Hotel Almond Beach Village**** in St. Peter Barbados beoordelingen 7.6 | Zoover

Hotel Almond Beach Village**** St. Peter

Beoordelingen Hotel Almond Beach Village****

Heywoods, St. Peter
Hotel Almond Beach Village scoort een 7,6 uit 10, op basis van 29 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Almond Beach Village****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Almond Beach Village**** in St. Peter, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 31 vakantiefoto's van Hotel Almond Beach Village**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Barbados. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Barbados. Vergelijk Hotel Almond Beach Village**** met andere accommodaties in St. Peter.

27 beoordelingen over Almond Beach Village****

6,6
6,7
"Slecht onderhouden resort maar mooie omgeving"
KvdH
12-10-2011 Dit resort is zeker geen 4 sterren waard. Onze badkamer was vies, klein, verouderd, kalk, roest.. Kan gewoon niet voor het geld dat wij betaald hebben (150 euro p.p.p.n.) Het gehele resort was slecht onderhouden> zie foto's. Verder onaangekondigde werkzaamheden aan de waterleiding, waardoor we een ochtend/ middag geen wc- kraan en douche water hadden en werkzwaamheden aan het zwembad naast het restaurant, waardoor we tijdens ontbijt, lunch en diner in de herrie zaten van cement malen. Positief: eten lekker, vriendelijk personeel, prachtige omgeving, mooi strand

met partner, Juni 2009
"Geweldige vakantie gehad!"
Roelina en Jeroen D...
20-6-2009 We zijn net terug van 10 dagen almond beach village. En het was geweldig. Goed ontvangst,kamers netjes en worden goed schoongemaakt.
service is helemaal ok. je hoeft maar te bellen en ze komen langs om iets voor je te doen en ook het barpersoneel en het personeel in de restaurants zijn heel beleeft, stellen zich netjes voor en geven een goede service.
Wij zijn op het strand getrouwd en ook dat was tot in de puntjes goed geregeld. mooie ceremonie in de zon op het strand en daarna een foto sessie.
enige nadeel vond ik dat in het weekend je tussen de middag van een buffet moest eten i.p.v a la carte. maar dat is dan ook het enige.

Familie, Mei 2008

31-5-2008 Wat een verschrikkelijk hotel! We hebben een combinatiereis gemaakt naar St. Lucia en Barbados. Wij zijn getrouwd in het Almond Morgan Bay hotel op St. Lucia, om vervolgens voor onze honeymoon door te vliegen naar Barbados Almond Beach Village. Eigenlijk hadden we op St Lucia moeten blijven want het Beach Village is alles behalve romantisch! Onvriendelijk personeel, slechte service, slechte hygiene, kleine kamers en overal rondslingerend kinderspeelgoed. Als je kinderen hebt zul je een geweldige tijd hebben. Maar voor een romantisch samenzijn moet je niet hier zijn.
Doordat we een auto huurden kwamen we er pas achter dat de mensen op Barbados best wel heel aardig zijn. Net alsof ze alle chagrijnige/stugge inwoners als personeel op dit resort laten werken.
Er zullen best mensen zijn die een geweldige bruiloft hebben gehad op dit resort, als je genoegen neemt met nepbloemen, sugermill die er uitziet als een kerk, beperkte fotomogelijkheden etc. kheb niet genoeg aan 1000 karakt

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Almond Beach Village**** bi...

met partner, Mei 2008
Monique
29-5-2008 wij zijn in dit hotel getrouwd, was tot in de puntjes verzorgd. Kamer was erg luxe, maar wij hadden dan ook een super deluxe ocean front kamer. Voor het eten reserveren geen probleem, je kan dit voor 3 dagen tegelijk doen. Was wel erg druk met engelsen met kinderen, je moet daar zeker niet voor je rust heen gaan. Wel erg weinig parasols, denk 20 op 600 bedjes, voor je het weet ben je een rode kreeft. Zeewater super, zeer helder, je ziet de tropische vissen zwemmen en lekker warm. Eten in restaurants zou wat gevarieerder kunnen.

