Hotel La Butte aux Bois**** in Lanaken België beoordelingen 8.4 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 3.230 bezoekers online
Home > België > Limburg (België) > Lanaken > Hotel La Butte aux Bois****

Beoordelingen Hotel La Butte aux Bois****

30 januari 2012

een stukje van de mooie tuin

Hotel La Butte aux Bois scoort een 8,4 uit 10, op basis van 60 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel La Butte aux Bois****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel La Butte aux Bois**** in Lanaken, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 18 vakantiefoto's van Hotel La Butte aux Bois**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg (België). Vergelijk Hotel La Butte aux Bois**** met andere accommodaties in Lanaken.

39 beoordelingen over La Butte aux Bois****

zakelijk, Dec. 2011
WOW............ helemaal top!
Saskia
27-12-2011 Hele mooie locatie, wij waren er met een gezelschap van 14 personen en wij hebben allemaal genoten. Super kamers, schoon en luxe, eerst een borrel in de bar en een super diner daarna.

Bediening was top en anticipeerde goed op de wensen en eisen.

Overall, zeker de moeite waard om naar toe te gaan.
F.O. Manager Jessy Brepoels, 13-1-2012
Eigenaar zegt:  Beste Saskia, voor deze mooie woorden doen we het, bedankt!

Absoluut een aanrader, 4 sterren zeker waard
Fam H. Rouwendaal-B...
16-9-2011 Op basis van een lekker weg arrangement zijn wij te gast geweest bij deze fantastische Hotellerie. Het personeel is zeer gastvrij en zeer service gericht. Alles was zeer goed geregeld, zelfs het aanpassen van ons menu was geen probleem. Het ter plekke bijbestelde wijn arrangement was zeer de moeite waard, de sommelier wist exact waar hij mee bezig was en dat resulteerde in een perfect diner, met heerlijke wijnen en met mooie amuses. De landhuiskamer was voorzien van heel fijne bedden waardoor ook de nachtrust zeer goed was. Het is dat ik geen 10en geef, want er moet altijd een uitdaging overblijven.
F.O. Manager Jessy Brepoels, 15-10-2011
Eigenaar zegt:  Geachte familie Rouwendaal Super dank voor deze mooie woorden, hier doen we het voor. Wij hopen u nogmaals als gast in La Butte aux bois te ontvangen.

met partner, Mei 2011
Zijn vier sterren zeker waard.
Erika van Andel
27-5-2011 Prachtig in het bos gelegen hotel, rustig met mooie tuin waar je ook in kunt gaan liggen (stoelen aanwezig) Mooie kamers,met goede bedden, goed zitje, minibar,airco en luxe badkamer, mooi uitzicht op de tuin. Gezellige gelegenheid om wat te drinken en prachtig restaurant met prima eten. Wij hebben geen gebruik gemaakt van de welness mogelijkheden, maar het zag er mooi uit. Het ontbijt was super goed verzorgd, alleen wat duur €20,- per persoon. Erg vriendelijk personeel, je voelt je echt vertroeteld.
F.O. Manager Jessy Brepoels, 9-6-2011
Eigenaar zegt:  Geachte mevrouw van Andel Allereerst danken wij u voor het schrijven van deze review. Het doet ons enorm plezier te lezen dat u het naar uw zin heeft gehad. Wij kijken reeds uit u nogmaals te mogen ontvangen.

Goed, maar....
josianne
11-5-2011 Goed hotel in landelijke omgeving,mooie kamer in het landhuis,de welness behandeling viel ook mee,vriendelijk personeel,vooral in het restaurant.
maar
We hadden in het restaurant Binnenhof het verassingsmenu genomen met aangepaste wijnen.Dit menu kost 34 €, de drie glazen wijn 26 €.Normaal kost de aangepaste wijn de helft van het menu?
Aperitief de eerste dag: picon vin blanc, royale picon met ijs en sinaas en de kelner die ter plaatse wijn kwam aanvullen: super.
De tweede dag zelfde aperitief: lap, een beetje wijn die picon gezien heeft, geen sinaas of ijs.
Uitleg: andere barman? Voor een hotel op dit niveau en prijzen kan dit niet.
F.O. Manager Jessy Brepoels, 26-5-2011
Eigenaar zegt:  Geachte mevrouw Josianne Allereerst danken wij u voor uw review, graag geven wij een reactie hierop. Natuurlijk mag het niet zo zijn dat een drankje op verschillende wijze gepresenteerd wordt. Wij hebben hier direct actie op ondernomen om dit in de toekomst te voorkomen. Ons menu "Puur Limburg" is een zeer aantrekkelijk geprijsd menu. Onze sommelier heeft er zorgvuldig een prachtig wijnarrangement bij samengesteld welk wij rijkelijk schenken. Een andere mogelijkheid is het kiezen van één van de vele wijnen die wij per glas schenken. De prijzen hiervan variëren van € 4.95 tot € 12.95 per glas. Hiermee bieden wij onze gasten verschillende keuzemogelijkheden in verscheidene prijsklassen. Wij willen u nogmaals danken voor uw reactie, en hebben direct actie ondernomen om het verblijf voor u als gast te optimaliseren. Wij hopen u nogmaals te mogen begroeten.

met partner, Apr. 2011
Kamer niet bijzonder, eten wel erg smaakvol
De Groot
1-5-2011 Wij hebben afgelopen weekend gelogeerd in La Butte aux Bois. Wij hadden een Deluxe kamer in het Manoir geboekt, de prijs/kwaliteit verhouding is in onze ogen niet juist. De kamer is aardig, maar niet bijzonder. De badkamer is wel luxe, maar overall was de kamer in onze ogen geen € 260 per nacht, exclusief ontbijt, waard.
Het eten in restaurant het Binnenhof was goed, evenals de bijbehorende wijnen. De service in het restaurant was de 1e avond veel beter dan de 2e, jammer!

