22-5-2011
Omdat er in de omgeving verder geen campings zijn en wij graag nog eens naar Mons wilden hebben na 8 jaar deze camping opnieuw bezocht. Ondanks het feit dat de beheerster volgens het mededelingenbordje bij de receptie regelmatig in het sanitairbloc verbleef was het onhygiënisch en m.i. een gevaar voor de gezondheid. Ik begrijp dan ook niet goed wat ze dan in het sanitairbloc deed. Verouderd sanitair is niet erg, maar het dient wel schoon te zijn. Zelf met een zakdoekje plukken haar uit afvoerputjes gehaald, en dan niet een plukje haar van 1 dag. Eerder van weken!! Daarna, voor gebruik, douche met heet water uitgespoeld. Wastafels heb ik niet schoon gezien en ik was maar wat blij met mijn eigen toilet in mij caravan. Gras op staanplaats kwam tot aan de kuiten!! Als de gemeente Mons hier niets aan doet is deze camping m.i. niet levensvatbaar. Jammer, want de ligging is ideaal.
4-5-2011
De camping zag er onverzorgd uit. Het gras was niet gemaaid en de struiken niet gesnoeid. Overal lag vuil, zoals kledingstukken en plastic flessen. Het sanitair is oud en al jaren in erbarmelijke staat. De toiletten zijn smerig. De receptie is zelden bezet. Er staan al jaren hele oude caravans, die gebruikt worden door met name Portugese gastarbeiders. Het is gewoon een aanfluiting voor een stad als Mons. Wij komen hier al jaren en het wordt steeds slechter. Aangezien we vrienden in de directe omgeving hebben, maken we gebruik van deze camping. In de omgeving zijn verder geen campings