Plopsa Indoor Hasselt Hasselt België. Informatie & Beoordelingen Plopsa Indoor Hasselt ~ Zoover

Beoordelingen Plopsa Indoor Hasselt

25 mei 2012

Buitengedeelte

Beoordelingen Plopsa Indoor Hasselt

Gouverneur Verwilghensingel 70, B-3500, Hasselt
Wil je weten wat anderen vonden van Plopsa Indoor Hasselt in Hasselt? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Plopsa Indoor Hasselt.
Wil je weten wat anderen vonden van Plopsa Indoor Hasselt in Hasselt? Op deze pagina lees je beoordelingen van Plopsa Indoor Hasselt. Je kunt 60 vakantiefoto's van Plopsa Indoor Hasselt bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg (België). Bekijk alle accommodaties in de buurt van Plopsa Indoor Hasselt in Hasselt.

1 2 3 4 5 6 volgende

53 beoordelingen over Plopsa Indoor Hasselt

5,9
met jonge kinderen, Mei 2012
"Klein, duur maar kan oke zijn"
MJ van der Sluijs
22-5-2012 De entourage buiten op het voorplein is dramatisch, vervallen parkeerterrein (wat slecht is aangegeven) en buitenplaats. Eenmaal binnengekomen kom je binnen en besef je dat het eigenlijk een grote sporthal is met een mooi decor er om heen. Mijn dochtertje van 2,5 heeft zich vermaakt en daar gaat het om, maar kwa aantal attracties valt het vies tegen, ze omschrijven een air-hockeytafel al als attractie. De reclame die ze maken is het niet waard, zeker omdat he zo duur is, zowel om binnen te komen als om eten te kopen (plakje kaas a 2euro, boterkuipje 65cent). De efteling of welk ander park dan is zeker niet zo duur. Hier betaal je bijna 5 euro voor een koffie

met jonge kinderen, Mei 2012
"Absolute aanrader!!!!!"
Annette Koelega
5-5-2012 Na al de slechte beoordelingen waren we benieuwd wat ons te wachten stond: maar wat een ontzettend leuk park was dit!!! We waren er met onze tweeling van 4, we zijn er van 11 uur tot sluitingstijd gebleven,ze mochten in alle attracties en vonden ze allemaal geweldig. De achtbaan, het schommelschip, de zweefmolen en de vrije val attractie waren zelfs voor papa en mama niet kinderachtig. Het is idd niet heel erg groot, maar dat vonden wij juist erg fijn met onze jonge dochters: we hoefden niet bang te zijn dat we ze kwijt zouden raken. Het park is heel mooi, wij hebben geen rommel gezien en er waren meer dan genoeg wc's. Voor de attracties hebben we nooit meer dan 5 minuten hoeven te wachten: geweldig toch? Dat is bij de efteling wel anders!! En over de prijzen van de horeca en de shop gesproken, die waren idd prijzig, maar dan moet je eens naar de Efteling gaan, daar is t echt niet anders. Nog even over t parkeren: wij stonden gewoon voor de deur..kortom; een topdag!!!

"Geen Aanrader"
resi3021
28-2-2012 Het bedrag wat je betaald is het totaal niet waard in dit park Het eten is ontzettend duur en ook nog eens niet lekker ..
Medewerkers staan met een chagerijnige kop bij de atracties en er kan gewoon geen lachje vanaf (het is dat het moet daar staan maar liever niet)
Mijn dochter van 2.5 mocht op de bumba speeltuin en de draaimolen na nergens in (nog geen 85 cm) en je loopt 1x erdoor in een paar minuten en je hebt werkelijk alles gezien .
Dan koop je een Bumba knuffel van 19 cm voor € 13.95 en vervolgens zie je s ávonds dat hij in de webshop € 9,95 is ..
Dus de volgende keer bestel ik hem wel in de webshop ipv dat ik daarheen ga ....
Nee geen aanrader !!!! En met kindjes onder de 85 cm zal ik het zeer zeker niet aanraden onder de 1 meter trouwens ook niet

"Klein indoor attractiepark"
P
17-4-2012 Mooi opgezet indoor attractiepark. Het is niet groot en minder geschikt voor kleine kinderen.

Ons zoontje heeft zich prima kunnen vermaken in de ballenbak en het speeltuintje, maar daar hield het verder wel mee op. Wanneer kinderen 4 a 5 jaar oud zijn, wordt het pas leuk.

