Vakantiehuis Huize Bellefroid in Kinrooi (Ophoven) België beoordelingen 10.0 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Huize Bellefroid

25 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Vakantiehuis Huize Bellefroid

MAASSTRAAT, 3640, Kinrooi (Ophoven)
Vakantiehuis Huize Bellefroid scoort een 10,0 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Huize Bellefroid? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Huize Bellefroid in Kinrooi (Ophoven), geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg (België). Vergelijk Vakantiehuis Huize Bellefroid met andere accommodaties in Kinrooi (Ophoven).

3 beoordelingen over Huize Bellefroid

dirk gysemberg
26-11-2008 super gastvrouw en -man ! zeer vriendelijk onthaal en zeer hulpzame mensen ! top !

Van Dyck Guy
26-11-2008 Ik was één van die Herentalse vrienden en ook ik was bijzonder gecharmeerd door de gastvrijheid van de eigenaars ! Als hobbykok mocht ik zelfs gebruik maken van Jacq's bijzondere kruidentuin !

Absoluut een aanrader om te boeken ! Maar niet het eerste weekend van oktober 2009, want dan gaan wij waarschijnlijk terug ;-)

Guy

"Zeker de moeite !"
Luc Hermans
28-10-2008 We zijn hier met acht Herentalse vrienden geweest in oktober en werden met een hartelijke gastvrijheid ontvangen door Annie en Jacq Bongers in hun mooie, ruime en kraaknette vakantiewoning waarin werkelijk alle comfort aanwezig is.
Het huis heeft een prachtige tuin vol fruitbomen en buxusplanten en is schitterend gelegen
om de omgeving met de fiets te verkennen.