Iris
21-11-2007 Het resort is prachtig, mooi strand en omringd door een mooie tropische tuin. veel watersportmogelijkheden.
Wat mij ontzettend tegenviel was de vriendelijkheid en flexibiliteit van het personeel. Alles was moeilijk en uiteindelijk kon er niet veel. Voor het diner dien je te reserveren maar dit is nog niet zo eenvoudig. Personeel is erg star, alsof wij er voor hen waren ipv andersom. Dit kan echt beter, desondanks toptijd gehad omdat we met een supergezelschap waren.

met partner, Okt. 2007
E. van der Made
13-10-2007 Prijs-kwaliteit verhouding was niet geheel in evenwicht. Almond is prima resort, nette kamers, zeer goed eten etc. Echter waren de kamers klein, doch netjes. Strand wordt druk bezocht door handelaren. Personeel is wisselend vriendelijk-koeltjes. Prima resort, echter wel een hoge prijs.

met partner, Sept. 2007
A. Septer
30-9-2007 Naar onze mening absoluut geen 4 * lokatie omdat: De standaard kamers kleiner zijn dan de ouder slaapkamer in menig eengezinswoning, de badkamer/ toilet de helf is van hetgeen in een eengzinswoning gebruikelijk is. Gelukkig hadden wij een junior suite die wel aan onze verwachtingen voldeed. Onze kamer was gelegen op de 5e etage. De lift is drie dagen buiten bedrijf geweest. De keuze uit het eten was zeer beperkt (m.n. tijdens ontbijd en diner) de wachttijden in de restaurants liepen regelmatig op tot meer dan een half uur. De service stopte om 23.00 uur waarna er slechts service was in de discotheek. De reisorg. is steeds in gebreke gebleven, pas na zes keer een voice mail achtergelaten te hebben werden wij terug gebeld door West indies Agency (de vertegenwoordiger ). Geen informatiepakket van de reisorganisatie op de lokatie. Al met al geen lokatie die wij zouden aanraden omdat de prijs - kwaliteit verhouding niet goed is.

met partner, Sept. 2007
M. Boose
12-9-2007 Zeer mooi en exlcusief resort. Bijzonder mooi opgezet en veel privacy ondanks de hoeveelheid kamers. Kamers werden elke dag netjes schoongemaakt. Eten was zeer goed en ruime keus uit verschillende soorten keukens. De avonden op het resort waren gezellig en zorgde voor voldoende vermaak op het resort zelf. Uitstekende plek voor Honeymooners zoals wij.

Brigitte en Jan-Ger...
9-6-2007 FANTASTISCH resort. Zeer goede service, erg mooie tropische tuinen en een zeer lang en mooi strand met inderdaad stukken KORAAL (en geen keien...) in het water.... Direct aan het strand liggen geweldige koraal riffen waar het erg goed snorkelen is (inclusief prachtige zeeschildpadden, baracudas en vele duizenden tropisch vissen).
De verzorging is zeer goed, de restaurants hebben GEEN buffetten, maar a la carte service. Zelfs na twee weken verrassen de smaken van de gerechten nog, complimenten aan de koks!
Wij zijn getrouwd in het prieel op het strand, erg mooi, maar het kan ook in de oude suikermolen. De weddingcoordinator, Sharron, doet haar werk zeer leuk en goed, zij haalt echt het maximale voor je uit je trouwdag!
De strandbar is erg ruim voorzien van alle soorten en merken drank, ook niet onbelangrijk...
De kamers worden zeer goed schoongehouden, iedere dag schoon linnengoed.

Martha
6-6-2007 We zijn al op meerdere resorts geweest in de Cariben, dus vergelijk ik het wel heel erg. Ik had eerlijk gezegd meer verwacht van dit grote resort. Ik vind het qua service best tegenvallen (je moet bv. zelf je drankjes halen, terwijl we dit toch anders gewend zijn), maar het resort is mooi en de omgeving zeker.
Ook de activiteiten overdag vond ik tegenvallen. Het kan veel beter, maar ondanks dat toch een hele fijne tijd gehad.