Bed and Breakfast 't Hemelhuys in Hasselt België beoordelingen 9.3 | Zoover

25 mei 2012

Mooie kamers

Beoordelingen Bed and Breakfast 't Hemelhuys

Hemelrijk 15, 3500, Hasselt
Bed and Breakfast 't Hemelhuys scoort een 9,3 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast 't Hemelhuys? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast 't Hemelhuys in Hasselt, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Bed and Breakfast 't Hemelhuys vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg (België). Vergelijk Bed and Breakfast 't Hemelhuys met andere accommodaties in Hasselt.

4 beoordelingen over 't Hemelhuys

9,5
9,6
met partner, Mei 2012
"Vriendelijke ontvangst, mooi kader"
karine
7-5-2012 Vriendelijke ontvangst, mooie kamer en heerlijk ontbijt;
Het guesthouse is met veel smaak ingericht en heel gezellig; komen zeker terug.
Men voelt zich direct thuis en welkom;

met vrienden, 2011
"Geweldige B&B in het hartje van Hasselt"
pleun
22-11-2011 Wij (2 stellen) zijn hier 1 nachtje geweest en hebben het super naar ons zin gehad. De ligging is perfect midden in het centrum, kamers zijn zeer goed verzorgd en schitterend ingericht. Superservice met de auto parkeren!!! Ontbijt met lekkere zelf gebakken broodjes/ croissantje ed. was heerlijk, zeer goed!!! Liesbeth de gastvrouw was ook erg vriendelijk en behulpzaam. Kortom een zeer goede plek in een heel leuk centrum van de stad. Wil er graag nog een keer naar terug maar dan wat langer!!!!

met partner, Dec. 2010
"Zeer sfeervol B&B"
Freddy
15-3-2011 Hartje centrum, mooie interieur van de kamers en een zeer goed verzorgd ontbijt. De dames doen erg hun best om het de gasten naar de zin te maken. Het ontbijt maken ze zelf, je ruikt het zelfgebakken brood, de zelfgemaakte yoghurt is heerlijk en ze bakken het eitje zoals jij het wilt! De bedden slapen heerlijk en de regendouche voelt ook lekker. We hebben er 2 nachten geslapen.

De beste prijzen en lastminutes voor Bed and Breakfast 't Hemelhuys bi...

met vrienden, Sept. 2010
"Het was harstikke leuk "
josina frederiks
24-10-2010 me complimente voor de verzorging
we zijn met 8 personen geweest en kregen een prachtige goed verzorgde kamer het waren er in totaal 5 waarvan wij er 4 hadden en we kregen een zo goed en heerlijk ontbijt we waren van 24 t/m26 september plaatsje ook leuk en als je van bier houd naast het hotel een bier tent met 300 biertjes wij hebben genoten tot de volgende keer groetjes en vooral van fam Frederiks