Camping Goolderheide in Bocholt België beoordelingen 6.7 | Zoover

De tent.

Beoordelingen Camping Goolderheide

Bosstraat 1, 3950, Bocholt
Camping Goolderheide scoort een 6,7 uit 10, op basis van 118 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Goolderheide? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Goolderheide in Bocholt, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 116 vakantiefoto's van Camping Goolderheide vinden. Je kunt 2 video's van Camping Goolderheide bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg (België). Vergelijk Camping Goolderheide met andere accommodaties in Bocholt.

111 beoordelingen over Goolderheide

6,6
6,2
5,3
met partner, 2011
"Heel goed"
jacien
28-8-2011 Camping is goed ,alleen heb je soms mensen die er zelf een zooitje van maken .sanitair wordt 2x per dag schoon gemaakt,maar er zijn altijd viespukken!
en dat zegt meer van de campeerders als van de camping want die doen meer als hun best.
dus de camping is heel goed!!

"Nooit meer"
den haag
7-8-2011 4 dagen in een TO-tent met een twee jarig kind begin augustus ...niet doen !!!!
er werd 2 dagen lang een housefeest gegeven in de buurt waar je totaal niet van op de hoogte wordt gesteld door de camping! pas in 5 uur in de ochtend stopte het gedreun!
beetje jammer.
verder op zich was de tent prima, veel speel toestellen en een lekker zwembad voor alle leeftijden. ( alleen niet verwarmd)
het Sanitair was goed schoon.
en de snackbar leek nergens op.
kinderanimatie leuk maar vanaf een jaar of 10!

"Uitstekende camping met vriendelijk personeel."
Fam. Verc.
21-7-2011 Wij zijn net terug van enkele dagen op deze camping. Onze indruk was, dat deze zeer netjes is en goed onderhouden. De crew doet zijn best om het de kinderen naar de zin te maken. Er is ook een grote speeltuin en mooie zwembaden. ( door het koude weer helaas geen gebruik van kunnen maken ) Het personeel is vriendelijk en stelt alles in het werk om u een aangenaam verblijf te bezorgen. Er heerst daar een goede discipline in het voordeel van de kinderen. Enig minpuntje : geen ligzetels in de huurcaravans en enkele zitbankjes aan de speeltuin zouden leuk zijn voor de toezichthoudende ouders... De kinderen zijn aan ons bezoek daar, zeker een leuke ervaring rijker geworden. Aanrader voor mensen met kinderen ! Wij gaan zeker nog een keertje terug als ze van warm weer spreken.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Goolderheide bij:

met jonge kinderen, 2011
"Zeer leuke camping"
Kristien
5-7-2011 Ons kleinkind wil ieder jaar terug, zij amuseert zich daar enorm. Ieder jaar is er weer iets bijgekomen en opgeknapt. Dit jaar zijn de tenten nieuw en hebben super mooie veldjes.Voldoende kinderanimatie, propere toiletblokken,mooie crossbaan kortom super gezellig

"Niet snel meer"
Richard
21-8-2011 4 juli aangekomen stond 1 andere caravan verder alleen paar vaste gasten. Na 2 weken weggegaan kwam niemand anders geloof ik. Weer kan niemand wat aan doen maar was droog op 2 dagen na. Geen animatie eerste week veel den rappels overal en hoog gras. Snackbar is een echte afrader, patat echt nooit halen is echt te vet voor woorden. Sanitair vond ik niet tegenvallen werd regelmatig schoongemaakt. Zwembad onverwarmd dus niet zwemmen. In de speeltuin was de helft kapot.

met oudere kinderen, Juni 2011
"Redelijk"
Nick van vliet
19-7-2011 Het is een leuke camping door bos Omringt maar onderhouden ho maar er is een speeltuin en een crosbaan en een vijver dus genoeg om te doen in de zomer ook is er een patatzaak aanwezig en een winkeltje voor broodjes enz ( brood moet je een dag van te voren bestellen) ook de crossbaan valt zwaar tegen mijn opa en ik zijn een paar keer een klacht wezen indienen dat ze alle dennen appels moeten weghalen maar ze doen het niet. Uit nood heeft mijn opa een hark gepakt en zelf gedaan.
Voorderest moet je speciaale vuilniszakken kopen (€2,50) p.s. Maar niet iedereen doet dat en gooit bij de ingang snel zijn vuilniszak in de perscontainer die daardoor 10 min herrie maakt. Ook is ht geleegen aan luchtbasis kleine brugel waardoor je soms f16 hoort vliegen. Er zijn wel veel Nederlanders dus dat is wel leuk.
Als je door al die dingen heen kijkt is het een hele leuke camping maar je kan je dat.
Denk voor je boekt goed na of je boekt.

met jonge kinderen, 2011
"Heel leuk voor kindjes !"
belgje
7-6-2011 wij zijn er geweest met hemelvaaart en vonden het super ! Heel leuke zwembaden, veel speeltuintjes, animatie voor de kindjes.
De douches zijn niet supermodern maar we hadden lekker warm water en alles was heel proper.
staanplekken heel verzorgd. winkeltje is wel duur.

met een groep, Juni 2011
"Lelijke camping met weinig gezelligheid"
Jeroen
6-6-2011 Afgelopen hemelvaart hier met de familie geweest, maar echt vrolijk wordt je niet van deze camping.
Op veel plekken niet goed onderhouden, zwembad was nog niet verwarmd, douches zijn oud en de eigenaren zijn niet vriendelijk.

Daarnaast is er in de buurt vrij weinig te doen, dus wat mij betreft geen aanrader.

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Heel tof !"
belgje
18-4-2011 wij hebben sinds enkele maanden een stacaravan op het park en het bevalt ons super ! er is veel te doen voor kleine kindjes, cafetaria is gezellig. Wat geschreven wordt over vaste bewoners kan ik niet beamen. iedereen is vriendelijk . hou er als belg wel rekening mee dat 95% van de gasten hollanders zijn...

met oudere kinderen, Mrt. 2011
"Geweldige camping"
Ton
3-10-2011 Camping is echt in opmars. Tijd geweest dat het iets minder was maar dat is een landelijk gegeven.

We hebben er een kei gezellige tijd met veel lol en geen sores.