Hotel Park Inn Antwerpen by Radisson (vh. Atlanta)*** in Antwerpen België beoordelingen 8.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel Park Inn Antwerpen by Radisson (vh. Atlanta)***

24 mei 2012

Park Inn by Radisson - suite with private terrace

Beoordelingen Hotel Park Inn Antwerpen by Radisson (vh. Atlanta)***

Koningin Astridplein 14, 2018, Antwerpen
Hotel Park Inn Antwerpen by Radisson (vh. Atlanta) scoort een 8,5 uit 10, op basis van 73 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Park Inn Antwerpen by Radisson (vh. Atlanta)***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Park Inn Antwerpen by Radisson (vh. Atlanta)*** in Antwerpen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 57 vakantiefoto's van Hotel Park Inn Antwerpen by Radisson (vh. Atlanta)*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Antwerpen. Vergelijk Hotel Park Inn Antwerpen by Radisson (vh. Atlanta)*** met andere accommodaties in Antwerpen.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

73 beoordelingen over Park Inn Antwerpen by Radisson (vh. Atlanta)***

met partner, Mei 2012
"Super goed hotel."
G.J. Oosterman
13-5-2012 Heel centraal gelegen, veel bezienswaardigheden op loopafstand maar de metro, trein en bussen direct voor het hotel.
Heel schoon hotel met correct personeel. Het ontbijt was perfect en super vers.

met vrienden, Apr. 2012

supper service!!!

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Zeer goed"
Fam. V.
2-5-2012 Dit hotel is erg goed, zeker voor een 3 sterren hotel!!!
We hadden een businesskamer voor 3 personen aan de voorkant van het hotel. We hadden helemaal geen last van de tram of ander lawaai door de dubbele beglazing.

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Mooi hotel"
wim kikken
29-2-2012 we hadden een mooie businesskamer met groot bed, helaas was het 3e bed voor onze zoon een goedkoop opklapbed. het ontbijt was lekker en werd op vragen direct aangevuld.de ruimte waar het ontbijt stond was echter zeer smalen er stonden dan ook rijen. badkamer was mooi, hellas waren de designkranen niet goed op temperatuur te houden

met vrienden, Feb. 2012
"Heel fijn verblijf toppie"
Manon
29-2-2012 Wij hebben het heel erg naar ons zin gehad. Personeel super vriendelijk. Kamers super schoon. Ontbijt was helemaal super lekker. We gaan zeker nog eens terug.

met partner, Feb. 2012
"Midden in hartje centrum Antwerpen"
hoezen_f
4-5-2012 Het hotel is schoon, netjes. Heeft fitness faciliteiten. Ontbijtruimte is wat klein mar wel zeer netjes. mooi hotel. Is goed bevallen en op loopafstand van station, zoo en het zeer mooie centrum

met partner, Nov. 2011
"Keurig hotel"
g.janssen_1
5-12-2011 Hotel is modern en keurig verzorgd. Aardig personeel. Centrum van Antwerpen is met de metro in enkele minuten te bereiken. Uitzicht aan de voorkant is goed, aan de achterkant houd je graag de gordijnen dicht. Je mag zwemmen in het Radisson hotel (60 meter lopen) waar het zwembad keurig voor elkaar is.

zakelijk, 2011
"Prima zakelijk hotel bij station"
Erwin
4-10-2011 Prima hotel met grote kamers, rustig gelegen door patio opzet. Parkeerplaats reserveren nodig, anders moet men op straat parkeren.

"Goede prijs/kwaliteit verhouding, redelijke kamer"
Erik
4-9-2011 Park Inn Antwerpen is een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Antwerpen, ook al is het gebied rond het Centraal Station niet het meest aantrekkelijke van de stad. Het is een no-nonsense hotel met een vriendelijke staf, modern uiterlijk, en een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Wij zaten in kamer 38 aan de voorkant van het hotel, deze zijde is vrij rumoerig door het Astridplein en de trams. De kamers zijn vrij klein, maar van alle gemakken voorzien en schoon. De airconditioning op de kamer werkte niet/niet goed (in een warm weekend), waardoor we genoodzaakt waren het raam te openen.

"Prima Hotel"
Ton
31-8-2011 Prima Hotel aan het Centrale Koningin Astridplein In Antwerpen op 100 meter van het Centraal Station Antwerpen en de Zoo.
Ruime kamers met koffie/theefaciliteiten.

Minpuntje: ontbijtbuffet erg duur 16 euro. In de zeer directie omgeving kan men net o goed maar goedkoper ontbijten. ( Dit hebben wij dus gedaan)

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende