Vakantiepark Sunparks Kempense Meren**** in Mol (Kempen) België beoordelingen 6.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.322 bezoekers online
Home > België > Antwerpen > Mol (Kempen) > Vakantiepark Sunparks Kempense Meren****

Beoordelingen Vakantiepark Sunparks Kempense Meren****

10 februari 2012

6,2
6,7
5,7
5,9
Vakantiepark Sunparks Kempense Meren**** Mol (Kempen)
6,4

Vakantiepark Sunparks Kempense Meren scoort een 6,4 uit 10, op basis van 1260 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Sunparks Kempense Meren****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Sunparks Kempense Meren**** in Mol (Kempen), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 604 vakantiefoto's van Vakantiepark Sunparks Kempense Meren**** vinden. Je kunt 1 video van Vakantiepark Sunparks Kempense Meren**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Antwerpen. Vergelijk Vakantiepark Sunparks Kempense Meren**** met andere accommodaties in Mol (Kempen).

1145 beoordelingen over Sunparks Kempense Meren****

met oudere kinderen, 2012
Gemiste kans
Henk
Onderkomens
6-2-2012 Sunparcs is er de laatste jaren niet echt op vooruit gegaan. Restaurantjes zeer beperkt open, de pizzeria alleen op zaterdagavond in een weekend en het burgerrestaurant gaat dicht op het moment dat het zwembad sluit...... De bowlingbaan zou tot 2300 uur open zijn maar was op zaterdag al voor 2100 niet meer open, een band speelde, er was sfeer maar om 2300 einde oefening. Huisjes zijn redelijk maar gedateerd. Groot minpunt: geen oven zodat je wel verplicht wordt de broodjes in de dure supermarkt aan te schaffen. Geen aanrader.

met jonge kinderen, Feb. 2012
Leuk zwembad en mooie omgeving
Familie E
Onderkomens
6-2-2012 Wij hadden een 8-persoonhuisje en deze was erg groot en comfortabel. Alles was aanwezig en we hebben een erg leuke tijd gehad op dit park. Zeker een aanrader! Wij waren erg verrast door het park omdat we veel slechte recensies hadden gelezen maar hier was in onze ogen niets van waar! Vooral het zwembad was erg leuk!

met oudere kinderen, Feb. 2012
Net terug van kempense meren
Jet van den Heuvel
Onderkomens
5-2-2012 Wij zijn vandaag terug gekomen van kempense meren, onze indruk van het huisje was achterstallig onderhoud, achteraf waren de matrassen slecht, de bank was nodig aan vervanging toe! deze was erg doorgezakt.
Helaas door de kou viel de ketel uit en zo ook het water. Een halve dag aan getobt voordat het gemaakt werd, Flessen water in de winkel gekocht, en op de plaza naar de w.c want de w.c trok ook niet door! Qua service vonden we dit eigenlijk slecht, er wordt geadverteerd met een gratis drankje in het restaurant als ze binnen 30 minuten niet ter plaatse zijn, de info balie, gaf geen bonnetjes uit! Het was toch wel het minste wat ze konden doen.
Het positieve was het zwemparadijs, dit was mooi, waarschijnlijk wordt daar veel in geinvesteerd, onze kinderen hebben zich ook prima vermaakt!
Het huisje was qua interieur nodig aan vervanging toe, maar was wel schoon!
Al met al zouden wij geen tweede keer meer voor sunparcks kiezen!

met jonge kinderen, Jan. 2012
Leuk park voor korte vakantie
Johan Maas
Onderkomens
3-2-2012 Door meerdere negatieve recensies bevreesd toch richting Mol getrokken voor een midweek Sunparks Kempense Meren. Niets is echter minder waar. Onze villa (nr 113) op loop afstand van de maket dome mag dan wel 30 jaar oud zijn met een gedateerd interieur, degelijk is het zeker en schoon! Netjes een briefje van de schoonmaker in de kamer en alles compleet; zeker niet uitgewoond zoals je ook wel leest. We hebben een geweldige week gehad waarbij de gastvrijheid overal te zien was. Verlang niet een 4* resort met alles er op en er aan, dat is dit park niet. Wel een fijn subtrop. zwemparadijs waar je de kou van nu in kan ontvluchten. Voor ons als gezin zeker een optie om nog eens naar terug te gaan.

