Appartement Chateau-Ferme de Macon in Macon België beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Appartement Chateau-Ferme de Macon

24 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement Chateau-Ferme de Macon

PLACE YVON PAUL 9, 6591, Macon
Appartement Chateau-Ferme de Macon scoort een 8,4 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Chateau-Ferme de Macon? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Chateau-Ferme de Macon in Macon, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Henegouwen. Vergelijk Appartement Chateau-Ferme de Macon met andere accommodaties in Macon.

3 beoordelingen over Chateau-Ferme de Macon

met oudere kinderen, Juni 2009
"Mooi gerestaureerde kasteelboerderij"
Stewie
20-7-2009 Voor een weekendje met mijn ouders heb ik deze mooie kasteelboerderij uitgezocht. Het is een prachtig gebouw en de appartementen zien er ook vanbinnen prima uit en zijn (zeker gezien de vriendelijke prijs) redelijk volledig (en traditioneel!) ingericht.

Macon is echt een piepklein gehucht aan de westelijke rand van de Belgische Ardennen, op de Franse grens. Voor wie rust zoekt (zoals mijn ouders...) is dit een ideale plek, maar hou er rekening mee dat je een flink stuk moet rijden om in het eerstvolgende stadje te komen (Chimay). De omgeving is aardig, maar dit is zeker niet het mooiste deel van de Ardennen.

met jonge kinderen, Mei 2009
"Onontdekte charme"
rijan
1-5-2009 prachtig verbouwd appartement. Geweldige service in een onontdekt stukje Belgie.
Mooie natuur, nog niet op de toeriistern ingesteld qua horeca. Wel prachtige wandelroutes in de hele streek. Aanrader.

met vrienden, Dec. 2008
"Mooie plek om tot rust te komen"
Jos S.
3-1-2009 Een mooie apartement (wij zaten in de 8-persoonsvariant) in een echt oud landhuis naast de kerk van Macon. Mooie hoge houden plafonds, authentieke tegels, alles in hoge kwaliteit afgewerkt.
Goede bedden, uitgebreid keukeninventaris, mooie badkamer.
Bovenal bleek de service heel goed. Aan de gastvrouw konden we alles vragen en ze deed ook erg haar best om ons naar de zin te maken. Gratis haardhout, zij zocht een sauna voor ons op, op maandagochtend een traditioneel ontbijt met 3 hoornblazers in plaatselijke kledij.
Boven was er veel ruimte en ook de slaapkamers waren ruim van opzet. Nadeel is dat de zitbank ook dienst doet als slaapbank, daarmee is het voor veel personen minder geschikt, omdat je daarvoor je huiskamer op moet offeren. Ook was de relaxte zitruimte beperkt (een 2-zits en een enkelzits). D
De omgeving is lekker rustig ook o.a. supermarkt, apotheek en slagerspersoneel erg vriendelijk. Veel natuur om te bekijken en ook veel leuke plaatsen in de omgeving. Een aanrader!!!!