Appartement Ocean Bliss in Christchurch Barbados beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Appartement Ocean Bliss

4,8

24 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement Ocean Bliss

Lot 1, Silver Sands, BB17121, Christchurch
Appartement Ocean Bliss scoort een 8,3 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Ocean Bliss? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Ocean Bliss in Christchurch, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Appartement Ocean Bliss vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Barbados. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Barbados. Vergelijk Appartement Ocean Bliss met andere accommodaties in Christchurch.

3 beoordelingen over Ocean Bliss

4,8
Joep de Jong
22-3-2008 Samen met m'n vriendin heb ik in maart 2008 een week op Barbados genoten. Ik vond het eiland kwa natuur minder mooi dan bijvoorbeeld Tobago, maar de stranden zijn prachtig (Rockley beach en Bottom Bay vond ik de toppers).
Ocean Bliss is wat betreft prijs/kwaliteit echt een perfect appartement. Wij hebben direct een auto gehuurd (60 euro per dag, best prijzig) wat ik sowieso altijd wel prettig vind op vakantie. Met de auto ben je binnen 10 minuten in het toeristische gedeelte van Barbados.
De appartementen zijn ruim, prima ingericht en hebben allemaal uitzicht op zee. Vooral de vrouwelijke eigenaar staat altijd voor je klaar. Nadeel tov een hotel is dat je geen zwembad oid hebt. Als ik echter naar de prijs/kwaliteit kijk zou ik volgende keer zeker weer naar Ocean Bliss gaan

Familie
De Baakies
31-8-2007 de Ocean Bliss appartement zijn zeer ruim met een prachtig uitzicht op zee, zowel vanaf het balkon als van het dakterras van de appartementen, zeer vriendelijke eigenaren, die je bij aankomst ook even naar de wat grotere supermarkt brengen. De omgeving van de appartementen is wat afgelegen maar met een huurauto is alles makkelijk aan te rijden (de lokale bussen stoppen in Silver Sands, dus al je geen auto wilt huren dan kun je voor 1.50 B$ lekker toeren in de bus, ook de witte taxi busjes rijden naar Silver Sands. In de nabije omgeving mooi strand, lokale supermarkt, goed restaurant in Silver Point hotel en wat kleinere lokale restaurants in de omgeving.
Barbados is een laid back eiland, met prachtige natuurlijk gebieden, grote verschillen, mooie stranden en ook wat attrakties voor de kinderen.

Martin en Jaccie
30-6-2007 Keurige en ruime appartementen, gerund door een zeer gedreven en vriendelijk echtpaar. Omgeving van de appartement is een klein beetje verpauperd maar voor (kite)surfers ideaal gelegen. +/- 5 minuten loopafstand van Silver Sands. Huurauto is eigenlijk een must.
Eiland an sich beviel ons goed: het is eigenlijk de big city van de caribbean. Goede voorzieningen, prachtige stranden en nog redelijk ongerepte binnenlanden.

mvg.

Martin en Jaccie