De ligging van het hotel is mooi, prachtige tuin waar het dit zonnige weekend heerlijk vertoeven was. Ontbijt was ook prima!
F.O. Manager Jessy Brepoels-Front Office Manager, 9-5-2011
Eigenaar zegt:  Geachte heer en mevrouw De Groot, allereerst willen wij u bedanken voor deze review, alleen door de mening van onze gasten kunnen wij ons verbeteren waar nodig. Wij betreuren het dat u "La Butte aux Bois" met dit gevoel verlaten heeft, en willen er u graag op attenderen dat de kamerprijs niet enkel afhankelijk van de grootte, maar van het totaalproduct; nl. hetgene in deze prijs is inbegrepen, parkeren, WIFI op onze kamers en de rest van het gebouw, flatscreen op slaap- en badkamer, koffie, thee, bronwater en vers fruit, het gebruik van badjassen en badslippers (die u na gebruik mag meenemen), alsook het gebruik van onze faciliteiten in ons Wellnesscenter "Aquamarijn". De service in ons restaurant, die u de 2e avond minder vond, heb ik besproken met onze maitre, zij zal er extra aandacht aan besteden dat deze voor alle avonden constant is. Wij hopen dat u meer duidelijkheid heeft gekregen over de prijs van de kamer, zodat u met een beter gevoel kunt terugkijken op uw verblijf bij ons

met partner, Feb. 2011
Gastvrijheid staat hoog in het vaandel
D en A Innemee
21-2-2011 Wij zijn al meerdere keren in La Butte geweest en hebben altijd genoten van de geweldige persoonlijke aandacht. Knap als je mensen het idee geeft, dat ze geen nummer zijn, ondanks dat het zo'n druk bezet hotel is.
Het ontbijt is heerlijk, na een weekend zitten er meteen 3 kilo's aan, maar dat mag de pret niet drukken. La Source gaat op weg naar een ster. Dat is onze stellige overtuiging. Obers geven goede informatie en doen dat op een ontspannen manier. Het waren allemaal schilderijtjes, die we genuttigd hebben. De smaken waren bijzonder en verfijnd. Wij komen zeker terug.
Bedankt!!
F.O. Manager Jessy, 24-2-2011
Eigenaar zegt:  Beste heer en mevrouw Innemee Van harte dank voor deze mooie woorden, het doet ons ook steeds plezier u te mogen ontvangen in onze Hostellerie, en kijken reeds uit naar uw volgend bezoek. Met vriendelijke groeten Jessy Brepoels Receptiemanager

met partner, Nov. 2010
Helamaal de moeite waard!!
Q. Beurskens
29-11-2010 Mijn partner en ikzelf waren echt toe aan rust en verwennerij, dat hebben we hier helemaal gekregen, het was voor ons een super verblijf!!! Ook een pluim voor het personeel, niets was hun teveel, zo vriendelijk en behulpzaam, dit is tegenwoordig niet overal vanzelfsprekend!

met jonge kinderen, Juli 2010
Heerlijk verwend, prachtige kamer, lekker eten
Fani Giltay Veth
10-8-2010 Wij hebben genoten, fantastische grote kamer in de manoir met 2 extra bedden voor de kinderen (60 euro erbij op zeer voordelige arrangementprijs voor verblijf in manoir geen extra kosten voor de kinderen, netjes). Terras is prachtig en heerlijk rustig. We hebben heerlijk gegeten en de service van het enthousiaste jonge team was erg goed en leuk. Wijn/spijs combinaties verrassend en lekker. De kamer vonden we echt een hoogtepunt prachtig ingericht, heerlijk Hästens bed, mooie badkamer en zeer royaal. Ook nog gebruik gemaakt van het zwembad en het beautycentre erg fijne behandelingen voor prima prijzen. Wij zijn verwend en de kinderen vonden het ook erg leuk met roomservice op de kamer die ook goed was.
F.O. Manager Jessy, 21-1-2011
Eigenaar zegt:  Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling. Jessy Brepoels Front Officemanager

met jonge kinderen
Super
Blokken
7-5-2010 Zeer gastvriendelijk personeel, leuk voor de kinderen, mooie ligging, rustig, lekker eten, super ontbijt

met jonge kinderen
Zalig verblijf
Debby
7-5-2010 Mooie ligging, super personeel, lieve receptionistes ook voor onze kindjes. Mooi beautycenter. Zeer uitgebreid ontbijt.

zakelijk (1)
alleenreizend (1)