Hotel Van Eyck**** met andere accommodaties in Maaseik.

18 beoordelingen over Van Eyck****

"We hadden meer verwacht"
van Dongen
27-9-2011 Afgelopen weekend 2 nachten in Hotel van Eyck overnacht.
Prima hotel echt hebben we meer negatieve punten dan positieve.

- kamer was stoffig en er lagen haren in bed en douche. (na melding kwamen ze snel
even afstoffen)
- Erg gehorig, personen boven ons hoorde we continue lopen en vrijdags was het
personeel tot 1.30 uur nachts aan het opruimen wat erg gehorig was.
- Het was erg benauwd op de kamer.

- gratis internet
- goede ligging
- late checkout

TIP: tarieven in de parkeer garage zijn goedkoper dan als je ze bij het hotel koopt!!!!!
TIP: heerlijk gegeten bij Het Trappenhuijs voor een goede prijs

Maaseik is een leuk plaatsje, maar we zullen niet meer naar dit hotel gaan. We hebben voor ons gevoel veel te veel betaald gezien wat we er voor terug hebben gekregen.
Personeel namen onze klachten niet serieus.

"Sfeervol hotel met brasserie"
Eric
4-8-2011 Ideale uitvalbasis voor Vlaanderen en Limburg (nl).
Hotel aan plein in centrum met div restaurants.

met partner, Mei 2011
"Uitstekende ligging, service,... 1 minpuntje"
Stephanie P.
29-5-2011 Hotel Van Eyck heeft ons kunnen bekoren op de meeste vlakken: ligging, service, mooie kamers, proper, parking dicht bij het hotel...

Het enige minpunt: het restaurant
- de wachttijden zijn erg lang --> één uur wachten op de hoofdschotel
- we hadden de verkeerde hoofdschotel gekregen (er was één maal vis gevraagd en één maal vlees en we kregen beiden vlees)

met partner, Mei 2011
"Uitstekend hotel voor een citytrip"
Eric Goyvaerts
6-6-2011 Hotel Van Eyck ligt op de zeer gezellige Grote Merkt van Maaseik. Zeer ruime en nette kamers. Lekker en gevarieerd ontbijt. Uitstekend restaurant. Vriendelijk en attent personeel.
Ze verhuren (prima in orde) fietsen en hebben een fietskaart van het goed uitgebouwde fietsknopennetwerk ter beschikking van de gasten.
Aanrader: archeoligische museum en apotheekmuiseum (net naast hotel) en de "Van Eyckwandeling" op zondagnamiddag door stadsgidsen.

met partner, Apr. 2011
"Prima hotel"
Wendy
15-8-2011 Prima hotel om Maaseik te verkennen, of naar de outlet in Maasmechellen te gaan. Mooie ruime kamers, in n mooi gerenoveerd oud pand!

met partner, Aug. 2010
"Uitstekend"
Hilde Vermote
7-8-2010 in centrum, prachtige inrichting, grote mooi ingerichte kamers, uitstekende verduistering in
kamers,zeer goede keuken, prijsverhouding kwaliteit/service optimaal, zeer vriendelijk personeel, echte aanrader. Prijs wijn na te zien in wijnkaart: lekkere huiswijn = 22 € per fles, zeer goede Italiaanse wijn à 27€ per fles.
Gezellig terras en lounge-bar. Afgesloten fietsbergplaats. Geen eigen parking, in omgeving overal te betalen, gratis aan Cultuurcentrum.

"Heel leuk hotel"
Denis & Sabrina
20-4-2009 Prachtig hotel, uitstekende service, heel vriendelijk personeel....
echt genoten van dit verblijf....

" "Wat een topper" "
de bodt jacqueline
14-3-2009 dit is een klasse hotel!
mooie inrichting, vriendelijk personeel,en uitstekende keuken!
waren er maar 3 dagen ,komen zeker
in de zomer of herfst terug!

met partner, Mrt. 2009
"Goed maar kan beter"
Leonard
29-3-2009 Goed hotel. Niet te groot: geen gedrang bij receptie en/of ontbijt, zoals in de ketenhotels nog wel eens voorkomt.
Personeel: prima, vriendelijk: draagt gastvrijheid hoog in het vaandel.
Ik boekte de suite: perfect. Badkamer op de eerste verdieping en een kleine salon op een volgende verdieping. Erg fijn als er verschillende slaapritmes zijn.
Er zijn wel kanttekeningen. Hieronder valt al te lezen dat het gastronomisch arrangement te wensen overlaat. Dat kan ik onderschrijven. Vooral bij hoofd- en nagerecht gaat de kok de mist in. Te weinig raffinement.
Verder een bijzonder onpraktische douchedeur die naar binnen openging. Lastig voor een bourgondiër.
Later geconstateerd dat de rekening niet klopte: gebruik minibar zonder dat die gebruikt was. Hotel verkoopt kaarten voor parkeerplaats Kloosterbempden maar € 20,00 voor een hotelkaart bleek duurder dan € 16,00 die de parkeerplaats zelf rekende voor 2 dagen en nachten parkeren.
- Toiletpapier te hard.
++ Nachtwinkel naast hotel.

met partner, Feb. 2009
"Mooi, stijlvol maar tekortkomingen voor 4 sterren."
fvg
9-2-2009 + ruime keuze bij het ontbijt.
+ zeer stijlvol ingerichte kamers.
+ personeel is vriendelijk.
+ lekkere maar eenvoudige keuken.

- geen keuken met culinaire hoogstandjes.
- 2 x gastronomische menu gekozen, en 2 x bijna hetzelde gegeten.
- wijnkaart met overheersend te dure wijnen.
- lawaai van de bar en overdekte binnenplaats goed hoorbaar tot in de kamer (superior room 2e verdiep) tot 2u 's nachts.
- Tijdens drukke periodes is parkeren in Maaseik een ware opdracht.