"Leuk park, erg klein"
leanderx23
1-3-2012 Leuk park, veel kleiner als verwacht en best een hoge entree prijs. Voor kleine kinderen wel goed te doen! Voor oudere kinderen (vanaf 8 jaar) echt te klein!

met jonge kinderen, Jan. 2012
"Zo duur."
ashley
16-1-2012 leuk park(je) voor kinderen.maar..zo duur!17.50 entree.zelfs als je kindje nog niets een 1 meter lang is,meten hun je kindje toch op als 1 meter,en mag je gelijk 17,50 betalen.
winkeltje in plopsa ook enorm duur!een trui van piet piraat 30 euro!en dan staat er ook nog het merk van c&a op.die zelfde trui kost bij c&a 12 euro.attracties zijn ook niet heel bijzonder,en na een uurtje heb je het al gezien.personeel is niet zo vriendelijk.kosten van eten/drinken in verhouding ook heel duur.kortom...veel te duur.en zeker geen 17,50 p.p waard.

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Prijs/kwaliteit verhouding compleet zoek"
Marcel
30-12-2011 Met onze dochter van 3 naar Plopsa Hasselt gegaan in de kerstvakantie en wat een teleurstelling zeg! Redenen:
- Schandalig duur: 17 euro p.p, terwijl je als volwassenen vrijwel nergens in kan;
- Prijs/kwaliteit verhouding: 4,50 euro voor een kaal, koud broodje worst, 2,50 euro voor een suikerspin;
- Parkeren kost 6 euro ongeacht de tijd en is bovendien erg slecht geregeld in Hasselt. In het slechtste geval moet je bijna een km lopen;
- Te weinig toiletten;
- 'Dumpplek' voor oudere kinderen, daardoor te weinig toezicht, waardoor de kleintjes letterlijk onder de voet gelopen worden;
- Te beperkt qua horeca, kunnen de drukte niet aan, entree gelijk aan ontmoetingsplein, waardoor er file ontstaat bij het betreden;
- Personeel in sommige gevallen ronduit onvriendelijk, klantvriendelijkheid was ver te zoeken;
- Zwaar overgeprijsde artikelen in de winkels; de commercie druipt eraf.

met jonge kinderen, Nov. 2011
"Grote pret voor de kinderen"
dannet
16-11-2011 Voor volwassenen is er natuurlijk niet veel aan, maar onze kinderen (2 en 5) hebben ontzettend genoten. Ze hebben van 11 tot 5 uur vele malen alle attracties geprobeerd. Het personeel is erg vriendelijk en attent. Tussen de middag gegeten in het restaurant. Het eten was aan de dure kant en ook niet lekker en koud.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Leuk speelparadijs voor kleine kinderen"
fam. Pieters
7-9-2011 Wij zijn afgelopen zondag geweest ook met kortingsbonnen. De entreeprijs zou ik anders veel te duur vinden voor er te beleven valt. Onze kleine man (3 jaar) vond het helemaal geweldig! Helemaal toen hij op de foto mocht met de papa van Wicky.

Maar wat een prijzen zeg! Dit kan Plopsa echt niet maken. Horeca veel te duur en personeel had er volgens mij ook niet zo veel zin in om een waterijsje te verkopen van Euro 2,50! Het is ook jammer dat er attracties zijn waar je weer geld in moet gooien (bijv. bootjes varen) of dat je moet betalen voor het schminken! Als je dan dan de volle entreeprijs betaald hebt, dan mag je toch wel verwachten dat alle attracties te doen zijn.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Geweldig voor kleine kinderen"
Jolanda
4-9-2011 Het is een geweldig indoor speelparadijs voor kleine kinderen en dan heb ik het over kinderen van 2,5 tot 6 jaar. De ouders kunnen overal met de kleine in. Het personeel is erg vriendelijk. Het is niet zo groot, wat wel betekent dat het overzichtelijk is en dat is wel fijn met kleine kinderen. Het was ook niet druk voor een zaterdag, maar ik denk dat dat eraan lag dat het zo'n 28 graden was. Wij hadden kaartjes voor de helft van de prijs, dus dat scheelt wel. Ik vind de normale prijs van 17 euro wel erg duur hoor, dat zou ik er niet voor betalen.

1 2 3 4 5 6 volgende

Beste accommodaties in Hasselt