Hotel Minerva* in Lommel België beoordelingen 6.3 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.683 bezoekers online
Home > België > Limburg (België) > Lommel > Hotel Minerva*

Beoordelingen Hotel Minerva*

10 februari 2012

5,5
6,2
5,7
Er is nog geen foto beschikbaar

Hotel Minerva scoort een 6,3 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Minerva*? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Minerva* in Lommel, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg (België). Vergelijk Hotel Minerva* met andere accommodaties in Lommel.

14 beoordelingen over Minerva*

Leuk hotel
peter vangeneugde
10-9-2008 lekker gegeten en goed geslapen,jammer van de ligging ligt aan een te drukke baan

Familie
Leuk familie hotel
sander
8-9-2008 harstikke leuk en gezellig hotel, de mensen daar hebben er echt zin in en willen je het echt naar de zin maken.
Kamers zijn eenvoudig maar zeer netjes en schoon.Hele leuke bediening en een goede keuken.Zeer kindvriendelijk.

Nooit meer
mark en rita
21-8-2008 dit was een vies vuil hotel restaurant. bediening liep er onverzorgd bij: vieze kleren, rotte tanden en droegen een geur mee. het eten in het restaurant hebben we één avond geprobeert: slecht idee. het was duur en niet te eten, voelde ons nadien ziek.hotel slecht verzorgd en overal rommel.overlast van een horde kinderen die rondrennen en helse lawaai maken. wij begrijpen niet dat dit hotel restaurant open mag blijven zelfs in de gevangenis is het beter. echt zeer slecht, niet heen gaan.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Minerva* bij:

Familie, Juli 2008
mark en rita
21-8-2008 vies vuil hotel restaurant. trekt op niks. bediening loopt er onverzorgd bij: vieze kleren, rotte tanden en met een geurtje. het eten in het restaurant hebben we één avond uitgeprobeert, grote fout. duur en niet te eten. echt, niet te begrijpen dat zoiets open kan blijven, wegblijven mensen!

ninke
18-5-2008 goed is echt super
is de moeite ik ga nog een keer terug

Familie
irma
20-9-2007 kleine kamers, maar toch netjes. ligt inderdaad naast een drukke weg. vlak bij het centrum van lommel.wij hadden de optie half pension genomen en waren iedere avond aangenaam verrast.

janssens bianca
18-9-2007 fijne vakantie gehad in dit aardig hotel
erg genoten van de culinaire kunnen van de chef aldaar
aardig personeel en zeer behulpzaam
kamers waren netjes maar klein

Stefanie
16-9-2007 Het ligt idd langs een drukke straat maar de kamers waren netjes gepoetst en het personeel was heel vriendelijk

Evi
10-9-2007 gezellig familiaal hotel, met uitstekende keuken. De ligging ligt mss wel op een drukke baan, maar op 5 min ben je in het centrum. Vriendelijk personeel, grappige kok. Kamers zijn in renoverende fase. Ga volgend jaar nog eens terug.

pascal
9-8-2007 inderdaad,niet echt vriendelijk.wij kregen wel onbijt maar was juist kaas en choco.en niet echt proper.nu van ons was het maar voor 1 nacht,maar veel hebben we daar niet geslapen langs die drukke weg.niet te doen van lawaai.hadden kinderbedje gevraagd maar waren die blijkbaar vergeten.3kwartier daarvoor moeten wachten tot dit geregeld was.

5,5
6,2