Hotel Mondo Eden Antwerp*** in Antwerpen België beoordelingen 7.6 | Zoover

Sandton Antwerp Hotel & Residences

Beoordelingen Hotel Mondo Eden Antwerp***

Lange Herentalsestraat 25-27, 2018, Antwerpen
Hotel Mondo Eden Antwerp scoort een 7,6 uit 10, op basis van 140 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Mondo Eden Antwerp***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Mondo Eden Antwerp*** in Antwerpen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 36 vakantiefoto's van Hotel Mondo Eden Antwerp*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Antwerpen. Vergelijk Hotel Mondo Eden Antwerp*** met andere accommodaties in Antwerpen.

138 beoordelingen over Mondo Eden Antwerp***

6,6
met partner, Mei 2012
"Prima stadshotel"
Désirée
18-5-2012 Heerlijke bedden! De kamer was zelf aan de kleine kant en wat matig onderhouden. Ontbijt was redelijk en niet erg uitgebreid. We hadden een kamer tegenover de lift wat iets gehorig was. Verder een prima weekend gehad!

met partner, Feb. 2012
"Prima hotel"
Marlotte
22-2-2012 Wij zijn voor 2 nachten in dit hotel gebleven. Schone kamer met goede bedden, niet heel groot maar ach wij zijn de hele dag op pad in Antwerpen. Wij hebben heerlijk geslapen in de bedden! Goede locatie, je loopt zo het centrum in. Prima ontbijt, lekkere koffie, broodjes en voldoende keus in beleg. Geen overdaad aan eten maar dat vind ik niet nodig! Wij zijn heel tevreden, ook over de prijs, wij betaalden slechts 25 euro pppn. We komen zeker terug!
Reception Isabel Karika, 3-3-2012
Eigenaar zegt:  Hartelijk dank voor uw overnachting en positieve feedback op zoover.nl! Wij hopen u in de nabije toekomst nogmaals te mogen ontvangen voor een in een van onze Mondo Hotels! Al onze speciale acties en promoties kan u steeds vinden op onze website : www.mondohotels.eu

met partner, Dec. 2011
"Voor herhaling vatbaar!"
Marianne
29-12-2011 We hadden via touroperator een kamer bij Mondo Eden geboekt, echter; we stonden daar niet in het bestand. Meteen werd geregeld dat we naar Mondo City Center konden. Een upgrade, voor de al weinig euro's die we hadden betaald via touroperator. Bleek ook nog een zeer grote Family-room te zijn, dus ons hoorde je niet klagen! Prima kamer, supergrote tv, ienieminie bad (badmens..., dus dat vond ik wel stiekem een beetje jammer....), goed ontbijt, super gelegen. Kortom; wij hebben het prima naar ons zin gehad! Nog 1 tip; de auto hebben wij in de parkeergarage van de Nationale Bank gezet. Was maar 6 euro per 24 uur. 10 minuutjes lopen naar hotel....
Reception Isabel Karika, 25-1-2012
Eigenaar zegt:  Hartelijk dank voor uw overnachting en positieve feedback op zoover.nl! De speciale acties en arrangementen van het Mondo City Center Hotel, kan u steeds vinden op onze website: www.mondohotels.eu. Wij hopen u in de nabije toekomst nogmaals te mogen ontvangen in een van onze Mondo Hotels!

met vrienden, Dec. 2011
"Fijne bedden"
lianne.wisman
11-12-2011 Een hotel op een prima ligging, met prima kamers en een lekker ontbijt. Jammer alleen dat de schimmel op het gehele plafond van de badkamer zat, erg onhygienisch!!! Het ontbijt was goed en lekker, alleen de ruimte te klein, we moesten wachten op een plek! De balie medewerkers waren bij aankomst erg druk met zichzelf en elkaar, dat voelde niet als heel gastvrij! Ook gek dat er twee mondo's aan dezelfde straat zitten en je de luxere variant eerst tegenkomt die je dan doorstuurt naar zijn goedkopere broertje!
Reception Isabel Karika, 25-1-2012
Eigenaar zegt:  Hartelijk dank voor uw overnachting & feedback op zoover.nl. Graag willen wij u informeren dat wij onlangs onze kamers een kleine 'upgrade' hebben gegeven: de badkamers hebben een grondige beurt gekregen, koffie en thee setje op de kamer... Ook zijn we momenteel bezig aan een algemene verbetering van de kamers om zo een OPTIMALE kleurrijke kamer te bieden! Wij hopen u in de nabije toekomst te mogen verwelkomen in Mondo Eden Hotel Antwerp of in een van onze andere Mondo Hotels!

zakelijk, 2011
"Ok voor een nacht"
dennishut
6-12-2011 Fijn centraal gelegen. Was eerst zoeken naar het hotel.
Ligt op ongeveer 10min lopen vanaf centraal station.
Ontvangst was goed. Checkin Redelijk snel.
Toen ik uit de lift kwam, was het lastig om de kamer te vinden, ivm dat er geen bewegwijzering was aangebracht. (dit waarschijnlijk omdat het hotel overgenomen werd, en ze in de overgang zaten)
Kamer netjes en ook de badkamer was goed.

Helaas was ik niet tevreden met de service voor een strijkplank. Ik reis over heel de wereld en werk op een 5* cruise schip. En toen ik vroeg om een strijkset omhoog te brengen, zeiden ze bij de receptie dat ik die zelf op moest halen! voor het bedrag dat ik betaalde en aantal sterren, verwacht je dat dit toch naar de kamer gebracht word.
verder was het ontbijt redelijk. Volgens mij denken ze bij het ontbijt dat ze een Amerikaans hotel runnen, dus niet echt goed en uitgebreid.
al met al is het opzich een goede verblijf plaats, maar verwacht niet te veel.
Reception Isabel Karika, 25-1-2012
Eigenaar zegt:  Hartelijk dank voor uw overnachting in het Mondo Eden Hotel Antwerp. Wij vinden het ten zeerste jammer dat u verblijf niet aan uw verwachtingen voldeed. Graag willen u informeren dat wij onlangs ons ontbijt uitgebreid hebben met aller lekkernijen. Wij hopen u alsnog in de nabije toekomst te mogen verwelkomen in Mondo Eden Hotel Antwerp of in een van onze andere Mondo Hotels!

