Hotel Ibis Charleroi Aéroport*** in Fleurus België beoordelingen 4.3 | Zoover

_
Hotel Ibis Charleroi Aéroport*** Fleurus

Beoordelingen Hotel Ibis Charleroi Aéroport***

CHAUSEE DE CHARLEROI 590, FLEURUS, 6220, Fleurus
Hotel Ibis Charleroi Aéroport scoort een 4,3 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Ibis Charleroi Aéroport***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Ibis Charleroi Aéroport*** in Fleurus, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel Ibis Charleroi Aéroport*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Henegouwen. Vergelijk Hotel Ibis Charleroi Aéroport*** met andere accommodaties in Fleurus.

2 beoordelingen over Ibis Charleroi Aéroport***

met partner, Feb. 2011
"Nuttig wanneer je het vliegtuig moet pakken!"
David Jansen
14-6-2011 De kamers waren uitstekend en de ontvangst ook. Twee minpunten: het internet was onbetaalbaar en de shuttle bleek niet in het weekend te rijden dus was er een taxi nodig.

met vrienden, Dec. 2010
"Totaal niet klantvriendelijk!!!"
Carly
11-12-2010 Dit hotel is ons erg tegengevallen. De kamers zijn aan de kleine kant en het is heel gehorig maar dat maakte ons nog niet zoveel uit. Wat ons wel in grote mate gestoord heeft is dat de parkeerplaats erg klein is.Nu sneeuwde het toen wij aankwamen en we konden net een plekje vinden de volgende ochtend willen we wegrijden om naar het vliegveld te gaan blijkt dat ons auto vastzit in de sneeuw en door gladheid niet uit het parkeervak kan komen. Wij als twee dames naar de receptie gegaan om hulp te vragen waar we totaal geen medewerking kregen. De meneer achter de balie wilde ons niet helpen en vond dat we het zelf maar uit moesten zoeken. Terwijl wij ons vliegtuig moesten halen!!!! Na heel lang getob is het ons toch gelukt en konden we net op tijd het vliegtuig halen! Maar voor ons nooit meer een bezoekje aan zon ongastvrij hotel!