Vraag en Antwoord Vakantiepark Oostappen Blauwe Meer****

Kattenbos 169, B-3920, Lommel

progamma (1 reacties)
riek van hoek
27-3-2011
krijgen wij geen progamma meer over wat er te doen is

kelly
30-8-2011
jawel die kan je halen by de receptie en staat ook by het elevenhuis en by de info borden voor aan

nieuwe beheerders (1 reacties)
vaste kampeerder
26-11-2009
Eindelijk zijn er dan nieuwe beheerders aangenomen op deze camping. We kunnen weer met zijn allen gaan werken aan een hoog beoordelingscijfer. Wij gooien hoge ogen voor dit beheerderspaar en wensen hun veel succes om er een perfecte camping van te gaan maken. Tot nu toe maken ze een zeer klantvriendelijke indruk en is het niet te vergelijken met de vorige beheerders. Ik kan U dus aanraden nogmaals te boeken op het Blauwe Meer. U zult op een geheel andere camping terecht komen.

fred freeke
31-5-2010
Wij zijn met met 4 in een stacaravan geweest van het Blauwe meer in Lommel Bij aankomst enige hilariteit we hadden de bond vergeten van vakantie bieding. Maar het werd door de hele lieve mensen van de camping allemaal in orde gemaakt. Dan met angst en beven na al die slechte recensies naar de stacaravan. Helemaal omdat vriend Kees en vrouw mee waren en wij onze 65 jarige vriendschap vierde. Wat dacht je Een prachtige hartstikke schone stacaravan En perfect in orde. De kachel kregen wij niet aan Gemeld, 1/2 uurtje later gemaakt Blauwemeer Bedankt wij hebben het geweldig gehad bij jullie.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit