Hotel Au Couvent Des Collines*** in Ellezelles België beoordelingen 7.3 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 7.985 bezoekers online
Home > België > Henegouwen > Ellezelles > Hotel Au Couvent Des Collines***

Beoordelingen Hotel Au Couvent Des Collines***

30 januari 2012

6,2
6,7
Hotel Au Couvent Des Collines*** Ellezelles

Hotel Au Couvent Des Collines scoort een 7,3 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Au Couvent Des Collines***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Au Couvent Des Collines*** in Ellezelles, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Hotel Au Couvent Des Collines*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Henegouwen. Vergelijk Hotel Au Couvent Des Collines*** met andere accommodaties in Ellezelles.

16 beoordelingen over Au Couvent Des Collines***

met partner, 2011
Geen aanrader
pleeuwen1
31-10-2011 Kamer was basis maar in orde (als je van zachte bedden houdt). Restaurant was echter drama;
Personeel, bot en niet meedenkend, de kok zou uit het ambt gezet moeten worden. Na bij de bediening aangegeven te hebben geen vis te eten en een zwangere vrouw meegenomen te hebben, werd het menu (al mopperend) aangepast in Carpaccio, pompoensoep, contre fillet en dame blanche. De Carpaccio, maar niet laten komen en de nog wat rauwe contre fillet terug gestuurd. Om hem na 3 minuten magnetron terug te krijgen. Ik dacht dat Belgie een bourgondisch land was, in een fatsoenlijke keuken hoort geen magnetron thuis, vlees verkrachten door het in een magnetron te garen moet simpelweg strafbaar gesteld worden. Ons zien ze hier NOOIT meer terug!

Leuk hotel op mooie locatie
Frits & Marian
15-1-2011 Leuk hotel met verrassende kamers (zoals de Modriaanklamer die we hadden; was ingericht in Mondriaan stijl). Diner was voortreffelijk. Inrichting van hotel en restaurant sfeervol. Ontbijt eenvoudig en voldoende.

met partner, Nov. 2010
Geniet van de stilte en de rust in dit hotel
de wit rudi
7-11-2010 Dit omgebouwd klooster is zijn naam waardig.Je kan er in alle rust genieten van de natuur en ook de kalmte en stilte die heerst in dit hotel.
De ontvangst is vriendelijk en joviaal.Wanneer je een standaard kamer boekt heb je een basis uitvoering en zijn er wel een paar mankementjes te bespeuren.
Ook het ontbijt is een basisconcept zonder feel franjes.
Daarentegen eet je heel lekker en verzorgd in het restaurant"the Grooms"
De omkadering is ook heel mooi gerestaureerd en je kan er genieten van een serene sfeer.
Kortom wie eens een verblijf wil boeken in dit hotel en opteert voor rust en stilte komt hier zeker aan zijn trekken.
dit hotel kunnen we jullie zeker aanbevelen.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Au Couvent Des Collines*** ...

met partner, Okt. 2010
Mooi klooster en zeer lekker eten
Piet
31-10-2010 Zeer mooi gerenoveerd klooster, helaas zou de klusjesman eens dringend moeten langskomen. Douchekop los, handdoekhanger los, spinneweb aan het plafond. Het personeel is vriendelijk, het ontbijt was gevarieerd (corn flakes, charcuterie, kaas, eieren, verschillende soorten brood, pistolets). Blijven eten in het restaurant is een aanrader.
Ook de omgeving, temidden de heuvels van de vlaamse heuvels, is zeer mooi. Je kan er leuk wandelen en fietsen. Een ontdekking.

Mooi hotel
Cremers Erna
3-6-2010 de ligging en de kamers van dit hotel zijn mooi.
Ontbijt: zéér miniem. Er was zelfs geen kaas of toespijs. Enkel kleine potjes confituur en kaasjes, harde eieren en verbrande croissants. Brood maar geen pistolets of sandwiches
Wij waren daar met een bon die we de avond van aankomst hadden afgegeven. 's Morgens bij de uitcheck was er niemand aanwezig en we zijn dan zonder iemand te zien, vertrokken.

met vrienden, Nov. 2009
Prachtige renovatie en uitstekend restaurant !
Johan De Baere
3-12-2009 Ideale uitvalbasis voor o.a. wandelaars en fietsers. Vriendelijk onthaal, alle comfort en zeer lekkere keuken. Dit charmant hotel is zijn 3 sterren waard. Ondanks het slechte weer hebben wij voor een sportief weekendje de streek verkent en ons culinair laten verwennen. De jonge manager (Jonas) kent de knepen van het vak en wist ons te charmeren! Misschien nog wat meer publiciteit mbt de themakamers? Sommige zijn echt de moeite om bij booking te kunnen reserveren. Dit kwamen helaas achteraf te weten.

met vrienden, Okt. 2008
Charles Dufour
29-10-2008 Huwelijksfeest gedurende twee dagen met 24 gasten gevierd.
Hiervoor uitermate geschikt hotel. Sfeervol, ruim, prima keuken en schitterend als uitgangspunt.
Zeer aan te bevelen.

met vrienden, Okt. 2008
Deboosere
7-10-2008 wij logeerden met vrienden een weekendje in dit hotel, dat gelegen is in een prachtige wandelstreek.
Iedereen was tevreden. De kamers waren OK, het eten was lekker, het ontbijt zeker voldoende! Wij hebben genoten.
Als enig minpunt kunnen wij de verlichting in de kamer noemen. Die mag wat beter zijn!

Prima service maar nog enkele gebreken.
Jackie en Camy
28-9-2008 Goed maar de puntjes staan nog niet op de i ! Jonas doet zijn uiterste best. Eten is O.K.,goede prijs-kwaliteit verhouding. Kamers zijn ruim (wij hadden een Luxekamer)maar te duur, temeer daar het (trouwens uitstekend) ontbijt niet inbegrepen is. Te weinig verlichting in kamer, mooi maar onpractisch kleerkast(je. Het totale gebouw is zeer mooi en zeer geschikt voor grote bijeenkomsten.
22.09.08

hendrick de walsche
3-6-2008 wij daar geweest met een bon. We werden zeer vriendelijk onthaalt, we werden direct op de mogelijkheden van de streek gewezen. Het eten was heerlijk alsook het ontbijt. We hadden ons lang uitgeslapen en ondanks dat we te laat waren voor het ontbijt liet de directie het nog eventjes staan. We hadden ruim voldoende. We wensen de nieuwe eigenaars veel succes! Wij komen alvast terug!