Vakantiepark Zilverstrand**** in Mol (Kempen) België beoordelingen 5.8 | Zoover

6,3
5,7
4,9

25 mei 2012

Vakantiepark Zilverstrand**** Mol (Kempen)

Beoordelingen Vakantiepark Zilverstrand****

Kiezelweg 17, 2400, Mol (Kempen)
Vakantiepark Zilverstrand scoort een 5,8 uit 10, op basis van 405 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Zilverstrand****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Zilverstrand**** in Mol (Kempen), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 184 vakantiefoto's van Vakantiepark Zilverstrand**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Antwerpen. Vergelijk Vakantiepark Zilverstrand**** met andere accommodaties in Mol (Kempen).

388 beoordelingen over Zilverstrand****

5,7
6,3
met partner, Mei 2012
"Mooie hemelvaart weekend gehad"
sandra
23-5-2012 Voor de tweede keer weer met hemelvaart geweest en het was heel goed Geen klachten Het park zelf was zoveel opgeknapt incl. broodjes tent erbij. De receptie wordt verbouwd dus dat kan ook beter zijn voor de toekomst.
En ja mensen al ziet het zwembad smerig uit heb zelf geen ervaring mee maar ligt dat niet aan de mensen zelf zeker wat betreft gevulde pampers en andere dingen in het zwembad. Zeg nu eens zelf is dit normaal dat de mensen dat achterlaten in een hoekje ofzo. Als iedereen wat beter met de spullen van een ander zouden zijn zal dat al een stuk beter zijn. Het park zelf verdiend een dikke pluim buiten vorig jaar.

"Mooi bosrijk park"
Jantien
Activiteiten
23-5-2012 We hebben het hemelvaartweekend gekampeerd op Zilverstrand. De omgeving is prachtig, genoeg schaduw maar ook genoeg zon. Het sanitair was redelijk goed onderhouden. De kinderen hebben genoten van het zwembad en de buiten speelplaats. Het indoor speelparadijs was wat klein, maar voor de jongere kinderen wel leuk.

De service in het restaurant viel ons wel heel erg tegen, maar al met al een zeer geslaagd weekend!

met een groep, Mei 2012
"Nooit meer Zilverstrand!"
WM
Onderkomens
21-5-2012 Onduidelijk dat je je reservering moet bevestigen. Wachttijd lang: we hebben 2,5 uur in de kou gewacht. De receptieruimte te klein en geen stoelen. Ze zijn brutaal, onbeschoft en onbegripvol. De parkbeheer is totaal niet begripvol. Ze geven aan dat het park ook voor minder valide is maar dat is niet zo. Daarnaast hebben wij 1x savonds en 1x sochtends zonder water gezeten. Het huisje was niet schoon, daarnaast is het terras en de stoelen smerig. De badkamer heb ik moeten schoonmaken. De matrassen zijn niets, je krijgt er rugpijn van. Sommige kasten en lades zijn gammel/stuk. De douchekop kun je de stralen tellen die er uit komen. Het huisje heb ik opnieuw moeten vegen en schoonmaken.
Zwembad was smerig, met name de vloer en kluisjes, werknemers onbeschoft en onbegripvol, daarnaast dingen zien liggen zoals onderbroeken met stront, gebruikte tampons etc. In de kleedhokjes, chipszakken, bananenschillen, haren en andere etenswaren.

met jonge kinderen, Mei 2012
"Valse start maar prima break gehad!"
henryh
Onderkomens
21-5-2012 Met hemelvaart zijn wij een lang weekend naar Zilverstrand geweest via veiling.
De ontvangst was verschrikkelijk! We kregen een pager (pieper) waarna ons gezegd werd dat we het park op konden gaan en dat we ons opnieuw moesten melden zodra deze afging. Bij navraag hoelang dit zou duren gaven ze aan; een half tot 1 uur.
... 2 uur later had ik de sleutel van ons chalet 4 - 6 personen aan het water!
Prima prijs/kwaliteit verhouding met een prachtig vlonder ervoor dat meteen kon dienen als grote box voor onze kleine man van 15 maanden.

Waar wij erg over te spreken zijn is het feit dat "alles" gratis is, zwembad, trampoline, midgetgolf, waterfiets, entertainment. Voor onze meiden van 8 en 9 jaar ideaal!
Ook was alles keurig verzorgt, en was het personeel vriendelijk en behulpzaam.

Over de kwaliteit van de entertainment valt te twisten, onze meiden vonden het iig niet interessant wat er werd ondernomen!

Er staat geen hek rondom het water, opletten dus met kleine kinderen!

met oudere kinderen, Mei 2012
"Heerlijk verblijf in een rustige omgeving"
I.Molenaar
Onderkomens
20-5-2012 Na voorbereid te zijn, na het het lezen van de beoordelingen en het zien van het filmpje´red mijn vakantie´+ kan ik stellen dat het meere dan 200% mee is gevallen. Gastvrij ontvangst, leuke plek met een ietwat sobere stacarvan maar zeker waarde naar de prijs. Voorzien van een heerlijke vlonder. Kortom een plek om naar terug te keren. Ik vind het jammer dat er nu nog zulke slechte beoordelingen worden geplaatst. Dit doet dit park zoals het er nu is geen recht aan.

