Hotel Novotel Brussels Centre-Tour Noir*** in Brussel België beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Novotel Brussels Centre-Tour Noir***

25 mei 2012

de kamer

Beoordelingen Hotel Novotel Brussels Centre-Tour Noir***

Rue de la Vierge Noire 32, 1000, Brussel
Hotel Novotel Brussels Centre-Tour Noir scoort een 7,7 uit 10, op basis van 69 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Novotel Brussels Centre-Tour Noir***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Novotel Brussels Centre-Tour Noir*** in Brussel, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 28 vakantiefoto's van Hotel Novotel Brussels Centre-Tour Noir*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Novotel Brussels Centre-Tour Noir*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Brussel. Vergelijk Hotel Novotel Brussels Centre-Tour Noir*** met andere accommodaties in Brussel.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

69 beoordelingen over Novotel Brussels Centre-Tour Noir***

met oudere kinderen, Nov. 2011
"Miesjoe"
miesjoe
26-1-2012 Midden in het centrum. Goed parkeren in de garage er tegenover. Mooi en schoon hotel. De kamer is ruim en modern ingericht (ook het toilet en de badkamer)en erg schoon. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Kindvriendelijk dmv een een leuk zwembad.(handdoeken bij het zwembad aanwezig)

met partner, Okt. 2011
"Top locatie!"
Jacqueline Broecks
10-10-2011 het hotel ligt echt op een toplocatie, 10 min. lopen naar grote markt. Personeel vriendelijk en behulpzaam.
Alles 2011 gerenoveerd, dus hele nette/nieuwe kamers, badkamers etc. Alleen het zwembad is nog erg verouderd en ziet er daardoor niet echt 'schoon' uit.
Heerlijk ontbijt, alleen wel aan de prijs 20 euro pp

met oudere kinderen, Mei 2011
"Heerlijk hotel in hartje Brussel"
familie_7
23-5-2011 Prima hotel, met 2 volwassenen en 2 kinderen op de kamer.
Perfect ontbijtbuffet, zeer uitgebreid. Vriendelijke bediening.
Met health area, fitnessruimte en klein zwembad met rotsen en 2 hammam stoomcabines. Inclusief gratis gebruik van badhanddoeken.
Perfect hotel voor een paar dagen citytrip naar Brussel.

met een groep, Mei 2011
"Redelijk hotel"
Daniëlle
5-6-2011 Ligt midden in het centrum. Alleen de prijs/kwaliteit verhouding is vrij scheef.
Ik heb in goedkopere hotels geslapen die een prettigere uitstraling hadden. Ontbijt vond ik te duur voor wat je kreeg.

met partner, Feb. 2011
"Niet meer"
Janine88
11-8-2011 Ik heb voor een weekendje brussel in dit hotel verbleven. Ik raad mensen aan om voor iets anders te kiezen!
Het enige voordeel eraan was dat het in het centrum ligt dus makkelijk andere dingen te bereiken. Daar bleef het ook bij, de kamer was qua grootte prima maar het bed lag totaal niet lekker, de hoeslakens waren volgens mij van goedkope stof het voelde niet lekker aan en de deken was veels te dik! We moesten in februari dus gewoon het raam open zetten! Daarbij was het ontbijt ook niet heel bijzonder, niet super veel keus. Daarbij beloofde ze een zwembad wat geen flikker voorsteld! Koud bad niet eens verwarmd dus.
Dus als ik nog eens naar Brussel ga, ga ik hier niet heen!

met partner, Dec. 2010
"Goede ligging en prima faciliteiten"
Erik
19-12-2010 Hotel ligt op 800 mtr van grote markt nabij chinese wijk en direct aan de kerstmarkt. Ontbijt was prima. Wat opviel was dat de lekkernijen snel op waren. En niet bijgevuld werden...dus vroeg opstaan... Zwembad en hammmam is leuk voor half uurtje. Matras in bed was erg dun. Overall prima hotel voor 2 nachten.

met partner, 2010
"Super"
petertje
27-8-2010 een mooi en schoon hotel,wij roken en kregen een kamer op de zevende etage toegewezen(kamer 703)uitzicht over het centrum van Brussel was schitterend..Goed bed mooie badkamers t.v. met alle kanalen en superschoon,wifi voor de laptop..Kortom voor herhaling vatbaar..

met partner, Apr. 2010
"Goed hotel"
liesbeth
20-5-2010 Goed, maar saai, hotel in het centrum van Brussel.
Goed ontbijt en, niet onbelangrijk, zwembad met Hammam(achtig) in de kelder van het hotel.

met jonge kinderen, Feb. 2010
"Prima hotel voor een paar dagen Brussel"
CMTG
10-3-2010 Het hotel ligt vlak bij de Beurs. Ontbijt was prima, veel keuze, leuk dat je over de Markt uitkijkt. Het zwembad stelt voor 2 kinderen van 10 en 12 jaar niet veel voor, maar hebben zich toch iedere dag wel een uurtje vermaakt. In eerste instantie kregen we een 2-pers. kamer, maar na een kwartier hadden we al een grote kamer. Schoonmaak was goed. In de bar kun je heerlijk bijkomen na een drukke dag. De tentoonstelling PLAY (Game on) is een absolute aanrader voor personen die van computerspellen houden, ook leuk voor ouders!

"Prima !"
ad en franches
24-1-2010 Hotel ligt erg gunstig. Kamers erg ruim, ontbijt uitgebreid. 10 minuten lopen vanaf het station. Alles was schoon, alles op tijd vervangen , kortom een aanrader !

1 2 3 4 5 6 7 volgende