Camping Jocomo**** in Lanaken België beoordelingen 8.0 | Zoover

Camping Jocomo**** Lanaken

Beoordelingen Camping Jocomo****

Maastrichterweg 1a, 3620, Lanaken
Camping Jocomo scoort een 8,0 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Jocomo****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Jocomo**** in Lanaken, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 29 vakantiefoto's van Camping Jocomo**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg (België). Vergelijk Camping Jocomo**** met andere accommodaties in Lanaken.

19 beoordelingen over Jocomo****

6,6
met partner, Mei 2012
"Super week gehad"
Engelen
21-5-2012 Goede ontvangst door beheerder Mark en een geweldig gezellige Taverne waar men goed kan eten voor weinig geld super gezellige mensen.

"Super park"
spacecowboy
19-12-2011 Het is een super mooi park gelegen in het groenste deel van Vlaanderen .
De mensen die het park runnen zijn echt super aardig en behulpzaam.
Sanitair is schoon Taverne ( zaten net nieuwe mensen in ) was echt geweldig heel goed eten voor een prima prijs . verwarmd buiten bad en een visvijver met karpers van 19 kilo schoon aan de haak !!!

"Komen er regelmatig"
johanna
14-8-2011 Fijn park meer nieuwe huisjes neergezet en oude huisjes opgeknapt
alleen jammer dat er steeds meer honden bijkomen en dat de mensen de hondenpoep niet altijd opruimen.ook wordt er veelste hard gereden men houd
niet echt rekening met kinderen

"Geweldig !!"
Davia
23-8-2011 Zeer mooi park en vriendelijke mensen met een geweldig ontvangs, alleen jammer van Taverne doen helemaal geen moeite jammer voor een zo mooi park.

"Heerlijke vakantie!"
Eva
22-8-2011 We hebben een heerlijke vakantie van twee weken gehad bij Jocomo. We hebben ons heel goed vermaakt in het de (gratis) faciliteiten: mooi zwembad, goede tennisbaan, uitgebreide speeltuin voor kinderen, leuke (knutsel)activiteiten voor kinderen. 's Ochtends brood en lekkers te koop op de camping. Goede was- en droogmachines. Heel vriendelijke mensen die de camping runnen.

In de buurt hebben we ook veel leuks gedaan: om de hoek naar een superspeeltuin& kinderboerderij Pietersheim, een dagje naar Maastricht, een huifkartocht met 'onze' Fjord Polleke, die we zelf mochten besturen. Op dinsdag een goede markt in Lanaken.

Omdat het net in Belgie ligt was het voor ons Nederlanders toch echt vakantie, toch fijn niet naar de Albert Heijn te hoeven (maar het kan wel, in Maastricht, net als dat Kruidvat, Blokker en HEMA in Lanaken zitten) lekker eten in de supermarkt, lekkere bieren. Een aanrader!

Groeten van Eva.

"Plek om naar terug te keren"
christa witte
9-8-2011 zijn 3 weken op deze camping geweest met eigen caravan.
Mooie camping ,vriendelijke mensen.
Mooi zwembad,tennisbaan,visvijver enz enz.
Het enige wat een minpunt en een erg minpunt was is
de taverne.
Je kunt er niet een behoorlijke maaltijd krijgen en de uitbater doet
er ook zijn best niet voor.
Je krijgt alles in plastic bakjes zoals in een snackbar.
Ook waar de wasmachines staan wordt niet behoorlijk schoongehouden.
De douches en de toiletten wel, heb ik niets op aan te merken.
Elke dag rijdt er een tractor over de csamping om het vuil op te halen
wat je in speciale jocomo zakken moet doen.
Al met al een gezellige camping en een plek om nogmaals te bezoeken.
Zeker aan te bevelen voor mensen met honden, ligt een prachtig bos achter de campingl
Wat ik eigenlijk ook iets minder vond was de voorraad qua meest nodige boodschsppen.

met vrienden, Juli 2011
"Geen geweldige indruk"
Fam hendrix
10-7-2011 we wilden rondkijken op de camping voor 2 jaarplaatsen, we mochten € 3 per persoon betalen en een half uurtje rondkijken, dat is niet normaal.
Overal mag je gratis en zolang je wilt rondkijken, echt heel veel campings gezien, dit sloeg alles. Klantvriendelijk zijn ze hier niet.

met jonge kinderen, 2010
"Gezellige camping"
ML
3-9-2010 We komen hier nu al ettelijke jaren op de campingweide en amuseren ons altijd.
Er wordt voldoende georganiseerd door de leden van het animatieteam (allemaal vrijwilligers trouwens!!!) zoals een Olympiadeweek voor de kids, maar ook verschillende thema-avonden (kerstmis/ back in time) die zeer geslaagd zijn.
Uiteraard is er bij slecht weer niet altijd een alternatief voor activiteiten, maar we hebben ons altijd kunnen vermaken, zowel bij goed als bij slecht weer.
Wij blijven voorlopig in ieder geval nog komen.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Niet nog een keer"
miranda
19-8-2010 mooie particuliere chalets,klein zwembad maar gezellig,leuke vriendelijke mensen.
animatie team doets soms hun best om iets te organiseren maar bij een aflasting van iets geen alternatief helaas,winkel is daar zeer gewenst maar niet aanwezig wel verse broodjes bijna iedere dag(als bakker komt)verder niet veel te beleven dus je moet het zelf gezellig maken daar alles vrij rustig vooral bij slecht weer.

met partner, Aug. 2010
"Geweldig, netjes,vriendelijk."
miriam mager
14-9-2010 wat een fijne en mooie camping. alles netjes geregeld vooral het sanitair is perfect schoon. mijn complimenten.