met vrienden, Mei 2012
"Kan beter!! zeker voor jongeren"
Pruim
Onderkomens
20-5-2012 Wij (2 vrienden en ik) hadden een weekendje gewonnen via veiling, we hadden een 6 persoonstent
toen we aankwamen, was het ENORM druk, en kregen we een pieper in onze handen geduwd met de toelichting. Kom maar terug als die afgaat dit duurde 2 1/2 uur !!!!!

uiteindelijk bij onze tent aangekomen, waren we niet geheel ontevreden, tenten waren keurig schoon, alles was aanwezig! en leek nog als nieuw

het algemene sanitair gebouw was schoon, en je zag ook regelmatig personeel wat kwam schoonmaken.

het subtropische zwemparadijs daarin tegen was voor ons als jonge gasten, een dikke tegenvaller!!

om te beginnen de kleedhokjes 10 stuks om precies te zijn, waarvan er 1 ontmanteld is om doorloop te creëren naar het bad toe.

het zwembad was belachelijk klein!!! ik ken mensen die een groter bad thuis hebben!

de glijbaan delen waren niet gekit, hierdoor zaten er naden die zeer pijnlijk waren!
positieve punt van het zwembad SAUNA en Turks Stoombad

"Waardeloos."
marco lambooij
Onderkomens
20-5-2012 We kwamen 16 mei aan om 20.00 en we kregen om 22.30 de sleutel dit was echt belachelijk onze zoontje van 19 maanden moest zijn eigen maar vermaken in de auto en er stonden ook mensen te wachten met kinderen van 7/8 maanden oud en die stonden ook gewoon2 tot 3 uur te wachten schandalig gewoon. Het zwembad gaat om 11.00 uur open en om 19.00 dicht het was levens gevaarlijk door spekgladde vloeren er zijn maar 12 kleedhokjes en er is geen aparte kinder/baby kleedruimte(er lag een omkleed kussen open en bloot voor de ingang van het zwembad).En dan de plaza en de zogenaamde friture wat een aanfluiting geen bekwaam personeel en erg klant onvriendelijk en als er 4 mensen voor je zijn sta je gewoon een uur te wachten..Het park is slecht verlicht en er staan nergens bordjes. Tevens geen winkel aanwezig(wel in de buurt).Dus als mensen denken goedkoop een vakantie te nemen via een of andere veilingsite spaar dan verder en ga naar een echt park met een veilig zwembad en bekwaam personeel.

"Dit NOOIT meer"
Heidi Collignon
Onderkomens
19-5-2012 bungalow gedateerd mierenplaag en gif gestrooid (handig met een allesetende rondkruipende dreumis van net een jaar) stacaravans okee maar slecht schoongemaakt lees VIES. Dus dat eerst zelf maar gedaan de beloofde camping winkel is 3 jaar geleden afgebrand en nooit meer een nieuwe gekomen. "'subtropischzwemparadijs'' gevaarlijke smerige ranzige bacterie zooi. Geen antislip op de tegels 20 jaar geleden wel nu niet meer, Daardoor vallende kindjes overal bloed (zelfs tand uit mond) en ronddrijvende resten van uitwerpeselen in het babybad. En schoonmaken ho maar. verder vlooien in de stacaravan (fijn dat anderen hun beesten mee mogen nemen maar hou daar speciale caravans voor) bloed op de dekbedden, scheuren in het lakenpakket, water 4 uur lang geen waterdruk gehad snachts heel handig al je een fles moet maken NOT. wij zijn gegaan ik hield het er niet meer uit wat een ELLENDE en ik ben echt niet kieskeurig maar dit was HEL.

"Dit nooit meer"
ilse jellema
Onderkomens
8-5-2012 Bij aankomst vroeg ik of ik mischien een telefoontje mocht plegen of een email mocht sturen naar het thuisfront om te melden dat we waren aangekomen (mijn telefoon was kapot gegaan)
Dit mocht niet, ik werd doorverwezen naar sunpark, een park verderop daar zou het wel mogen.
In het restaurant bestelde ik een uitsmijter, ik kreeg 4 broodjes met ham en kaas met 1 gebakken ei.

In de avond kwam ik erachter dat het slot niet werkte, ik moest dus mijn slapende kinderen alleen achterlaten in een caravan om naar de receptie te gaan.
Dit werd gerepareerd maar de volgende ochtend kon ik weer richting de receptie om te melden dat de kachel het niet deed.
Zondag was er geen warm water om te douchen,
In 8 persoon chalets stonden 3 eetkamerstoelen
De trampolines waren kapot , stoombad was gesloten.

met oudere kinderen, Mei 2012
"Nooit meer! vakantiepark ooststappen zilverstrand"
wij
Onderkomens
6-5-2012 wij zijn net terug van een weekendje zilverstrand!!
de caravan was redelijk schoon,mooie caravan erg kleine bedden en hard.
helaas moet een campingbedje in de keuken staan want in de slaapkamer is geen plek! dringen bij de kleedhokjes in het zwembad er zijn er maar 10!!
personeel in restaurant heel onvriendelijk en heel erg sloom. weinig keus op de kaart als je tussendemiddag wil eten op het park! frietcorner sloeg alles onvriendelijk personeel na 45 min met bestelling naar buiten, nee het was niet druk stonden 2 mensen voor ons.. de site ziet er mooi uit van ooststappen zilverstrand maar het park is erg sober en het personeel maakt het er niet beterop!! voor ons nooit meer ooststappen!!