Vakantie Beoordelingen Bree Limburg (België) vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Bree

24 mei 2012

Bree

Beoordelingen Bree

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Bree. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Bree. Ben je zelf op vakantie geweest naar Bree? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Bree scoort een 8,9 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Bed and Breakfast, 1 Camping, 1 Vakantiehuis, 1 Hotel en 1 Villa in Bree. Op Zoover vind je bovendien 5 vakantiefoto's van Bree. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Bree. Bekijk ook andere accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg (België).

5 beoordelingen over Bree

met oudere kinderen, Nov. 2010
"Prima"
delilke
26-4-2012 alles wat men nodig heeft is er

"Aanrader villa bommelstein!"
Fam: Kleinleugenmor...
Omgeving
2-5-2009 Uitgerust zijn we terug gekomen van een midweek in villa Bommelstein in Bree. Wat een heerlijk huis met prachtig uitzicht op de landelijke omgeving. Prima bedden, fijne keuken, puike speelkamer, kelder met pingpongtafel en voetbalspel. Keuken is ontzettend goed uitgerust. Mooie tuin met trampoline en fijn terras. Omgeving is prachtig en erg landelijk, opvallend is de rust die overal heerst. De huiskamer is zeer smaakvol ingericht, kortom een echte aanrader!!

met vrienden, Juli 2007
Bram Berger
Omgeving
24-7-2007 Ik woon in Bree, al 17 jaar! En ik heb nog nooit 'n klacht gehad! En inderdaad, Kempenheuvel is zeer mooi, en vooral.. verzorgd! Daarom is het ook DE plaats voor jongeren!

met een groep, Juni 2007
Ebus H.
Omgeving
29-6-2007 De nieuwe camping eigenaren hebben de camping en de organisatie perfect in orde.
Royale plaatsen, schoon toilet gebouw, hulpzame behandeling.
Prijs met de ACSI is perfect laag!
Binnenkort de mogelijkheid om met een groep/caravanclub gezamelijk op een weide te staan.

met partner, Mei 2006

Omgeving
12-11-2006 Wij waren in het voorseizoen een klein weekje op campin Kempenheuvel in Bree met onze kleindochter van 2,5 jaar. We troffen mooi weer en we hadden mede door het mooie weer een fantastische week. We werden hartelijk ontvangen met een drankje op het terras door de eigenaressen Karin en Wilma. De uitbaters doen er alles aan om 't je naar de zin te maken. Ze kennen je naam, altijd een vriendelijk woord en 's avonds maken ze vaak even een rondje langs hun gasten. Onze kleindochter (en wij natuurlijk ook) genoot van het heerlijke zwembad. Het was schoon op de camping, ook rond het prachtige zwembad. De uitbaters letten er steeds op dat niemand rotzooi achterliet bij het zwembad. Het stadje Bree was ook erg leuk. Gezellige terrasjes en mooie winkels.