Vakantie Beoordelingen Bocholt Limburg (België) vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Bocholt

24 mei 2012

Bocholt

Beoordelingen Bocholt

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Bocholt. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Bocholt. Ben je zelf op vakantie geweest naar Bocholt? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Bocholt scoort een 10,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Camping en 2 Hotels in Bocholt. Op Zoover vind je bovendien 4 vakantiefoto's van Bocholt. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Bocholt. Bekijk ook andere accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg (België).

2 beoordelingen over Bocholt

Familie, Juli 2007
Fam De Vries
Omgeving
7-8-2007 Deze camping is Top!!!
Wij waren hier op vakantie en het was super ondanks het weer iets minder was was er genoeg te doen en wat betreft die asosiale vaste campingbewoners had je eens met ze mee moeten doen vooral die showavond in de tent was top vooral de Toppers,Hazes en Joling,Queen,Drukwerk en Blues Brothers waren echt super de hele tent ging stond op zijn kop wat een amusement super avond verder was er elke dag veel te doen mini 6 kamp was ook top.Bedankt voor de top weken!

esther
Omgeving
13-8-2005 ik woon in bocholt en heb niet de drang om op vakantie te moeten gaan. Ik vind dat ik hier het hele jaar op vakantie ben met de luxe van mijn eigen hotel te hebben in de vorm van een huis.