Hotel The Century* in Hasselt België beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel The Century*

25 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel The Century*

LEOPOLDPLEIN, 3500, Hasselt
Hotel The Century scoort een 7,7 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel The Century*? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel The Century* in Hasselt, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg (België). Vergelijk Hotel The Century* met andere accommodaties in Hasselt.

8 beoordelingen over The Century*

9,5
met partner, Jan. 2010
"Viel goed mee"
michie
23-9-2010 Veel te duur eigenlijk voor wat het is maar hasselt is een mooie en leuke winkelstad

met partner, Mrt. 2009
"Ideale ligging"
Marijke
25-3-2009 Ideale ligging, aan het begin van de winkelstraat, dichtbij het centrum. Alles is te voet te bezoeken.
Supermooi interieur van de kamers, in het bijzonder de badkamer. Wij zelf hebben niet in het onderliggende restaurant gegeten, maar de gevarieerde kaart zag er veelbelovend uit.
Ontbijt is heel lekker met vers geperst fruitsap, extra broodjes vraag je gewoon bij!
Wij komen zeker terug.

Enige minpunt: lawaai van de mensen die blijven hangen op het terras.

Margriet
5-10-2007 Pluspunten: perfecte ligging, gratis parkeren op een paar minuten loopafstand, moderne kamers, zachte bedden. Goede prijs/kwaliteitverhhouding.

Minpunten: zeer gehorig, er werd in de buurt gewerkt en we het was al om 6.30 uur alsof ze de straat voor het hotel openbraken. Het ontbijt is zeer summier; niet meer dan een mandje met harde broodjes (wel lekker) en wat beleg. Maakte niet zo uit, wij zijn geen grote ontbijter.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel The Century* bij:

met partner, Apr. 2007
Raf en Nancy
14-5-2007 Mooie vernieuwde kamer, lekker eten en goede ligging. Vriendelijk personeel dat veel moet werken. EEN AANRADER

mariska
3-12-2006 Erg leuk hotel, gemoedelijke sfeer, lekker ongedwongen.
Als je het hotel uitstapt sta je meteen in het centrum.
Zeer goede keuken met gevarieerde kaart.
Een echte aanrader!

Afstand tot Maasmechelen Outlet centrum ongeveer 30 minuten, tot Snowworld Landgraaf ongeveer 45 minuten

met vrienden, Juli 2006
Astrid
6-7-2006 Wij hadden met 3 pers een app. Dit lag apart van het hotel en zag er leuk uit. De badkamer was wel klein en er mocht iets beter gepoetst worden m.n. in de hoeken. Het hotel ligt lekker aan de rand van het winkelcentrum en heeft een groot terras met restaurant waar je lekker kunt eten. Toen wij daar waren was het heerlijk zomers weer en ontzettend druk op het terras. De bediening moest hard werken en maakt volgens mij lange dagen maar ze zijn wel vriendelijk.

vd dungen
14-2-2006 Wij hadden een kamer geboekt maar kregen een ruime studio
ligging precies aan de rand van het centrum met een ruim terras
vriendelijk personeel die het wel druk hebben
ontbijt mogelijkheden zijn beperkt
maar we hebben s ávonds voortreffelijk gegeten ala cart
voor ons 3 nachten prima te doen

JKJR Stienen
19-9-2005 Gereserveerd: 3 studio's á 50 euro per persoon. Gekregen: 2 studio's, dus in plaats van ieder koppel apart, 2 koppels bij elkaar. studio voor 4 personen had 1 twee persoonskamer en 1 eenpersoonskamer met extra stretcher (die bij de minste beweging in elkaar klapte). Andere studio had de tweede slaapkamer op slot. Hier stonden nog spullen van iemand die de volgende dag terug zou komen, en een eenpersoonsbed.
Personeel was duidelijk overbelast, plaatste ongepaste opmerkingen. Ontbijt (2 broodjes per persoon, kaas, ham, jam, appelstroop en glaasje jus d'orange) voor dat geld duidelijk ondermaats.