Hotel Vertes Feuilles*** in St. Sauveur Henegouwen | Zoover

1 beoordeling

Beoordelingen Hotel Vertes Feuilles***

Avenue des Hauts 18, B-7912, St. Sauveur
Hotel Vertes Feuilles scoort een 5,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Vertes Feuilles***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Vertes Feuilles*** in St. Sauveur, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel Vertes Feuilles*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Henegouwen. Vergelijk Hotel Vertes Feuilles*** met andere accommodaties in St. Sauveur.
Er zijn helaas nog geen Nederlandse beoordelingen aanwezig voor Vertes Feuilles*** / St. Sauveur. Je kunt wel een beoordeling toevoegen.

Heb je deze accommodatie bezocht?

1 beoordeling van Vertes Feuilles***

1 beoordeling
met oudere kinderen, Aug. 2010
"Let op de centen"
ives vandevelde
13-9-2010 Vertes Feuilles is rustig gelegen met vanuit het restaurantgedeelte een mooi vergezicht. De kamers , in een ouder gedeelte, zijn eerder sober maar proper en voldoende ruim. De ontvangst van de gastheer is vriendelijk. We hadden voor 2 nachten met dinner gereserveert. Pas bij aankomst werden we geinformeerd dat we alleen de aankomstavond aldaar konden dinneren. Achteraf waren we blij want elders was het beter en goedkoper. De zelfingenomen eigenaar presteerde het nml. om de all-inn formule van 50euro op te krikken van 3x34 voor de maaltijd appart en een supplement van 156euro voor de drank !!! Er was geen keuze en we hadden niets supplementair besteld.Onze dochter dronk alleen 2 colat'jes Bij ons vertrek kregen we geen detailafrekening van de drank. Bij thuiskomst viel ons deze fout op en als antwoord op een mail met verzoek om info hieromtrent kregen we alleen een verwijzing naar de algemene voorwaarden, te laat ! Daar zien ze ons nooit meer terug.