Camping Baalse Hei in Turnhout België beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Camping Baalse Hei

4,3

24 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Camping Baalse Hei

Roodhuisstraat 10, 2300, Turnhout
Camping Baalse Hei scoort een 8,3 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Baalse Hei? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Baalse Hei in Turnhout, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Camping Baalse Hei vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Antwerpen. Vergelijk Camping Baalse Hei met andere accommodaties in Turnhout.

13 beoordelingen over Baalse Hei

4,3
"Kindvriendelijke natuurcamping"
nicoleh_nl
21-1-2012 Een heerlijke rustige camping met alles wat je nodig hebt! We zijn hier 5 keer teruggeweest en elke keer was het weer een feestje. Aanvankelijk lijkt dit een mega-groot stacaravanpark, maar daar merk je weinig van. Mooi natuurlijk aangelegd. De kampeerveldjes (rechthoekig) zijn niet te groot, ruime plaatsen en apart van de stacaravans. Het natuurlijke zwemmeertje is klein met een zandstrandje, maar erg fijn en nooit overvol. Voldoende kinderen om plezier mee te hebben in het water of speeltuin of in het bos, geen lawaai/muziek, geen glijbanen. Turnhout en Baarle-Nassau op fietsafstand. Het restaurant is inderdaad niet goed, maar het terras bij het meertje is knus en met de kids in het zicht. Lopen naar de douche via een bospaadje vonden wij geen straf. Onbegrijpelijk dat het hier altijd in het hoogseizoen zo rustig is.

met vrienden, Aug. 2010
"Pervekt voor een weekend"
torix
23-8-2010 helaas waren de douches een eind lopen vanf de trekkers plaatsen
gelukkig bwaren we daar voor een weekend hobbyen
2 dagen lekker stoomtreiene rijden in het stads park
en konden we gebruikmaken van de douches van de scouting
verder is het jammer dat de wc's open zijn aan de boven en onderkant
de vliegbeesten hebben in de avond uren bezit genomen van de toiletten
goed insmeren met citronelle voor het naar de wc gaan dan hebben we er geen last van de rest was wel netjes
werden netjes dagelijks vroeg schoon gemaakt door 2 dames
ontsmettings middel over de bril en de tegels werden netjes gesopt
helaas was er in de avond niets meer van te merken want de andere gasten hadden er al weer een bende van gemaakt

met een groep, Aug. 2010
"Mooie camping, restaurant nooit meer"
Scouting Gemert
12-8-2010 Camping Baalse hei is een mooie en rustige camping. Mooie ruime plaatsen en een schoon sanitair. Op de receptie aardige mensen. MAAR het restaurant is helemaal niets, dure menu's ik denk uit de magnetron. Ook de bediening is helemaal niets, veel beloven maar uitvoeren ho maar.

met jonge kinderen
"Prima ... maar"
anonym
16-2-2009 We zijn hier dit weekend gaan kijken voor een mooi plaatsje voor de zomer, en vonden het een prachtige camping kwa ligging, grootte van de plaatsen & accomodatie, maar .... ongeloofelijk hoe slecht de wegen onderhouden zijn. Hoe de vaste mensen daar in de winter of regen naar toe willen gaan versta ik niet. Wij gaan later nog eens een kijkje nemen als we geen botten nodig hebben om uit de caravan te komen.

met partner, Sept. 2008
jaklien
23-9-2008 Een rustige groene camping, waar ook alles aangedaan wordt, om het zo te houden.
We huurden er een bungalowtent en dat viel heel goed mee.
Heel vriendelijk aan de receptie!
Prachtige streek om te fietsen!
We gaan zeker terug!

Familie, Apr. 2008
ilse
4-5-2008 lekker wandelen vanaf de camping, meerdere mogelijkheden. Op de camping ruime plaatsen, veel met een leuk speelveldje.
brood moet een dag van te voren worden besteld en is pas vanaf 9 uur op te halen; voor de vroege vogels een beetje laat.
sanitair was op zich netjes, maar bij het wc hok nabij ons veld bijna een dag geen wc papier gehad. de douches hebben een muntjesapparaat die buiten het hokje hangt en geen geweldige straal. Verder is het wel schoon.
een camping met voldoende te doen voor de kinderen!!

Familie
anoniem
28-11-2007 Zeer mooie camping, vriendelijke mensen & zeer mooie omgeving.

Zeer groot pluspunt is de rust,
de wegen zijn in grind & slechte
staat, maar de rest is prima verzorgd.

Een aanrader !

Familie, Juni 2007
Vera
2-9-2007 Het was onze eerste kampeer-ervaring, en het is enorm goed meegevallen. Het is een echt groene camping, goedverzorgde staanplaatsen, met sterke grasmat, kleinschalig, zeker voor herhaling vatbaar.

met partner, Aug. 2006
Fam. Thierry
3-10-2006 Een rustig park met mooie caravans.
Grandioos geholpen aan de receptie.
Vanuit Turnhout met de bus naar Antwerpen geweest voor 5 euro.
Veel eetgelegenheden in Turnhout.
Mooie fietsroutes: dus volgend jaar weer aanwezig.

Langeveld
25-10-2005 In trekkershut gelogeerd. Zomers prima - winter te krap binnen.
Prijs in goede verhouding.

Restaurant is alleen het terras aan te bevelen: ligt centraal aan de speelvijver en speeltoestellen. Lekker bier.
Binnen is het saai en keuken niet top.
Aardig personeel.

Afhaal brood uitstekend.

Receptie erg vriendelijk.

Sanitair standaard en best schoon. Soms stank (septic tank?) dat is jammer.