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Leuk fris stadshotel midden in Antwerpen"
Miranda
8-11-2011 Het Eden Mondo is een zeer centraal gelegen hotel. Het heeft een frisse en moderne inrichting. Vriendelijk personeel en een prima ontbijt.
Zoals je in eedere recencies kunt lezen zijn de kamer aan de kleine kant. Ons stoorde de iet wat kleine kamer totaal niet. Het hotel is een prima stadshotel om Antwerpen te bezoeken.
We hadden 2 kamers naast elkaar gevraagd en ook gekregen omdat we met onze tienerkinderen in het hotel verbleven. Uitstekend!
Reception Mondo Eden Hotel Antwerp, 19-11-2011
Eigenaar zegt:  Hartelijk dank voor uw recente overnachting en positieve feedback op zoover.nl! Wij hopen u in de nabije toekomst nogmaals te mogen ontvangen in een van onze Mondo Hotels!

alleenreizend, Okt. 2011
"Lekker relax, mooie kamer"
dj_115
20-10-2011 Leuk hotel, zeer mooie kamer was een beetje, maar ik was alleen. Maar ik had een 1 persoonskamer. Voor de rest een top hotel. Mij zien ze weer!!
Reception Mondo Eden Hotel Antwerp, 2-11-2011

"Hier komen wij niet meer terug"
De vries
27-9-2011 De luxe Cocomat bedden en de 4* die het hotel heeft motiveerden ons dit hotel te boeken.
Bij aankomst bleek een foute rekening klaar te liggen. Na 20 minuten (en 2 duurdere voorstellen dan het bedrag van de boeking) konden we het boekingsbedrag voldoen en inchecken.
De kamers zijn ERG klein. Achter het bed staan 2 Ikea tafeltjes. Een mooie passpiegel staat ergens in een hoek op de grond: geen functie gezien de ruimte. Geen kastruimte. Wel TV. Douche is klein (2,5 bij 2 m.) wel mooi gerenouveerd. Geen fohn (wel bij receptie te verkrijgen; alleen met koude lucht) Douchestraal is heel zacht. Ontbijt erg karig. Wel lekkere koffie.
Goede bergruimte voor koffers bij receptie. Jammer dat je zelf moet vragen of deze ruimte er is. Wij zijn gewend gast te zijn in hotels maar -naast de karige kamers en het karige ontbijt- ontbrak ook dit gevoel. Geen 4* waard! Het is een matig budgethotel. Wij komen hier niet meer. Voor dit geld zijn er in centrum Antwerpen echt betere hotels te vinden!
Reception Mondo Eden Hotel Antwerp, 19-11-2011
Eigenaar zegt:  Hartelijk dank voor uw overnachting in Mondo Eden Hotel Antwerp. Wij vinden het ten zeerste jammer dat u verblijf niet aan uw verwachtingen voldeed. Graag willen u informeren dat het Mondo Eden Hotel in Antwerpen geen 4 maar een 3 sterren hotel is. Al onze kamers zijn ingericht met meubilair van het Griekse kwaliteitsmerk COCO-Mat. Dit meubilair is geheel vervaardigd uit natuurlijk materialen. De passpiegel is bewust niet vastgemaakt, dit zodat gasten de spiegel kunnen zetten/draaien, zoals zij wensen. Wij hebben onlangs ons ontbijt uitgebreid met aller lekkernijen. Wij hopen u alsnog in de nabije toekomst te mogen verwelkomen in Mondo Eden Hotel Antwerp of in een van onze andere Mondo Hotels.

"Leuk hotel voor een weekendje Antwerpen"
Anja
22-8-2011 Leuk hotel op loopafstand van het Centraal Station.
Binnen een paar honderd meter lopen ben je in de winkelstraat van Antwerpen.
Restaurantjes & Fast Food ketens (Mc Donalds, Subway, Pizzahut) om de hoek.
Kleurig hotel met gezellige uitstraling, kleine nette kamers, mooie badkamer met inloopdouche en lekkere zeep, kamers zijn wel wat gehorig vooral als je een kamer bij de lift hebt. De lift is namelijk niet zo heel subtiel.
Vriendelijk personeel, erg goed gevarieerd ontbijt en je kunt een fohn lenen bij de receptie.
Kortom een hele goede uitvalsbasis voor een weekendje Antwerpen als je niet te veel geld kwijt wilt zijn en dichtbij het centrum wilt verblijven.
Reception Mondo Eden Hotel Antwerp, 19-11-2011

"Dubbel gevoel, maar fine lokatie"
Antoi
14-8-2011 Een beetje een dubbel gevoel bij dit hotel. Prima locatie, prima ontbijt, hip ingerichte, kleine, kamers. Maar vooral bij die kamers was er wel wat achterstallig onderhoud. Verf liet van muren los, gordijnhaakjes waren kapot waardoor gordijn niet sloot, lossen snoeren over de vloer. Verder was het prima in orde, ik heb er niet minder om geslapen. Wel erg gehorig qua dichtslaande deuren en laat thuiskomende gasten (neem oordoppen mee!!)
Gratis koffie, thee en wifi. Leuke lounge ruimte bij receptie en locatie was prima tov centrum en stationsgebied.