Japanse Tuin Hasselt België. Informatie & Beoordelingen Japanse Tuin ~ Zoover

25 mei 2012

Tuin met vijver

Beoordelingen Japanse Tuin

Gouverneur Verwilghensingel 23, 3500, Hasselt
Wil je weten wat anderen vonden van Japanse Tuin in Hasselt? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Japanse Tuin.
Wil je weten wat anderen vonden van Japanse Tuin in Hasselt? Op deze pagina lees je beoordelingen van Japanse Tuin. Je kunt 26 vakantiefoto's van Japanse Tuin bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg (België). Bekijk alle accommodaties in de buurt van Japanse Tuin in Hasselt.

2 beoordelingen over Japanse Tuin

met vrienden, Mei 2012
"Je moet er van houden"
Ida
13-5-2012 Was veel van het zelfde we misten bloemen, entee vond ik te duur voor wat we kregen, prachtige vissen alleen.

met partner, 2011
"Mooi maar vrij klein"
D
8-11-2011 Ben al meerdere keren in deze tuin geweest om foto's te maken. De grootste Japanse tuin van Europa maar voor mij toch nog te klein om er lang te vertoeven. Bij zonnig weer kan je rustig plaatsnemen op de trappen bij de vijver of op de stoelen achteraan de tuin. Ideaal als je rustig een boek wilt lezen om naar de vissen wilt kijken.
Veel mooie en grote kois in de vijver. Ook prachtige bloesems in de lente. In de herfst is de tuin op zijn mooist door de prachtige herfstkleuren van de Japanse esdoorns. Ook een mooi waterval met stapstenen. Je kan ook in het ceremoniehuis kijken. Genoeg zitplaatsen maar je zal je eigen drinken moeten meenemen. Dat vind ik het minpunt aan deze tuin.

Beste accommodaties in Hasselt