met een groep, Jan. 2012
Leuk park met een geweldig zwembad
Egon Heimans
Onderkomens
30-1-2012 sunparks de kempense meren is zowel leuk als je lekker binnen wilt zijn in het huisje als in de gezellige Marcked doom met een geweldige Aquamundo en een leuke sportsbar. maar ook leuk om lekker buiten te zijn op de fiets, wandel en om te sporten bij het geweldige meer.

met oudere kinderen, Jan. 2012
Erg mooi park met leuk zwembad! Leuke prijs!
ikkie
Onderkomens
19-1-2012 Als je hier alles leest word je al bang om te gaan, nou onze ervaring(we zijn de eerste week van jan. daar geweest) TOP park fijnere huisjes als Centerparcs en een betaalbare prijs!! Prima bedden (eigen kussen meegnomen) Een tegelvloer beneden, fijn dan stinkt het ook niet naar vorige bewoners die bijv. roken of een hond bij zich hebben enz. Alles is wat verouderd, ook het zwembad, maar het is SCHOON!

met een groep, Dec. 2011
Smerig huisje
Hans
Onderkomens
8-1-2012 Met oud en nieuw bungalow 801 gehuurd. We troffen een smerig huisje aan. Het leek wel of er geen schoonmaak had plaats gevonden.
Alles plakte en we vonden gebruikte zakdoeken, snoepgoed, knuffels en zelfs geld onder de bedden. De badkamer was te ransig voor woorden. De schimmel kwam je te gemoet. Kan ook niet anders want het zeil in de badkamer ligt er al jaren in.

Gelukkig was het zwembad wel leuk hebben wij daar wel van genoten. Een huisje zullen wij waarschijnlijk niet snel meer gaan huren.

Er is voor de directie 1 oplossing voor handen en dat is de boel te renoveren. Wellicht kan dat een boost geven voor het park.

met partner, Nov. 2011
Misschien ooit nog terug...
stefanie_agirlnextd...
Onderkomens
1-12-2011 Wat een vieze bungalows, we hebben er 5! bezichtigd en geen één was er schoon, uit eindelijk terecht gekomen in een (8 pers waren met zn tweetjes) redelijk schone bungalow! Er mag wel wat onderhoud worden verricht en wat aan de sfeer in de bungalows. Het zwembad was daarentegen wel super en de plaza ook. Ik weet niet of we nog naar dit park terug zullen keren. De service aan de receptie is heel goed, we werden heel vriendelijke geholpen en er werd direcht gezocht naar een oplossing.

met partner, Nov. 2011
Was heel ooi deze park
hasper
Onderkomens
29-11-2011 Je werd goed ontvangen en naar de plaats van huisje gewezen van rijden en de je kreeg een plattegrond van de p[ark .
De informatie bureau was ook goed.

met jonge kinderen, Nov. 2011
Leuk park maar aan renovatie toe
fslegie
Onderkomens
25-12-2011 Leuk park met een mooi zwembad. Het geheel kan echter wel een goede renovatie gebruiken. In het tropisch zwemparadijs zijn veel kledingkluisjes kapot en de kleedkamertjes zijn erg klein. In het zwembad zelf is roest te zien, kapotte tegeltjes en maakt het geheel een wat verouderde indruk.

De huisjes zijn redelijk schoon maar ook hier is sprake van achterstallig onderhoud. De badkamers worden slecht schoongemaakt, water loopt vaak heel slecht weg en kitnaden in de docuhes zijn weg of compleet zwart van de schimmel.

6,3
6,3