Hotel ECU Genk (vh. Hampshire Inn)*** in Genk België beoordelingen 7.7 | Zoover

24 mei 2012

Kamer

Beoordelingen Hotel ECU Genk (vh. Hampshire Inn)***

Ave. Revolucion #583, 3600, Genk
Hotel ECU Genk (vh. Hampshire Inn) scoort een 7,7 uit 10, op basis van 26 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel ECU Genk (vh. Hampshire Inn)***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel ECU Genk (vh. Hampshire Inn)*** in Genk, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 26 vakantiefoto's van Hotel ECU Genk (vh. Hampshire Inn)*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg (België). Vergelijk Hotel ECU Genk (vh. Hampshire Inn)*** met andere accommodaties in Genk.

21 beoordelingen over ECU Genk (vh. Hampshire Inn)***

6,1
met partner, Dec. 2011
"Klein en gehorig"
Gast
1-1-2012 De kamer was zeer klein, geen ruimte om even lekker ergens te zitten behalve op bed. We hadden een tweepersoonsbed wat enorm veerde. We werden steeds wakker van elkaar omdat we alleen nog maar omdraaiden! De badkamer was wel prima alleen slechte ventilatie. Alles kletsnat. De kamer was verder wel mooi en best modern maar voor dat bedrag hadden wij veel meer verwacht.
Het was helaas allemaal erg gehorig, tv van de buren, lopen over de gang en in de kamers en het dichtslaan van deuren...

met partner, 2010
"Mooi, net hotel met zéér uitgebreid ontbijt!"
Isabelle
9-8-2010 Dit hotel geboekt met touroperator-bon. We kregen een deluxe-kamer toegewezen.
Mooie, ruime kamer!!
Voor herhaling vatbaar.

met partner, Aug. 2010
"Uitstekend hotel tegenover station in het centrum"
Peter Kramer
3-11-2010 Zeer vriendelijk personeel. Uitstekende kamers. Helaas geen restaurant voor diner en lunch. Parkeren beperkt op 1e etage

"Prima hotel"
Maureen
21-4-2010 Meerdere malen verbleven, zowel in de 1pk als luxe 2pk. 1pk is idd zeer klein, maar functioneel. De luxe kamer is niets op aan te merken. Ruim, inloopkleding"ruimte", grote badkamer met aparte douche en bad. Zeer vriendelijke en behulpzame bediening, goed ontbijt, gelegen bij de shoppingscentra en div eetgelegenheden. Enige minpunt is dat idd de trapgang aan renovatie toe is en het tapijt in sommige kamers. Veel vlekken, maar wel schoon!! Al met al in juni weer.

met partner, Dec. 2009
"Niet echt een aanrader..."
21-12-2009 Eén overnachting in een luxe/familiekamer. Nu ja overnacht is een groot woord, letterlijk bijna geen oog dicht gedaan. Slapen op een volledig doorgezakte en versleten matras is niet makkelijk. Ook de luxe was ver te zoeken. Muffe, oubollige kamer die in de verste verte niet leek op de foto's van de website, ook geen badjas te bespeuren. Dit hotel pretendeert een "hip" hotel te zijn maar is dit, behalve op de receptie/bar/ontbijtruimte (alles in één), NIET. Toch twee pluspunten, de gratis parking en het lekkere ontbijt.

met partner, Nov. 2009
"Leuk hotel in ventrum Genk"
Joke
11-1-2011 Dit designhotel is een prettige plek om bv een weekend te verblijven.De winkels zijn dichtbij, restaurants ook. Het ontbijt was goed, de 2 persoons kamer vonden we erg krap, een bed en een stoel en dat was het wel. De deur naar de badkamer kon nauwelijks normaal open. Welllicht hadden wij een mindere kamer. Een andere keer zou ik wel vantevoren naar de grootte van de kamer en badkamer informeren.

"Doenbaar"
kris
12-10-2009 juist terug van twee dagen ecu hotel,gelukkig hadden we luxe kamer geboekt want de ander kamers zijn echt superklein!!onze kamer goed,netjes maar niets die me zou doen terugkomen naar dit hotel,wel vriendelijk,ontbijtzaal heel modern maar niet overdreven veel keuze,had al beter hotels maar niet slecht,sauna apart te betalen,gangen en lift aan vernieuwing toe

"Héél leuk hotel"
TRui
29-6-2009 Hadden hotel geboekt met als bedoeling naar Maasmechelen outlet te gaan zijn heel goed ontvangen door vriendelijke meisjes aan receptie kamer (aan de achterzijde) was héél leuk groot met enorme badkamer volgens hotelnormen! lekker ontbijt en leuke muziek door de Genkse feesten!!zeker een aanrader gaan zeker terug voor die prijs!

zakelijk, Okt. 2008
"Goed hotel"
Vi
19-10-2008 Dit hotel is goed, de eenpersoonskamer was wat een de kleine kant. De deur naar de badkamer kon door het bed niet dicht. Gangen ogen armoedig, maar de kamer is verder prima. De algemene ruimte bij de receptie is mooi. Ik trof een bijzonder vriendelijke receptioniste. Parkeerdek achter het hotel. Je bent zo weer op de uitvalswegen.

Jacco
30-6-2008 Een redelijk hotel in het centrum van Genk. Op loopafstand van de vele restaurantjes en winkels. De kamer was klein en daarbij functioneerde de airconditiong niet, waardoor het erg warm op de kamer was. Het ontbijt daarentegen was zeer goed.