Beoordelingen Kapel Onze-Lieve-Vrouw van den Akker/ van de zeven Weeën

23 mei 2013

Kapel Onze-Lieve-Vrouw van den Akker/ van de zeven Weeën
Beoordelingen Kapel Onze-Lieve-Vrouw van den Akker/ van de zeven Weeën
Hoogstraten
Wil je weten wat anderen vonden van Kapel Onze-Lieve-Vrouw van den Akker/ van de zeven Weeën in Hoogstraten? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Kapel Onze-Lieve-Vrouw van den Akker/ van de zeven Weeën.
Kapel Onze-Lieve-Vrouw van den Akker/ van de zeven Weeën scoort een 9,0 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat anderen vonden van Kapel Onze-Lieve-Vrouw van den Akker/ van de zeven Weeën in Hoogstraten? Op deze pagina lees je beoordelingen van Kapel Onze-Lieve-Vrouw van den Akker/ van de zeven Weeën. Je kunt 120 vakantiefoto's van Kapel Onze-Lieve-Vrouw van den Akker/ van de zeven Weeën bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Antwerpen. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Kapel Onze-Lieve-Vrouw van den Akker/ van de zeven Weeën in Hoogstraten.

3 beoordelingen over Kapel Onze-Lieve-Vrouw van den Akker/ van de zeven Weeën

met partner, Juni 2010
"Zwartgerookt van de kaarsen, maar erg mooi!"
Ria
21-6-2010 Het exacte jaartal wanneer de kapel gebouwd is, is niet gekend. In ieder geval stond al voor 1650 een kapel op de huidige plaats en in 1694 zijn vergrotingswerken uitgevoerd.
In de achttiende en negentiende eeuw lokten de kapel en het Mariabeeld veel bedevaarders naar Minderhout(Hoogstraten) Onze-Lieve-Vrouw op den Akker, ook gekend als Onze-Lieve-Vrouw van zeven weeën, stond bekend voor het genezen van koorts en het verlenen van troost in het algemeen. In de archieven zijn enkele getuigenissen van miraculeuze genezingen opgenomen.

met partner, Juni 2010
"Zwartgerookt van de kaarsen, en adembenemend mooi!"
Ria
20-6-2010 Het exacte jaartal wanneer de kapel gebouwd is, is niet gekend. In ieder geval stond al voor 1650 een kapel op de huidige plaats en in 1694 zijn vergrotingswerken uitgevoerd.
In de achttiende en negentiende eeuw lokten de kapel en het Mariabeeld veel bedevaarders naar Minderhout. Onze-Lieve-Vrouw op den Akker, ook gekend als Onze-Lieve-Vrouw van zeven weeën, stond bekend voor het genezen van koorts en het verlenen van troost in het algemeen. In de archieven zijn enkele getuigenissen van miraculeuze genezingen opgenomen.

met partner, Juni 2010
"Prachtige kapel, zwartgerookt van de kaarsen"
Ria V.
In de achttiende en negentiende eeuw lokten de kapel en het Mariabeeld veel bedevaarders naar Minderhout, nu deelgemeente van Hoogstraten. Onze-Lieve-Vrouw op den Akker, ook gekend als Onze-Lieve-Vrouw van zeven weeën, stond bekend voor het genezen van koorts en het verlenen van troost in het algemeen. In de archieven zijn enkele getuigenissen van miraculeuze genezingen opgenomen.
Prachtige kapel! Zwartgerookt van de kaarsen, maar adembenemend mooi!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit